IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 420 421 422 423 424 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
asgaard
post Oct 9 2007, 02:57 PM
Post #4211

Obsedat

Group: Obsedat
Member No.: 670

offtopic pentru Nimphe : Oscilococcinum, mai ales daca nu te-a luat inca raceala. Poti sa iei si mai putin decat scrie in prospect, adica de vreo 2-3 ori dintr-un tub.
Go to the top of the page

+Quote Post
stoina
post Oct 9 2007, 06:39 PM
Post #4212

Incurabil

From: Iasi, Romania
Member No.: 469

Buna dragelor,

D: painica cu masline, iaurt0,1%, cafea cu lapte 0,1%
P: pulpa dezosata la gratar cu salata mixta si brinza, cafea cu lapte
C: fructe

Ma apuc sa gatesc, am o carnitza de oaie la care vad eu ce garnitura fac(ma gindesc la linte) si painite ca s-au gatat.Si painea mea tot asa arata, postez si eu opera mea acusica.

+Quote Post
stoina
post Oct 9 2007, 07:35 PM
Post #4213

Incurabil

Apropos de mesele cu peste, de maine avem si-n Iasi magazin Carrefour, adica peste proaspat in gama extenso.Pina acum, doar Metro era.

Rox, ce mama tinara ai! Numai buna de facut bunica in toata puterea! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Sa-ti traiasca si sa va bucurati impreuna multi ani de sanatate si bucurii! ( transmite-i urarile noastre,de la Clubu Monti (IMG:style_emoticons/default/lamultiani.gif) )

+Quote Post
stoina
post Oct 9 2007, 09:28 PM
Post #4214

Incurabil

Gata painitele mele!Iacata-le!

(IMG:http://img231.imageshack.us/img231/3157/painicaus9.jpg) (IMG:http://img231.imageshack.us/img231/7021/painica3cw2.jpg)
(IMG:http://img231.imageshack.us/img231/8063/painica1hj9.jpg)
(IMG:http://img231.imageshack.us/img231/9213/pozameayo5.jpg)
Si autoarea la urma, tot ca o painitza (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Puuuup!

+Quote Post
kalua
post Oct 9 2007, 09:42 PM
Post #4215

Musafir

Bravoooo! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)
Ai incercat cumva reteta cu ulei in loc de iaurt? Sau o parte ulei, una iaurt? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
stoina
post Oct 9 2007, 09:56 PM
Post #4216

Incurabil

Mersic (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)
Nu, nici macar n-o stiu...Reteta din imagine e cu iaurt sau lapte , ou, 1 lingurita de ulei...bla bla.Eu am uns tava(chiar daca e de teflon)cu ulei.O sa incerc pesiliconu de la Irinica, desi cred ca n-o sa mai aiba forma asta frumoasa. o sa fie mai flescoase...banui.
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
kalua
post Oct 9 2007, 10:07 PM
Post #4217

Musafir

Banui prost, aia de silicon tine la fel de bine forma ca una din tabla, acuma depinde de ce forma are. Eu am 3 si toate cu forme diferite (una are forme de inima (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ).
Inainte de a folosi prima data forma de silicon trebuie unsa. Dupa aceea nu mai este nevoie de izolant.

+Quote Post
dr_wise
post Oct 10 2007, 07:16 AM
Post #4218

Musafir

Jaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Imi place expozitia asta de painici aratoase...iar stoina, daca mai slabeste o militzara, va fi sigur Miss Iasi, are niste trasaturi foarte frumoase! Felicitari!
Domle, gata, m-ati convins! In weekend o tai la Carrefour sa-mi iau tava pt tarte si prestez in curand exact reteta lui leea. Problema e ca mai am la congelator vreo 4 portii babane de paine si eu nu prea ma dau in vant dupa mese lipidice dimineata....dar poate-mi pun imaginatia la bataie si fax madlene in forma aia...sau ce or iesi?! (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Meniul de ieri:
d - kiwi, orez cu lapte, scortisoara si un strop de verde de Paris/ dextroza...
12:30: un mar ionatan, prea arata bestial de bine!
14:00: piept de pui gratar...ardei copti....unde o fi leea?!
19:00: un mar "bot de iepure", salata XXL din rosii, ardei capia, ceapa rosie, cubulete de telemea de oi si cascaval, ulei masline, otet, icre/ ultima portie
22:30: un mar ionatan
Astazi mi-am inceput ziua cu o portocala!
Roxy-foxy, sa-ti traiasca mamica si s-o faci bunicuta cat mai repede!!! Sa mananci, te rog, o felie de tort si pt mine, stii ca nu pot rezista la un dulce aratos si gustos! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)
O zi excelenta tuturor frumoaselor de aici!

