![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
walpu, mi-au placut foarte multe lucruri. multe la care nu ma asteptam au fost minunate. insa cele principale, la care ma asteptam sa fie grandioase, waw, uite ca nu s-au dovedit sa fie chiar asa.
ce ai vrea, sa pup in dos fiecare lucru pe care il vad si place altcuiva? asta e parerea mea, ce sa fac. ti-am multumit pentru indicatii, dar daca nu imi prieste, ce sa ii fac? nu inteleg de ce trebuie sa o iei personal. si am scris in multe locuri ca mi-a placut parisul, na. |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
girlz, usurel cu lupta intre pisici (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 150 Joined: 3-October 07 From: azi sunt aici, maine nu stiu...plecata undeva...(cu pluta) Member No.: 2,352 ![]() |
eu folosesc perfect wear de la Avon - este foarte bun... inainte foloseam crema
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 16 Joined: 1-October 07 Member No.: 2,336 ![]() |
Am scris si eu de el. De ce-i zici porcarioara? Albastrelele fac foarte bine la ochi si formula in ulei face ca sa se inmoaie machiajul mai bine. Eu insa fara sensibio la YR asta nu ma descurc. Inca speculez totusi dupa un demachiant-crema pentru ochi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ii spun porcarioara pt ca am descoperit de curand un forum frantuzesc unde spuneau tot felul de lucruri nasoale despre yves rocher. si pt ca stiu ca nu e o firma cu produse-minune. dar daca si tie iti prieste, that makes two of us (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Si mie imi plac tot demachiantele crema. Meg, incearca sa dai si cu putina apa calduta in timp ce folosesti demachiantul, se mai inmoaie. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) La mine cel putin functioneaza si folosesc de ceva timp un banal Nivea pt ochi.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
Merci, Sweet, o sa incerc si asta. numai ca acum am gasit CUM: combin elmi cu h20 si nu mai am probleme. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 16 Joined: 1-October 07 Member No.: 2,336 ![]() |
kalua,
cum folosesti uleiul de jojoba pt demachiere? il pui pe discheta demachianta si il folosesti ca pe un demachiant normal? nu sunt sigura ca am inteles procedura (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) voi folositi uleiul de migdale dulci pt demachiere? ma tot incurc in uleiurile astea si nu stiu ce pot face cu ele (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Pai din cate spuneau fetele, uleiul de migdale dulci se foloseste dupa demachiere si are actiune antirid, mentinand pielea elastica, hidrateaza pielea..Personal nu am folosit, deci nu pot spune mai multe. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
kalua, cum folosesti uleiul de jojoba pt demachiere? il pui pe discheta demachianta si il folosesti ca pe un demachiant normal? nu sunt sigura ca am inteles procedura (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Exact asa, Boema. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
mi am luat un demachiant de la Roc, oare daca dupa ce ma demachiez pt cateva secunde simt ca ma pisca ce inseamna ca nu e bun? culmea pe el scrie de inalta toleranta si calmant (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
ati patit asa ceva cu vreun demachiant? parca nu l as arunca ca am dat pe el 50 ron (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) This post has been edited by divi2007: Nov 11 2007, 09:03 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 04:34 PM |
|