IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 481 482 483 484 485 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
Nimphetamin
post Nov 9 2007, 01:34 PM
Post #4821

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

QUOTE(stoina @ Nov 9 2007, 12:59 PM) *
Nimfe, imi esti draga! Ma bucur si ptr ca 'aripile' tale cresc pe zi ce trece: esti mai optimista, mai increzatoare in propriile forte, cred ca te iubesti mai mult si asta e extraordinar. (IMG:style_emoticons/default/kiss_girl.gif)

Astazi: D: 2 painici cu cascaval Tudia si ardei copti, cafea, ceai.(Ce si cit cantitativ pap dimineata depinde de cit de cuminte sint seara.Daca maninc exclusiv fructe , e clar, 2 painici merg ca popa, daca seara maninc ceva cit de cit foamea e mult mai domoala)
Frigiderul meu e gol pusca , deci astazi voi prinzi la crisma si tot astazi plecam la Sucevitza.Abia astept sa ma iubesc oleaca cu muntele, cu aerul curat si sa imbratisez brazii.Desi nu le am eu cu pozele, ma stradui sa fur citeva peisaje sa-mi intelegeti obsesia ptr locu asta.Mai fetelor, am ajuns de nici mamei nu-i raportez totu' , asa cum va spun voua (IMG:style_emoticons/default/hohote.gif) ASta ptr ca va iubesc tare! Va pupesc cu drag, weekend cuminte si ne auzim duminica seara. (IMG:style_emoticons/default/kissing24.gif)

Ei, multam multam pt aprecieri (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Sper sa nu stric totul prea curand (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Daca ati sti cat de mult imi doresc sa nu va dezamagesc!

Dom'le, m-ati facut curioasa cu cascavalu' asta Tudia...o sa-mi cumpar si eu sa vad ce e de capul lui.

Daca fac, poate pun si eu poze, mai ales cu cainele! Eu mor dupa caini, mai ales dupa golden retriever. Cand ajung in Canada, de-asta imi iau!! Sper sa nu fac ca Oprah, care s-a dus sa-si ia 1 caine si si-a luat 3! Tot golden retriever, evident (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Sa va zic si eu meniul pe azi, sperand ca nu intervine nimic.

MD: o painica cu zacusca si jumatate de painica cu 1 ou fiert tare si 2 felii de cascaval afumat.
P: salata de fasole galbena si verde cu mayo (ultima portie) si o bucata de peste prajit.
C: peste la cuptor cu salata de gulii

Ati vazut ce soare e afara??? (IMG:style_emoticons/default/sicsic.gif)

Go to the top of the page

+Quote Post
dr_wise
post Nov 9 2007, 02:39 PM
Post #4822

Musafir

Yaaa! Imi venea sa zburd ca o iada in jurul office-lui!
Mai, toate plecati la aer curat, numa' eu tb sa ma jetfesc cu botezu'!!!! Macar daca s-ar lasa cu topaiala, sa-mi consum energia si caloriile suplimentare....
Fiti atente, am descoperit in Tango reclama la targul de cioco si cafea din Buc intre 23-25.11. Ma tenteaza al naibii de tare, poate gasesc niste specialitati din cioco amaruie si ceva pt cadourile de Craciun. Acu' sa vad daca-l conving pe amore puro sa ma primeasca la Buc peste 2 sapt...
Revin cu meniul deseara.
We placut tuturor plimbaretelor!

+Quote Post
kalua
post Nov 9 2007, 05:55 PM
Post #4823

Musafir

Care toate? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Eu stau pe vremea asta (aici e gri si lapovita, bleah!) acasuca, azi nu mai scot nasul afara. Si numai pentru cumparaturi.

Doctoreaso, cum adica sa-l intrebi pe legitimu' daca te primeste? (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Ii aduci la cunostinta ca apari si gata. (IMG:style_emoticons/default/whoosh[1].gif)

Alisa, semintele de floarea soarelui contin grasimi si carbohidrati. Sunt conforme, dar nu-i bine sa rontaim des si multe.

+Quote Post
kalua
post Nov 9 2007, 07:02 PM
Post #4824

Musafir

Am primit raspunsul la problema cu hummusul, m-a lamurit bustean tanti aia. A zis ca hummusul e ok in combinatie cu legume cu IG-ul mic. Dar pentru ca este un produs preparat de fiecare altfel, nu i se poate "administra" un IG anume. Cel testat de ei, al carui IG este 25, nu contine tahina.

+Quote Post
irinica
post Nov 9 2007, 08:47 PM
Post #4825

Obsedat

Group: Obsedat
From: iasi, romania
Member No.: 1,930

Aha, deci asa sta treaba cu humus-ul. Cum intru in posesia retetei v-o aduc la cunostinta.

Nimphe, spune CLAR ( magazin, raft, rand, pret (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) unde mai gasesti tu pate vegetal inedit ca prin iasi a disparut ...disparut.

Doctore si eu stau pe acasuca, eu sambata lucrez totdeauna asa ca...nu ma plimbaresc.

