![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Nimphe, sa dea Domnu' sa slabesti pana la ziua ta, dar e musai sa fii ferma si sa nu calci stramb deloc. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Dragutelor, implinesc azi 2 ani de casnicie cu al meu sot (IMG:style_emoticons/default/love.gif) , fapt pentru care toata seara e numai a noastra: mergem la un restaurant dragut 'La vatra' se numeste, apoi m-a invitat la film la mall (nu stiu ce film, e surpriza)! Lotte, ia pastreaza tu o sticla din aia de vin s-o bem cand ne-om intalni (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Pai sa dea!! (IMG:style_emoticons/default/lamultiani.gif) pt tine si sotul tau!!! Ce zi friguroasa v-ati ales sa va luati (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Distractie placuta diseara, foarte frumos, imi place ce citesc. Sper doar sa nu te duca la Hannibal in spatele mastii, pt ca e o maaare porcarie. Lotte, are dreptate Rox, zic s-o pui bine pana ne mai vedem (IMG:style_emoticons/default/322.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
Nu, de data asta frumuselul a fost doar the delivery guy, sticla de vin e din partea sefului lui. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Roxi si Nimphe, voi parca nu beti vin, doar s-o astept pe dr_wise cu vinuletul.... |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Roxi si Nimphe, voi parca nu beti vin, doar s-o astept pe dr_wise cu vinuletul.... Ei, mai beau dar mai rarutz, ca e mai dragutz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Aseara sotul meu s-a rugat de mine sa-l las sa bea un pahar de vin si nu l-am lasat. Acu stau si (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) oare am exagerat?? Vad ca voi beti vin destul de des... |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
Dr_wise, uite vinul cum arata!E productie slovaca, sper sa fie sec!
(IMG:http://i137.photobucket.com/albums/q238/lotte77/DSC00205.jpg) Nimphe, sincer, eu cred ca exagerezi.Un pahar de vin este sanatos, nu e ok sa asociezi vinul cu ceva rau.Sotul tau vrea sa se simta si el bine, seara, dupa o zi de munca, asta nu inseamna ca bautura e un viciu. |
|
|
![]()
|
|
Nimphe, sincer, eu cred ca exagerezi.Un pahar de vin este sanatos, nu e ok sa asociezi vinul cu ceva rau.Sotul tau vrea sa se simta si el bine, seara, dupa o zi de munca, asta nu inseamna ca bautura e un viciu. Am inteles (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) pai la cum arata sticla aia, ca-i mai mult ebrubeta, o termin dintr-o sorbire!!!! Lasati-o fratilor s-o bea singura, ca pt urmatoarea intalnire vin eu cu "clanul sicilienilor!!!! Alora...
Voi trebe numa' sa aveti "exercitiu", ca n-am cum sa va car acasa pe toate, daca o fi sa picati late dintr-un amarat de pahar/100ml....ia vedeti cum stati cu practica! Exersati, exersati.... - at -nimphe: lasa-l draguto sa bea un pahar de vin, mai ales pe frigul ala de aseara, doar daca il incalzesti tu...si apoi asculta o gaina batrana, vin are voie, ca-i face bine la multe, bere sau ceai de tei sa nu-i dai.... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) This post has been edited by dr_wise: Nov 6 2007, 02:37 PM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Lotte dupa cum arata sticla cred ca e super vinul.
Garam Marsala sau asa ceva Dr.Wise pe unde gasesc ? Zice-se ca se pune si la tiramisu. Nimphe si eu zic ca exagerezi, orice constrangere naste o frustare si vorba doctoresei nici nu stii ce bine face vinul rosu de ambele parti (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 48 Joined: 4-September 07 Member No.: 2,155 ![]() |
Sal'fetelor!
Ieri am constatat pierderea a doar unui kg. in ultima luna! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Hotarat lucru,continui!Mari prbl.am seara,cand vreau sa mai ciugulesc ceva si cred ca aleg prost suplimentulde seara:mere,salata de varza cu fibrosan. Of,of,of!Va admir ca voua va reuseste mai bine decat mie,dar e clar,sunt pe drumul cel bun. Multe kg. in minus,va pup! |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
- at -misssn: La METRO, BILLA sau CARREFOUR gasesti si lapte de cuc, daca cauti, difera doar pretul. Marsala este un alt soi de vin exclusiv sicilian, dar provine din vestul Siciliei, provincia Trapani. Se numeste Marsala Florio si este un vin pt desert, variaza de la sec la dulce. Probabil ca te intereseaza varianta dulce, daca vrei sa-l folosesti ca ingredient pt tiramisu.
- at -robertina: bravo! da-i bataie in continuare! This post has been edited by dr_wise: Nov 6 2007, 05:32 PM |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
roxi, la multi ani fericiti impreuna (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) (IMG:style_emoticons/default/wizard.gif)
doctorito, numai la vin iti sta capul. cred ca misssn intreba de condimentul ala folosit in mancarurile indiene, nu de vin (IMG:style_emoticons/default/smart.gif) (IMG:style_emoticons/default/tease.gif) eu merit (IMG:style_emoticons/default/trozneala.gif) (IMG:style_emoticons/default/black_eye.gif) ca nu ma tin de cuvant. ieri m-am dat la migdale prajite, dupa ce am ajuns acasa, desi nu-mi era foame. apoi, am bvaut si un pahar de vin rosu argentinian, mai tarziu, ala sper sa fii fost conform, parea destul de sec. azi, iarasi faza 2, dar trebuia sa termin ce aveam pe-acolo, de maine promit solemn ca trec la faza 1. asa ca, azi: D - o clementina, pauza, iaurt cu muesli (am facut mai multi ieri si nu i-am pus pe toti in lapte) ora 11 - un mar P - 2 ardei umpluti (ramasite adunate de prin farfuriile copiilor, au facut de vreo 2 bucati) C - parca mi-e pofta de peste, mai vad pana ajung acolo. in sfarsit, am pus sandalele deoparte aseara si am scos cizmele la interval. m-a apucat (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) la gandul ca s-a mai dus o vara. nici nu-mi mai vine sa ies din casa (IMG:style_emoticons/default/germare.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th July 2025 - 10:20 AM |
|