![]() |
![]() ![]() |
![]() |
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nicolle, e ok pentru faza a 2-a. nu trebuia sa mananci prajitura cu nuci la un mic dejun glucidic, la faza 1.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 22 Joined: 15-October 07 From: WA, SUA Member No.: 2,433 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
Buna fetele, m-am intors din concediu, a fost foarte frumos, sper sa am timp astazi sa povestesc in detaliu.
Cat priveste Montignac, am facut doua abateri, in prima zi am mancat o banana mica cipriota, si a doua zi o inghetata.Nu stiu daca smochinele proaspete sunt conforme, caci am mancat vreo 5. Plus cafele in fiecare zi.Si cantarul imi arata 53.400Kg. Nu prea inteleg ce se intampla. Am mancat multe fructe, mandarine, portocale, rodii (sunt conforme?), lotus, fructe de cactus, smochine si portocale, branza haloumi, salate, vegetale, peste, octopus, am sa pun si poze cu mancare. Mi-a fost tare bine in concediu si nu-mi venea sa ma mai intorc, ce bine era sa ma trezesc dimineata si sa inot in mare. Va pup, plec la aerobic. |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Si smochinele si rodiile, prospete, au IG 35, deci sunt mai mult decat conforme. Mi-au facut pofta sa stii. Neaparat sa-ti faci timp sa povestesi despre experienta cipriota.
Eu ieri am mancat numai neconformitati. parca redevenisem copil si tot ce vedeam trebuia sa bag in gura. (IMG:style_emoticons/default/bataita.gif) de astazi sunt cuminte foc. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Uauu, lotte!
Suna ca si cum ti-ai fi petrecut concediul in Rai!!! Descarca poze multe, te rog, si povesteste tot!!! Meniul de astazi: d - iaurt cu fulgi ovaz si gem caise, cafea cu lapte p - cotlet de porc gratar, un pahar de vin rosu sec, salata de varza...in salata am pus si otet balsamic fiindca intrai in black out cu otetul de mere! desert: alune s - poate oua umplute...si, bineinteles, mere en gross! Acum topai un pic pe net, dupa care intru serios in bucatareala: briose pt termite(sper sa-mi iasa, e prima data cand fac), negrotei a la kalua, oua umplute a la nimphe si poate pun si de-o varza anatolica, ca maine dimineata n-am timp, o tai la sport. Ciao! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
Fetele, am postat experienta mea la topicul cu Cipru.
Poze nu am multe, pentru ca nu am luat aparatul foto cu mine la plaja.Ce s-a intamplat cu yahoo pictures?Vroiam sa pun cateva poze cu mine acolo, sa vedeti si voi ca m-am imgrasat si nu stiu de ce. Mai incolo va pun poze cu masa cipriota si octopus. (IMG:http://i137.photobucket.com/albums/q238/lotte77/IMG_4434.jpg) This post has been edited by kalua: Oct 27 2007, 04:31 PM
Reason for edit: Mutat postul cu Cipru de la Destinatii la Cipru
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 135 Joined: 18-September 07 Member No.: 2,247 ![]() |
lotte...bine ca am burta plina,altefel as lesina de pofta.grozav imi plac fructele de mare!
mic dejun-paine cu tarite si brinza degresata prinz-pulpa de pui fara piele la cuptor+salata uriasa de rosii cu ceapa+o portie de mazare inabusita ceai verde acum stau "ca o plosnita gravida"(am citit expresia intr-o carte a lui H.M Remarque si de atunci am preluat-o)cu burta in sus. cina-cred ca doar fructe,sunt prea satula. |
|
|
![]()
|
|
(IMG:http://i137.photobucket.com/albums/q238/lotte77/IMG_4136.jpg) (IMG:http://i137.photobucket.com/albums/q238/lotte77/IMG_4433.jpg) Dona, iti urez cu intarziere La multi ani si succes in toate! |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 135 Joined: 18-September 07 Member No.: 2,247 ![]() |
multumesc pentru urari...totul arata divin!
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 22 Joined: 15-October 07 From: WA, SUA Member No.: 2,433 ![]() |
Aseara la cina (la socrii) am dat-o in bara (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Absolut toata mancarea a fost neconforma. Am plecat aproape flamana de la ei ca doar am gustat pe ici pe colo... Si socra'miu statea langa mine si ma tot intreba daca imi place (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) ... Noroc cu iubitu' ca mi-a tinut partea si le-a spus ca nu prea am pofta de mancare si nici de baut (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) ca altfel imi bagau pe gat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (poate or sa creada ca asteptam vreun bebe acum (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) )
Meniul de azi: D: tot pesmeti facuti de mine+gem+iaurt (nu m-am mai atins de prajitura cu nuci (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) ) P: peste la gratar (si probabil o salata) C: Halloween Party la niste prieteni, sa vedem ce-or avea de mancare (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) . Oricum o sa fie mai simplu ca n-o sa se uite nimeni in gura mea (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Lotte, pozele alea arata mortal! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 04:36 PM |
|