IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 446 447 448 449 450 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
Fanny
post Oct 23 2007, 09:45 PM
Post #4471

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

sarumana. cand ti-am vazut silueta pe aici, am asteptat reteta cu ingredientele pe masa. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
dr_wise
post Oct 23 2007, 09:50 PM
Post #4472

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) engage!!! maine dimineata vei fi o fericita!
Eu ma pastrez pt niste mere rase cu fulgi ovaz si cereale, ca prea mananca stoina de ceva vreme numa' asa ceva si-mi facu pofta!

+Quote Post
Fanny
post Oct 23 2007, 10:22 PM
Post #4473

Moderator Global

Member No.: 1,055

Doctoressa, am pozat rezultatul + reteta ta miraculoasa la dulciuri Monti. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Oct 23 2007, 10:25 PM
Post #4474

Musafir

ia sa videm...

+Quote Post
kalua
post Oct 23 2007, 11:37 PM
Post #4475

Musafir

QUOTE(fleurdelis @ Oct 23 2007, 08:49 PM) *
Prinz supa Wan Tan si creveti cu legume si salata...(IMG:style_emoticons/default/blush.gif) o bomboana de ciocolata si un ceai de iasmin...
O gura de inghetata si acu beau un pahar cu vin alb sec!

Inafara de bauturi nimic nu-i conform. fleurdelis, iti mai dau max. 3 saptamani pana te lasi de Montignac daca nu te-apuci sa cezi despre ce-i vorba aici. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

QUOTE(mery @ Oct 23 2007, 08:05 PM) *
9- 2 prune
11,30 50 g paine integrala
14,30 omleta fara ulei din 2 oua cu mozzarella
iar acum o sa maninc conopida (fiarta) cu sos facut din yaurt 0,1%grasime cu usturoi
Sunt cam drastica , mi se pare.

Ma scuzati ca intervin, dar este bine ca la aceeasi masa sa maninci mozzarella, sunculita etc si apoi dulce ? Grasimi + zaharuri=rau

Intervalul de timp dintre masa glucidica la 11.30 si cea lipidica la 14.30 e ok.
Incearca sa nu mai mananci painea aia numai cu scuipat (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , pune macar o rosie, un castravete pe langa.
A mai zis si pescarush, trebuia salata si la pranz si la cina.

Pe asta cu dulciurile ai inteles-o gresit, aproape toate contin grasimi si zaharuri. Dar daca sunt conforme si nu se mananca zilnic si ca Haplea, sunt ok.

QUOTE(dr_wise @ Oct 23 2007, 09:39 PM) *
@ kalua: pot consuma seara paste integrale cu b proaspata 0.1% grasimi si gem dietetic?dupa cum ai vazut, mi-e teama sa consum seara orice fel de cereale, paste sau paine

Teoretic da, dar nu prea-i bine de mancat seara si paste si gem. Mai bine e sa le mananci seara cu un sos de tomate cu peste sau cu un sos de legume.

+Quote Post
stoina
post Oct 23 2007, 11:46 PM
Post #4476

Incurabil

Group: Obsedat
From: Iasi, Romania
Member No.: 469

Dotoressa, prietena mea cea mai buna e verisoara cu producatorul de produse Inedit.Misterul faptului ca produsele au disparut de pe piata(si ptr mine e o reala 'tragedie') este ca au vindut firma, retetele si tot tacimu la niste occidentali imputiti,cu promisiunea ca va ramine directorul lor de productie.Inteleg ca-ntre timp omu se gindeste s-o ia de la capat si sa adopte un nou brand.Acu', om videa ce urmeaza...Pana una alta, noi visam la bunatatea aia de pate (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post
andutz
post Oct 24 2007, 01:20 AM
Post #4477

