![]() |
![]() ![]() |
![]() |
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Saluti!
Eu am inghetat in casa, culmea! De cand am venit sunt un sloi ambulant! Mai, sa fie! Ori intru in cada si trag o baie fierbinte, ori imi fac un vin rosu fiert cu scortisoara, cuisoare si boabe de piper, da' ce fac dupa vinul asta, daca am chef de palavre si de cantat, ca n-am cu cine!!! Meniul de azi: d - kiwi, vinete pe paine cu tarate prajita, rosie, cafea cu lapte p - ficatei de pui, salata de rosii si castraveti s - cascaval rumenit a la leea, umplut cu felii de salam uscat si muschi file, salata de varza alba cruda, desert cateva lingurite de spuma de cioco Nu m-am mai cantarit de ceva vreme, asta fiindca m-am saturat sa vad acelasi lucru, desi, uneori gandesc ca-i mult mai bine sa vad acelasi lucru decat sa vad mai mult, Dne fereste! Poate o fac maine, sau mai bine in weekend. Voi ce mai gatiti pt seara, fiindca eu sunt intr-o mare criza de inspiratie....sigur e ca mi-a venit o pofta nebuna de salata de varza, alba, rosie, nu conteaza! Dar ce sa pun alaturi de salata? Parca as face o iahnie de fasole?!...ma gandesc....acum o tai hotarat la baie, sa plonjez in apa fierbinte! kalua, ti-a ajuns dragutul la Napoli?Sa-l puna pe Nino d'Angelo sa-i cante o "senza giacca e cravata" pt sufletelul meu, sau orice altceva in dialect napoletan! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) of! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
O ajuns si-i cald si bine-acolo, Nu jeans e na maglietta, vorba lui nea D'Angelo.
Eu fac maine jumatatea de varza care mi-a ramas de la salata cu carnati afumati. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
[quote name='kalua' date='Oct 15 2007, 08:46 PM' post='124660'
Nimphe, gaseste-ti niste prajituri sau deserturi conforme care sa-ti placa la nebunie si cand ti le faci sa nu tanjesti dupa neconformitati, ci chiar sa ti se para ca-i mai bun ce-ai facut tu in comparatie cu orice alta prajitura! [/quote] Dar am voie sa fac prajituri la inceput de Monti? Ma rog, nu-s la inceput, dar de la 1 octombrie sunt mai cuminte ca niciodata. Wise m-a sfatuit fara dulce in primele luni. Dar ma intreb cum as putea??? In orice caz, in seara asta am zis ca am cina din mere si mere au fost!! Doar mere!!! 4!! Pusesem 5, dar n-au incaput decat 4. Acum ma duc la culcare, ca sa fiu sigura ca pot sa adorm fara sa mai mananc nik! Si inca ceva: m-am cam saturat de prajitura asta cu mere. Am facut-o ca era rapid de facut si vroiam o prajitura imediat. Dar adevarul e ca tot pe asta am facut-o si mi s-a cam luat de ea. O sa gasesc altceva (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Va pup, noapte buna! |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 317 Joined: 7-October 07 From: Bucuresti Member No.: 2,372 ![]() |
Salutare fetelor! Gata...dupa o crincena munca de lamurire l-am convins pe barbatul meu sa ne apucam si noi de regimul asta bengos!