Azi: ora 8: 2 mere
ora 9: ceai cu fulgi si o lingurita de dulceata conforma
ora 15: cateva alune (vreo (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ...10 cred)
ora 16: 2 mere
ora 19: ciulama de ciuperci cu mujdei, 3 rosii

Doctore mi-ai facut pofte cu ciocolata ta, sper sa ma pot abtine , sa nu infulec toata cioco 85% care o am in casa . (IMG:style_emoticons/default/crazy28.gif)

va pup!

+Quote Post
dr_wise
post Nov 9 2007, 10:13 PM
Post #4826

Musafir

Lasa dragutzo, ca si eu stau cu dusmanul in casa de vreo sapt, dar pana acum am reusit sa ma abtin, desi, daca-l mai vad mult pe fiu-meu mancand cioco Milka, cred ca imi iau campii si mananc o cioco 85% intreaga dintr-o inghititura!
Meniul de astazi:
d - portocala, iaurt cu fulgi ovaz, cafea cu lapte
p - varza la cuptor cu 2 cabanosi, salata din rosii si castraveti
s - iahnie de fasole cu cabanosi, ceapa rosie
21:30: un mar mic ionatan
Acum mi-am facut un ceai de cimbrisor cu lamaie, sa-mi dreg gatul.
Ei kalua draga, vorba vine, eu il anunt we asta ca pe 23 ma infiintez la el, ca sa fie pregatit sufleteste pana atunci.

+Quote Post
dr_wise
post Nov 10 2007, 08:32 AM
Post #4827

Musafir

'Neata, somnoroaselor!
Astazi am de gand sa-mi "otravesc" baietii cu mititei la pranz asa ca sunt cam aglomerata...am servit micul dejun/ o painica taiata in trei felii, prajite, doua cu cascaval Tudia si una cu unt, un ou moale; cafeaua o servesc in zbor, intre masina de spalat si masa de calcat. Acum a taiat-o fiu-meu la masa, asa ca am prins PC liber si hop!
Mai stau putin si-o tai la un blitz shopping, dupa care la 10:00 ma infiintez la sport pt 2 ore.
Sa aveti un we minunat alaturi de cei dragi.
Revin mai tarziu...
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Nov 10 2007, 02:45 PM
Post #4828

Musafir

Mey, eu vorbesc singura pe aici?!... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
irinica
post Nov 10 2007, 04:36 PM
Post #4829

Obsedat

Group: Obsedat
From: iasi, romania
Member No.: 1,930

Buna Doctoreaso! Daca fetele astea sunt asa plimbarete, iaca mai vb si singura uneori. Sa le mearga la suflet plimbariele, ca in felul asta scapa de stres si nu-s tentate de mancare. Eu, daca nu ma plimb si daca nu ma alint cu ALTE bucurii, am imp[resia ca mancand un dulce sau nu numai , ma mai veselesc. Dar eu stiu ca nu ma veseleste o bucata de ciocolata. Acu' ma uit ...inapoi, la ce mancati voi anul trecut pe vremea asta (IMG:style_emoticons/default/ots.gif) . Ca ma apuca niste pofte de ma scot din sarite: biscuiti, mamaliga cu branza de burduf, pepsi max cam la astea poftesc. Fir-ar sa fie, trec eu si de poftele astea aiurea ( n-am poftit asa nici in cele trei perioade de sarcina!)!!

Nu este domle' nimic de la firma Inedit ( pate, tofu) iar de vin Nero D'avola n-au auzit astia de4 pe aici. Am fost azi la Billa, Kaufland,Carefour, G'market cautand astea doua chestii, nimic!! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

ora 8: omleta (3 oua, ceapa verde, branza brie) cu castraveti murati
ora 13: 2 mere
ora 16: aspic de curcan ( conform) cu ridichi

Acum merg sa bucataresc painici filozofale, dar nu am decat faina de naut, tarate si faina de secara in casa, poate vor iesi bine si asa, fara faina integrala de grau.
Am si carne de vita si o gatesc cu linte, reteta de la voi.

Revin cu ...ce am mai mancat azi (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) !!

+Quote Post
kalua
post Nov 10 2007, 04:45 PM
Post #4830

Musafir

M-ati inebunit cu ciocolata! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Asa c-am ras 2 bucati 70% cu chili si visine. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Mai mult decat ok nu mi s-a parut.
Irinico, vreau sa-ncerc si eu un fel de taci si-nghite cu faina de naut (reteta de panelle), savedem ce iese. Asta apropo de 'maliga.
Eu fac acusi capellini (spaghetii subtiri de tot) cu creveti si telemea de oaie (faza a doua), iar deseara o pun de-un roastbeef la temperatura redusa. Asta va fi mancat cald cu piure de mazare cu galbiori si salata, iar rece cu remulada light.

Iar de plimbat nu ma plimb nicaieri, e-o vreme de nu dai niciun caine afara din casa.

+Quote Post

685 Pages V  « < 481 482 483 484 485 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 21st July 2025 - 02:11 PM