![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Si eu, si eu cu voi!! (IMG:style_emoticons/default/smileJap.gif)
D: o painica si-o bucatica, cu cascaval Tudia si ardei copti, cafea cu lapte0,1%, ceai later : citeva migdale prajite Elmas.Buuune foc! Nimfe, fata frumoasa, sa papi sanatoasa painicile! De cind va bat eu la cap cu painicile... |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Dragele mele,
Va multumesc mult pt aprecieri (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Adevarul e ca fara voi n-as fi stiut de painicile astea atat de minunate! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) In sfarsit, ma pot bucura de paine cu unt si sare, ca sufeream ca nu mai aveam voie. Acu ca am prins secretul pozelor, o sa mai pun cu alte realizari (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Meniul de azi pare sa fie: MD: 2 painici cu unt si pateu de masline: negre si verzi. Le-am luat din Corfu, sunt conforme si delicioase! P: salata de fasole verde si galbena cu mayo. Desert: 2 felii de cascaval afumat C: peste la cuptor si prajit cu salata de gulii. Mancarurile astea de peste au iesit mortale, salivez numai cand scriu. Nu stiam care-mi place mai mult, dar pana la urma m-am decis: eu am preferat pestele prajit, Liviu pe cel la cuptor. Si-s tare fericita ca acum port si pantaloni! Dom'le, unoeri o femeie poate sa arata super cu pants, asa, mai androgin...Ma rog, cu formele mele e mai greu cu aspectul androgin (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Sa aveti o zi faina! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nimphe, nu vreau sa-ti stric bucuria, dar painea (cat o fi de conforma si cu o gramada de tarate in ea) cu unt e considerata de Montignac buba, mare exceptie mare. Painea are o incarcatura glicemica mare, untul e 100% grasime animala... (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Eu zic acum ca din cand in cand poti s-o mananci daca-ti face atat placere, e foarte important sa savuram ce mancam, eu una ma si satur mai repede. Si apropo de savoare: tocmai am venit de la cantina, am luat azi peste marlin, taiat in cotlete, dat la cuptor cu o felie de lamaie, arata foarte bine, dar avea gust de-ala bleah de peste vechi. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Asa c-am mancat numai salata asortata multa si fasolea verde. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Nimphe, nu vreau sa-ti stric bucuria, dar painea (cat o fi de conforma si cu o gramada de tarate in ea) cu unt e considerata de Montignac buba, mare exceptie mare. Painea are o incarcatura glicemica mare, untul e 100% grasime animala... (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Eu zic acum ca din cand in cand poti s-o mananci daca-ti face atat placere, e foarte important sa savuram ce mancam, eu una ma si satur mai repede. Of, bine ca mi-ai zis (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Gata, ma conformez. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da domle, iau o doza hormonala de iapa!!! ca sa nu spun de cal, ca aluia nu-i trebe.... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) 2 tablete de orgametril pe zi timp de 15 zile pe luna...si asta din 2003 incoace! Dar ma descurc, nu dau vina pe ele, ca-mi cunosc bubele...
Mai, si mie-mi place painea prajita cu unt, chiar i-am spus lui nimphe ca, din pct meu de vedere, painea asta e mult mai dulce decat aia din faina alba si cred ca are IG destul de mare. Am ghicit-o! Deci sa mananc cu masura... Meniul de astazi: d - kiwi, lapte cu orez si scortisoara ceai verde p - tochitura din piept de pui, salata de varza rosie;...o felie de tort din fructe si frisca...este ziua unei colege si ne-a servit personal cu felia de tort adusa sub nas, pe birou...m-am jertfit, ce sa fac?! (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) s - fasolica verde sotata, cu mujdei mult. M-a anuntat mama ca mi-a cumparat fasole prospata din piata si o fierbe pana cand aterizez eu acasa. Sa-i dea Dzeu sanatate! Ma mancau cainii fara ea, parol! Va pup cu drag! Am uitat sa va spun ca astazi aveau la cantina cotlete de porc mistret la cuptor! Ptiuuuu! Daca stiam, atacam problema, de curiozitate...o fi porcul ala care se plimba acum 2 - 3 ani prin Mamaia, ratacit, la sfarsit de sezon?... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) This post has been edited by dr_wise: Nov 8 2007, 02:41 PM |
|
|
![]()
|
|
Mai, si mie-mi place painea prajita cu unt, chiar i-am spus lui nimphe ca, din pct meu de vedere, painea asta e mult mai dulce decat aia din faina alba si cred ca are IG destul de mare. Am ghicit-o! Deci sa mananc cu masura... De unde, dom'le, atata dulce?? Pai nu e nik dulce acolo!! Ba mai mult: eu am pus si o lingurita de sare. Si lapte 0%. Dar ce sa fac, ma jertfesc pe altaru' kilelor (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Serios, mie mi se pare dulce painea asta cu tarate si faina integrala de secara si grau. Din cauza asta am spus, la un moment dat, ca as incerca sa fac niste fursecuri din amestecul asta.
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
nimphe (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif) (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) asa sa te vad de-acum incolo.
am facut aseara salata de fasole cu maioneza (IMG:style_emoticons/default/mwah1.gif) pacat ca n-am mai avut fasole, decat sa fac sa-mi ajunga asa , de o cina mai usoara. repede sa pun si eu meniul pe azi, ca trebuie sa fug. D - 3 mere mici razuite cu scortisoara, fulgi de ovaz si un muffet de grau P - orez salbatic cu 2 pulpe de pui (tocanita) si 2 castraveti murati in apa cu sare (nu-mi plac cei in otet). intentia era de fapt sa fie linte langa tocanita, dar dupa ce am pus apa la fiert, am vazut ca nu mai am linte. C - inca nu stiu, ma mai uit ce faceti voi pe-aici, poate-mi mai vine vreo idee. daca nu, o salata de avocado. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Stati o clipa, pai daca are IG f mare, de ce-o mancam (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif)
Apropos de 'dulceata' alimentelor...am descoperit ceaiurile Fitomagra drena si attiva, sint diuretice si acceleratoare de metabolism si sint dulci de la natura.Contin pe linga altele si extract din lemn dulce, menta dulce, curcuma.Incercati-le, veti fi surprinse sa savurati un 'dulce' altfel.. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai, si mie-mi place painea prajita cu unt, chiar i-am spus lui nimphe ca, din pct meu de vedere, painea asta e mult mai dulce decat aia din faina alba si cred ca are IG destul de mare. Am ghicit-o! Deci sa mananc cu masura... Nu-i vorba de indexul glicemic, ci de incarcatura glicemica care-i mare. Acuma toate cerealele au incarcatura mare, dar nu-i bine sa ne privam de ele la micul dejun, au o gramada de vitamine si minerale de care avem nevoie. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st July 2025 - 01:24 AM |
|