Maine este prima zi--- (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) marti trebuia sa fie azi ca-i da las ca daca ne punem la ambitie trecem noi si peste superstitii. Am citit (cam in diagonala ce-i drept) si asa un pic m-am cam lamurit eu despre ce-i vorba dar am nevoie si de ajutorul vostru.... (IMG:style_emoticons/default/pls.gif) (IMG:style_emoticons/default/pls.gif) (IMG:style_emoticons/default/pls.gif) nu ma mai trimiteti sa citesc, nu ca nu mi-ar place dar stau cam prost cu timpul asa ca va rog mult sa-mi spuneti si mie ce sa papam maine in faza 1 in prima zi... Acu noi avem niste tabieturi de care nu stiu daca trebuie sa ne lasam... 1. Primul lucru cind ma scol eu beau un pahar de apa si unul de suc din 1 grepfruit, 1 portocala si 1 kiwi cind am e bine? am inteles ca dupa asta trebuie sa facem pauza de juma de ora si abia apoi se maninca paine sau cereale... 2. Barbatu-meu e innebunit dupa cartofi si dupa carne...tot timpu-mi cere piure (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) linga carne sau linga peste...e ok? Va rog dati-mi si mie un meniu pt. maine...ba nu pentru toata saptamina. Problema e ca noi sintem mult plecati si de multe ori mincam pe la hoteluri mcul dejun sau prinzul pe la restaurante dar incet, incet o sa invat ce sa luam si ce nu...mai nasol ca daca nu faci tu cu mina ta nu prea stii ce pun aia in mincare! |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Roxanica te-am ratat la plecare, macar sa-ti urez acum distractie placuta si aveti grija de voi prin strainataturi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (cand reveniti asteptam raport complet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) despre cumparaturi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )
**fleuredelis daca iei un pix si-o hartie si citesti vreo 10 minute aici sau direct la retete ai sa intocmesti meniu pe toata luna. Uita-te ce mananca fetele si copiaza ce-ti place |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Salutare fetelor! Gata...dupa o crincena munca de lamurire l-am convins pe barbatul meu sa ne apucam si noi de regimul asta bengos! Maine este prima zi--- (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) marti trebuia sa fie azi ca-i da las ca daca ne punem la ambitie trecem noi si peste superstitii. Am citit (cam in diagonala ce-i drept) si asa un pic m-am cam lamurit eu despre ce-i vorba dar am nevoie si de ajutorul vostru.... (IMG:style_emoticons/default/pls.gif) (IMG:style_emoticons/default/pls.gif) (IMG:style_emoticons/default/pls.gif) nu ma mai trimiteti sa citesc, nu ca nu mi-ar place dar stau cam prost cu timpul asa ca va rog mult sa-mi spuneti si mie ce sa papam maine in faza 1 in prima zi... Acu noi avem niste tabieturi de care nu stiu daca trebuie sa ne lasam... 1. Primul lucru cind ma scol eu beau un pahar de apa si unul de suc din 1 grepfruit, 1 portocala si 1 kiwi cind am e bine? am inteles ca dupa asta trebuie sa facem pauza de juma de ora si abia apoi se maninca paine sau cereale... 2. Barbatu-meu e innebunit dupa cartofi si dupa carne...tot timpu-mi cere piure (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) linga carne sau linga peste...e ok? Va rog dati-mi si mie un meniu pt. maine...ba nu pentru toata saptamina. Problema e ca noi sintem mult plecati si de multe ori mincam pe la hoteluri mcul dejun sau prinzul pe la restaurante dar incet, incet o sa invat ce sa luam si ce nu...mai nasol ca daca nu faci tu cu mina ta nu prea stii ce pun aia in mincare! Te sfatuiesc din toata inima sa citesti macar acest topic, ca sa te inspire in alcatuirea meniurilor. Din cate am inteles cu ceva vreme in urma de la Kalua, nu e recomandabil sa bei sucuri de citrice pe stomacul gol, tocmai pt ca stimuleaza secretia de insulina. Deci ca o exceptie, sucurile de citrice se beau dupa micul dejun, nu inainte!! Daca sotul tau e innebunit dupa cartofi, nu stiu ce sansa are sa tina acest regim (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Renunta macar pt faza 1 la: morcovi, cartofi, orez, faina alba, zahar, radacinoase. Acum depinde si de ce te-ai apucat de acest regim. Daca vrei sa slabesti cateva kgs bune, este imperativ sa tii faza 1 stricta. Iar meniurile de pe acest topic sunt toate de faza 1. Acolo unde sunt de faza 2, se mentioneaza acest lucru. Urmareste meniruile fetelor care au slabit mai mult de 10 kg si insipra-te de la ele. Intr-o vreme, vroiam sa copiez meniul Roxanei, dar e dificil s amananc ce mananca ea d ela cantina. Cat despre mesele de la hotel sau restaurant, nu-ti face griji. La mic dejun poti sa consumi lipide, desi cu mezelurile e o problema (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Dar daca te straduiesti, reusesti tu. Dar fara paine!!! Iar pranurile sau cinele la restaurnat nu-s asa de greu de ales la un restaurant, nu-ti face griji! Totul e sa vrei!!! Daca te ajuta cu ceva, nu e un regim pt oricine. Ar trebui sa fii mandra de tine daca tii acest regim (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bafta!! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Neata ,Gasca!
