IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 480 481 482 483 484 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
Master of Norule...
post Nov 8 2007, 04:38 PM
Post #4811

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Dr.Wise mai sunt niste cereale de ovaz cu fructe uscate care sunt mai gustoase decat cele simple de ovaz nu stiu daca sunt conforme da' uita-te sunt de la Sanovita si se numesc instant o punga galbena cu o alergatoare pe ea. O sa-ti scriu ce fructe au in ele de pe ambalaj daca te intereseaza. Si eu mananc din alea desi nu tin regimul Monti.
Cand am fost la mare am mancat niste smochine crude bune bune.Am vazut ca au indicele mic daca gasiti incercati-le.
Fasole cu ciolan e conform sau nu? Cand va vad ce indarjite sunteti parca imi vine si mie sa ma apuc da' eu la capitolul dulciuri stau prost cu refuzul.
Go to the top of the page

+Quote Post
robertina
post Nov 8 2007, 06:08 PM
Post #4812

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 2,155

Acum,dupa ce am facut si eu painicile filosofale,imi dau seama de ce le lauda atat dr. wise.
Sunt minunate,ce mai,nici nu am gandit ca poti face din tarate ceva atat de bun.Painea de tarate era necrescuta si tare,dar filosoafele astea sunt date naibii!
nimphe,iti multumesc pt.imbold.Am pus si ulei de masline,ou,fulgi de secara,germeni de grau si un mar ras.
Nu le pot manca sub nici o forma cu glucide,asta e clar!Pt. glucide le voi face doar cu lapte degresat,mar si fulgi de secara.
Am halit deja doua cu salata de vinete cu maioneza!Yamiiiiii!
UItam!Cate am voie sa mananc la o masa,dimineata?
Somn usor!

+Quote Post
lotte
post Nov 8 2007, 07:34 PM
Post #4813

Incurabil

Group: Obsedat
From: Ro Mania
Member No.: 324

Buna fetelor,

Eu nu am reusit sa mai dau jos, cantarul se incapataneaza sa stea la 53.400Kg (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Nu stiu ce-o fi vrand de la mine, ca am renuntat si la fructe, si tot degeaba.Sper sa am si zile mai bune.Nu ca as suferi profund la greutatea asta, dar nu mai intru in blugi, noroc ca am pantaloni de office, desi tare bine imi era la munca imbracata casual.

Nimphe, mi-ai facut pofta de painicile alea!
Dr_wise, eu nu prea inteleg, ce ai facut de ai slabit un kil? (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Ai asteptat asa, cam vreo doua luni?
Pup.

+Quote Post
dr_wise
post Nov 8 2007, 10:04 PM
Post #4814

Musafir

Nu, iubito! N-am facut absolut nimic...doar mi-a venit probl lunara si, asa cum ziceam, cred ca am retentie de lichide de la tratamentul hormonal. Atat!
In schimb incerc sa nu mai consum dulciuri conforme prea mult, macar sa le limitez la 1 data/ sapt. Tinand cont ca azi am mancat o felie de tort neconf...dar sublima! voi sta cuminte pana la botez; daca am cu ce sa ma rasfat, ok. Daca nu, si mai bine, ma abtin pana la urmatorul botez, dupa care post de dulciuri pana la Craciun.
Si kalua are dreptate; kg astea suplimentare or fi o reactie a organismului la sosirea frigului; noi le stim pe ale noastre, dar el le stie pe ale lui...in castig, el!
In seara asta am incercat sa fac salata cu fasole verde a lui nimphe....dar, mi-am spus, ia sa incerc sa-i mai adaug ce-mi place mie...asa ca a iesit o salata fffffffoarte apreciata de fiul meu (care habar n-are ca a mancat ce uraste el cel mai tare, respectiv fasolea pastai) "a la wise".
Contine:
500g fasole grasa(d-aia cu teaca lata) fiarta, taiata cubulete mici
mujdei
maioneza light (cu 3 linguri de iaurt slab)
un ardei gras rosu/verde taiat cubulete
o legatura de marar
4 felii subtiri de pastrama de porc taiate fideluta
Cred ca ar fi mers si niste castraveti murati, sa mai taie din greata produsa de maioneza, dar n-am avut in casa.
A mancat fiul meu salata d-asta pe felii de paine prajita ca un scapat de la Auschwitz!
- at -irinica: eu cand consum ceva neconf, o fac de buna stiinta si ma bucur de fiecare molecula care-mi aluneca pe gat la vale! daca e sa calci stramb, macar calca cu ceva care sa-ti bucure absolut toate papilele gustative si sa-ti aduci aminte cu placere de clipa respectiva, ca doar nu te droghezi cu inghetata neconf toata ziua?! Macar fuse extaz maxim, ca daca da, n-a fost un pas inapoi, a fost doar o halta in drumul spre silueta visata. Irinica, crezi ca toate fetele de aici sunt Maica Tereza?! Crezi ca ele nu calca stramb din cand in cand? Eu nu cred. Dar e inteligent cine stie sa faca din clipa aceia un moment de extaz maxim si cine continua lupta cu kg mai incrancenata dupa aceea. Fir-ar mama lor de kg, ca n-am avut si noi norocul in viata asta sa mancam dulciuri ca disperatele si sa nu ne ingrasam! Poate intr-o alta viata!
- at -misssn: multumesc pt info, stiu oferta aceia de cereale, dar ma feresc de ea, fiindca e cu stafide, ananas, banane, papaia, etc, prea multe fructe uscate cu IG mare.