PS: nimphe dear, nici eu n-am aterizat ieri seara la sala, fiindca am avut treaba pana la ora 19:00 la office! incerc sa merg joi, dar sunt slabe sperante, fiindca una din navele Co este la Santos/ Brazilia si e decalajul prea mare/6 ore, asa ca sigur voi sta mai mult la office sapt asta! lasa, daca-i vreme buna in we, pastreaza-ti elanul pt samb si dum! Mi-a placut f mult parcul Herastrau si cred ca-i o placere sa alergi acolo!

This post has been edited by dr_wise: Oct 10 2007, 07:21 AM

+Quote Post
Nimphetamin
post Oct 10 2007, 08:27 AM
Post #4219

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

QUOTE(stoina @ Oct 9 2007, 10:28 PM) *
Gata painitele mele!Iacata-le!

Stoinici, painitele alea arata mortal!! Ziceti-mi si mie cum se numesc ele pe topicul de retete si daca se pot combina cu grasimi.

QUOTE(dr_wise @ Oct 10 2007, 08:16 AM) *
PS: nimphe dear, nici eu n-am aterizat ieri seara la sala, fiindca am avut treaba pana la ora 19:00 la office! incerc sa merg joi, dar sunt slabe sperante, fiindca una din navele Co este la Santos/ Brazilia si e decalajul prea mare/6 ore, asa ca sigur voi sta mai mult la office sapt asta! lasa, daca-i vreme buna in we, pastreaza-ti elanul pt samb si dum! Mi-a placut f mult parcul Herastrau si cred ca-i o placere sa alergi acolo!

Intrebare: daca sunt racita e recomandabil sa alerg? Nu-s cobza, dar imi curge nasul, sunt un pic ragusita etc. Mi-am luat si eu Paracetamol Sinus si niste comprimate pt gat Hexoraletten N, fara zahar.
In we plec la socri, la campulung Muscel, deci nush cat o sa alerg, dar poate mergem la munte un piculet...sa vedem cum o sa fie vremea...
Nu alerg in Herastrau, ci in Titan (pe landa Rox) sau in Tineretului. Sunt mai aproape de mine.

Aseara am mers la cumparaturi. Aveam niste peste de la ai mei, somn, si l-am prajit, perpelit in naut. Am mancat cu lamaie, vreo 3-4 bucatele. De la masa, ne-am luat cu vorba eu si sotul meu, am deschis o sticla de vin alb din Grecia, am fumat, am stat la taclale despre planurile noastre de viitor si...cum s-au incins spiritele, am mai desfacut o sticla! (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Am plecat la culcare pe la 12, ametiti bine.
Motiv pt care acum am o mahmureala jenanta (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Dar a fost o bauta pe cinste!

Meniul meu pe azi:
MD: 1 cremwurst cu 1 sana
P: mancarica de ieri cu 1 carnat de casa
C: peste prajit cu lamaie

Va pup, sa aveti o zi minunata, in ciuda vremii urate!

+Quote Post
stoina
post Oct 10 2007, 09:30 AM
Post #4220

Incurabil

Kalua, Irinici mi-a daruit o folie de silicon(numa buna de pus in tava)De-aia ziceam eu c-or sa iasa blegoase, flescoase, da' am sa incerc...Nu sint la noi tavi din silicon, firar-ar...
Doctoreaso, spor la painici!Si saru-mina de compliment...
Nimfe, e vb de Painea filozofului, se prepara in max 3 minute(practic se amesteca ingredientele, atit) si se tin vreo 30 min la 180-200grade in cuptorul preincalzit.Incercati si n-o sa mai renuntati la ele, cu siguranta.Da, se combina cu grasimi, pai tocmai asta e spilu'...
Eu tocmai am papat painica cu mozzarelle si rosii+ cafea decof cu lapte0,1%
Puuuup!

+Quote Post

685 Pages V  « < 420 421 422 423 424 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 5th May 2025 - 11:23 AM