D: icre savuroase , albe si pufoase (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) cu painica filozofala si ceapa normala, cafea fara cofeina si-o tigara plina (mai ce poiata mi-s azi!) Bine ca se termina icrele (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) trec si eu 'pe normale' Va pupicesc si va doresc o zi calduroasa! |
|
|
![]()
|
|
Ia sa fac si eu painea asta a filosofului!! Sa nu mor proasta!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 317 Joined: 7-October 07 From: Bucuresti Member No.: 2,372 ![]() |
Multumesc Nimphe! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
azi am baut totusi zeama de fructe pe stomacul gol...da de maine ii schimb ordinea! dupa o jumatate de ora am mincat un ou moale si un cabanos subtirel...si la urma o cana mare de ceai verde fara zahar si o pipa! Ce ziceti? E bine? Trebuie sa ma orientez deocamdata sa consum ce mai e prin casa...si abia apoi o sa fac cumparaturi in functie de regulile dietei. Pentru prinz am niste vinete si niste dovlecei...morcovii, telina si maultaschen cred ca trebuie sa-i arunc! Ia sa-mi arunc eu ochii pe aici sa vad cum sa fac vinetele si dovleceii...ceapa e voie? |
|
|
![]()
|
|
Multumesc Nimphe! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) azi am baut totusi zeama de fructe pe stomacul gol...da de maine ii schimb ordinea! dupa o jumatate de ora am mincat un ou moale si un cabanos subtirel...si la urma o cana mare de ceai verde fara zahar si o pipa! Ce ziceti? E bine? Trebuie sa ma orientez deocamdata sa consum ce mai e prin casa...si abia apoi o sa fac cumparaturi in functie de regulile dietei. Pentru prinz am niste vinete si niste dovlecei...morcovii, telina si maultaschen cred ca trebuie sa-i arunc! Ia sa-mi arunc eu ochii pe aici sa vad cum sa fac vinetele si dovleceii...ceapa e voie? Cu placere (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) MD(mic dejun) de azi a fost ok, dar e bine sa mananci mereu legume, la toate mesele, mai ales la P (pranz) si C (cina). Ceapa e conforma, slava domnului (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Daca tot te-ai hotarat sa tii dieta asta, incearca sa stii cat mai multe despre ea. Pe forum sunt multe topicuri f ajutatoare, n-ai cum sa dai gres! Sunt inclusiv listele cu indexul glicemic al alimentelor, deci o sa inveti ce si cum sa combini. Poti sa faci o mancarica din vinetele si dovleceii aia. Sau fa-le pane, cu faina de naut si ou. Ies o nebunie!! Ia sa ma duc si eu la piata sa-mi iau niste vinete, sa mai bag o salata pe ultima suta de metri. M-am luat cu sfaturile si am uitat sa postez meniul meu de azi: MD: iaurt, ovaz si o lingura de gem. P: salata cu feta C: in jurnal am scris mere. Dar nu stiu daca reusesc sa mananc si in seara asta doar mere... Am pus la fiert dis de dimineata niste naut, vreau sa fac facaluit (cu ceapa prajita, usturoi si sos de rosii) sau icre (cu otet si ceapa). Imi ploua in gura scriind (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Va pup, sa aveti o superzi! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 03:55 PM |
|