This post has been edited by dr_wise: Nov 8 2007, 10:18 PM

+Quote Post
irinica
post Nov 8 2007, 10:39 PM
Post #4815

Obsedat

From: iasi, romania
Member No.: 1,930

Dragelor, veseloaselor nu am timp sa scriu zilnic dar ...spun tot!

Marti: D:iaurt cu fulgi de ovaz
P: varza cu carne
C:carnati ( facuti de tata cu carne de vita, porc si oaie) cu salata ( rosii, varza)

Miercuri: ora 10: mere
ora 14: salata: varza, fasole boabe, putina ceapa, ulei
ora 18: salata de vinete cu salata de varza rosie, foarte frumos asezate pe farfurie!

Azi: ora8:salam crud uscat cu 2 rosii ( salamul asta era conform...cica , da' nu era pe gustul meu)
ora10: iaurt cu fulgi de ovaz
ora 17: 3 oua ochi, salata de varza, un carnat, un rest mic de varza cu carne
ora 21: 1 strugure ( stiu ca nu e voie seara da' imi trebuia un fruct si asta aveam in casa)

Si eu poftesc la humus si am vb cu o araboaica ( studenta la iasi) sa imi aduca reteta de pe la ei. Sunt curioasa ce raspuns primeste Kalua in legatura cu tahin-ul.

M-ati inebunit cu painicile astea! Eu m-am tot ferit sa fac , tocmai ca mi-e frica sa nu ma mai opresc din mancat da' voi nu ma lasati. Am sa fac si eu domle' da' daca imi starnesc pofte...va arat eu voua!

Nimphe esti o frumoasa cu painicile tale cu tot! Si am sa purced si eu la facut fasolea ta cu maioneza ca suna tare bine. Merci (IMG:style_emoticons/default/thanks.gif)

Va imbatrisez strans si nu uitati ca voi sunteti oaza mea de relaxare si de liniste. Va pup!

Doctore, esti mai delicioasa decat toate dulciurile! Ohoo, am savurat ... nici o grija, m-a invatat Kalua ca tre' sa ma bucur de fiecare abatere (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) .

+Quote Post
dr_wise
post Nov 8 2007, 10:40 PM
Post #4816

Musafir

Baldabac, baldabac! (IMG:style_emoticons/default/grouphug.gif)

This post has been edited by dr_wise: Nov 8 2007, 10:41 PM

+Quote Post
ALISA
post Nov 9 2007, 08:49 AM
Post #4817

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 2,537

Gata cu rasfaturile si nebuniile !De azi sunt langa voi, si va rog sa-mi corectati neconformitatile
kiwi
MD-Iaurt dietetic+fulgi secara+o lingura dulceata
P-perle de branza cu smantana+conopida cruda
C-peste la gratar cu salata

+Quote Post
Nimphetamin
post Nov 9 2007, 10:19 AM
Post #4818

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

QUOTE(robertina @ Nov 8 2007, 06:08 PM) *
Am halit deja doua cu salata de vinete cu maioneza!Yamiiiiii!
UItam!Cate am voie sa mananc la o masa,dimineata?
Somn usor!

Pai pe aici se mananca 2 la MD. Eu azi am mancat una si jumatate. Ele sunt satioase bine de tot!