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: dallas
Member No.: 1,785

kalua, nu-mi zici si mie ceva de postul meu mai dinainte? pastele de soia cu sos de paste cu carne- da ori ba?(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

dona, multumesc frumos (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) cred ca astea sunt perioadele de pauza intre mese, si poate ca de-aia n-oi fi slabit eu..(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) in fine, corectam, si mergem inainte (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

This post has been edited by andutz: Oct 24 2007, 01:23 AM

+Quote Post
NicolleXXX
post Oct 24 2007, 05:05 AM
Post #4478

Contaminat
*

Group: Contaminat
From: WA, SUA
Member No.: 2,433

23 octombrie:
D: iaurt + cafea
MD: friptura de pui + rosii, castraveti si branza (le tai cubulete ca la salata dar nu pun nimic peste) + ciocolata de casa (desert-nu exagerez, gust putin)
C: castronul cu fructe

De maine ma apuc si de cereale dimineata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Am gasit azi ciocolata 'Ghirardelli' 100% cacao (tatal fat 35%, sugar 0g) dar nu prea ma indur s-o gust, poate imi fac curaj maine.
Va pupic!!!

+Quote Post
Nimphetamin
post Oct 24 2007, 08:49 AM
Post #4479

Membru de Onoare

Member No.: 1,359

QUOTE(irinica @ Oct 23 2007, 05:26 PM) *
Nimphe , draguto si eu mi-am luat centimetru ( de vreo luna) sa ma masor dar..astept sa ajung la 80, sa nu ma sperii prea rau.

Pai de ce sa nu te masori? Eu zic sa te masori de acum, sa-ti tii un calendar fix, ca sa-ti dai seama de toate rezultatele dietei. Eu am preluat acest obocei de la DR-Wise, ca am zis sa vad daca scad macar in cm, daca nu scad in kg (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Lasa frica si treci la masurat, ca si eu m-am cam speriat...sunt departe de 90-60-90 (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

QUOTE(dr_wise @ Oct 23 2007, 05:32 PM) *
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) parca-l vad pe musiu wise ca vine cu degetu-n fund for me si cu geamantanul plin ochi/ popalnit (sa folosim olteneasca nivel 4) cu whisky...for himself! bag mana-n foc! dar ii rup picioarele si trec la masuri extreme: imi spala singur, isi calca singur, sex tot alone!
Am zis!

Cand am fost in Grecia, in duty free, am vazut si eu o multime de romani care-si luau spirtoase la greu, in special whisky. Noi ne-am luat haine, cosmetice, incaltari si mult vin si ulei. Nu inteleg nebunia asta cu alcooalele, altceva nu mai poti sa iei dintr-un duty free??

+Quote Post
dr_wise
post Oct 24 2007, 09:02 AM
Post #4480

Musafir

'Neata!
Va spun eu, masurati-va acum!!! Sa vedeti ce-o sa va creasca inima peste cateva luni, cand n-o sa va vina sa credeti c-ati fost atat de gogonate...scuze, eu asa-mi spun....in octombrie 2007!!! Mie-mi pare rau ca nu m-am masurat de la inceput, cand au fost pierderile mai spectaculoase. Anyway, orice cm pierdut o sa va ridice starea de bine exponential!!!
- at -nimphe: dragutul meu e mare admirator...si exclusiv...al Dlui Jack Daniels. Din pacate Mr Jack e de obarsie din Kentuky/ USA, iar mr wise o taie in Londra...sa vedem ce revelatie va avea la whisky-ul made in UK.
- at -kalua: in concluzie, pot manca pastele seara cu o conserva de ton sau sardine in sos tomat?
In leg cu pateul de la Inedit, sufar cumplit, fiindca imi e dor de niste oua umplute. Era singurul pate ok din pdv MM.
Sa aveti o zi minunata!!!

This post has been edited by dr_wise: Oct 24 2007, 09:03 AM

+Quote Post

685 Pages V  « < 446 447 448 449 450 > » 
Closed TopicStart new topic
4 User(s) are reading this topic (4 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 12th May 2025 - 09:26 PM