QUOTE(dr_wise @ Nov 8 2007, 10:04 PM) *
fasolea pastai) "a la wise".
Contine:
500g fasole grasa(d-aia cu teaca lata) fiarta, taiata cubulete mici
mujdei
maioneza light (cu 3 linguri de iaurt slab)
un ardei gras rosu/verde taiat cubulete
o legatura de marar
4 felii subtiri de pastrama de porc taiate fideluta

Yummmy, cred ca a iesit tare buna!! Eu aveam castraveciori, dar am zis sa nu complic lucrurile prea tare (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Dar cred ca data viitoare ma inspir (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

QUOTE(irinica @ Nov 8 2007, 10:39 PM) *
Nimphe esti o frumoasa cu painicile tale cu tot! Si am sa purced si eu la facut fasolea ta cu maioneza ca suna tare bine. Merci (IMG:style_emoticons/default/thanks.gif)

(IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) Multam si ma bucur ca inspir si eu. Ca pana acum altele m-au inspirat pe mine (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

Sa va zic: am hotarat sa postez meniul cu o zi in urma, ca sa fiu sigura ca nu fac erate. Ieri, stiam ce meniu urmeaza sa am, asa ca l-am postat cu elan.
Si ce sa vezi? Aseara, sotul meu a zis sa iesim in oras si am mers la film. Asa ca cina a suferit modificari. Planuit era peste, dar fiindca am mers la film, am mancat ce obisnuim noi sa mancam la film: alune & co.
Am luat niste alune de-astea normale (peanuts) si alune de padure, ca migdale n-am gasit (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Alunele astea de padure au fost un first time pt mine, pt ca pana acum le-am mancat doar in ciocolate si alte dulciuri pacatoase. Ce sa va zic, sunt taaare bune!
Dar pe langa ele ar fi mers perfect si o inghetata de-aia dietetica. Dar n-aveam, asa ca am stat cuminte.
Am mancat mai mult peanuts decat alune de padure.

Filmul a fost usurel, dar haios foc, ca pt o seara relaxata: "Cat dureaza o casnicie", in genul "Merry cea cu vino-ncoa". Vi-l recomand cand aveti chef de ras fara sa va ganditi prea mult (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Acasa am ajuns pe la 22 si ceva, dar mi-era un pic cam foame, asa ca am infulecat o bucata de peste prajit, fara nimic altceva.

Si sa va mai zic ceva: mi-a disparut pofta de dulce! Adica chiar n-am mai pacatuit deloc saptamana asta, nici macar cu gandul!! Am o cioco neagra pe masa, in sufragerie, si dau cu okii de ea zilnic. Dar nu-mi face pofta deloc!! Nu ma intreb de ce, ma bucur si atat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

We acesta plec la bunicii sotului meu, la olteni. Nu mi-e teama, stiu ca o sa fiu cuminte si ca o sa ma joc toata ziua cu un caine mortal, un ciobanesc mioritic.
Va pup, sa aveti un we pe cinste (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)

+Quote Post
stoina
post Nov 9 2007, 12:59 PM
Post #4819

Incurabil

From: Iasi, Romania
Member No.: 469

Nimfe, imi esti draga! Ma bucur si ptr ca 'aripile' tale cresc pe zi ce trece: esti mai optimista, mai increzatoare in propriile forte, cred ca te iubesti mai mult si asta e extraordinar. (IMG:style_emoticons/default/kiss_girl.gif)

Astazi: D: 2 painici cu cascaval Tudia si ardei copti, cafea, ceai.(Ce si cit cantitativ pap dimineata depinde de cit de cuminte sint seara.Daca maninc exclusiv fructe , e clar, 2 painici merg ca popa, daca seara maninc ceva cit de cit foamea e mult mai domoala)
Frigiderul meu e gol pusca , deci astazi voi prinzi la crisma si tot astazi plecam la Sucevitza.Abia astept sa ma iubesc oleaca cu muntele, cu aerul curat si sa imbratisez brazii.Desi nu le am eu cu pozele, ma stradui sa fur citeva peisaje sa-mi intelegeti obsesia ptr locu asta.Mai fetelor, am ajuns de nici mamei nu-i raportez totu' , asa cum va spun voua (IMG:style_emoticons/default/hohote.gif) ASta ptr ca va iubesc tare! Va pupesc cu drag, weekend cuminte si ne auzim duminica seara. (IMG:style_emoticons/default/kissing24.gif)

+Quote Post
ALISA
post Nov 9 2007, 01:20 PM
Post #4820

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 2,537

Fetelor, am voie sa mananc seminte de floarea soarelui crude?

+Quote Post

685 Pages V  « < 480 481 482 483 484 > » 
Closed TopicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 21st July 2025 - 03:52 AM