![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 416 Joined: 12-July 07 From: iasi, romania Member No.: 1,930 ![]() |
Ce trist ar fi fara voi!! De fiecare data cand vin aici si va simt asa vesele imi dati mai uit de ale mele!
Stoino, fata frumoasa, probabil ca eu nu am destul curaj sa imi recunosc eu, mie, motivul tristetii. O sa treaca si perioada asta ca au mai trecut ai altele si cu voi...nu poti fi trist domle'! Cred ca faza cu...nu slabesc ... e cumva, ascunderea dupa deget. Vezi poate te vezi cu Fleur si nu ma iei si pe mine, ca stii ca mi-=a recomandat psihologul sa merg la cafea cu prietenele (IMG:style_emoticons/default/crazy28.gif) ! Fleur si eu sunt pe aici, pe aproape de Barlad si abia astept sa ne vedem. Fata Stoinei??? Sa ii dea Dumnezeu sanatate ca desteapta si frumoasa ...mai rar ca ea! Va rog sa ma atrageti de atentie in ce priveste meniul meu, fiindca incerc sa tin post si cu siguranta gresesc in multe combinatii de ...mancare. Imi fac niste chestii sa manac de imi vine si mie sa rad da' important este sa mananc ceva, sa am ce scrie pe aici. Deci, atentie, nu recomand nimanui sa se inspire din meniul meu! Ieri am primit o cutie de 1 kg, de humus din Israel. Nu stiu ce am sa fac cu ea ca,nu mi-a placut extraordinar de mult desi, auzisem ca are un gust foarte bun. Ieri: ora 8: ceai cu putina fructoza si finn crisp ( am pus crisp in ceqai si mi-am amintiti de bicuitii obisnuiti, din copilarie , care se faceau gigant pusi in ceai!) ora 9.30: a venit Stoina la mine!! Stoina e gagica super , care era curaj sa se imbrace foarte fain . Eu sunt INCA mult mai complexata si port ce haine mai am cat de cat sa stea pe mine. ora 14: mi-am bagat nasul in humus-ul ala da' l-am usn pe crisp. 1) nu e conforum humus( contine tahin); 2) nu e conform crisp 21% fibre combinat cu grasimi Dupa cum vedeti am fasolit-o rau cu pranzul! ora 19: varza, ceapa, putin ulei facute acolo...cumva, ceva mancabil ( adica un fel de varza calita ), harbuz (pepene ) murat Azi: ora 12: ceai cu finncrisp si dulceata de pere ( facuta de mine cu fructoza) ora 17: varza ( de ieri) la care am adaugat niste linte maro fiarta ( parca e mai bun asa), o bucatica de harbuz murat Acum merg sa ma spal pe cap ca...mi-am luat azi o crema cu petrol impotiva caderii parului, mi-am tuflit-o pe capatana de vreo jumatate de ora ( poate cad si grijile (IMG:style_emoticons/default/w000t.gif) ) si put ca o rafinarie! Pupaciuni!! Multumesc pentru ca nu ma uitati! Vreau sa ma molipsesc si eu de la voi cu veselia asta! |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Acum merg sa ma spal pe cap ca...mi-am luat azi o crema cu petrol impotiva caderii parului, mi-am tuflit-o pe capatana de vreo jumatate de ora ( poate cad si grijile (IMG:style_emoticons/default/w000t.gif) ) si put ca o rafinarie! Pupaciuni!! Multumesc pentru ca nu ma uitati! Vreau sa ma molipsesc si eu de la voi cu veselia asta! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) irinica, zi si mie daca au cazut grijile, ca pe cuvant ca-mi pun si eu petrol de-ala in fiecare zi in cap. chit ca nu mai sta nimeni la birou langa mine (macar scap si de ei). hai nu mai fii suparata, ca trece. (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) combinatia ta de hummus cu finn crisp e de faza 2 (lipsesc niste legume de-acolo). sa stii ca nici mie nu mi-a prea placut la inceput hummusul asta, dar dupa ce te obisnuiesti cu gustul, e chiar bun. vezi ca si eu incerc sa tin post (nu cred ca rezist pana la capat), ne mai putem inspira una de la cealalta. |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 416 Joined: 12-July 07 From: iasi, romania Member No.: 1,930 ![]() |
Pescarush, m-am spalat cu 3 sampoane diferite si tot put da' sper sa nu mai fie asa cand se usuca ca altfel nu ma mai ies maine din casa. Grijile...mama lor... imi atarna greu de suflet si de creier si vor trece cu siguranta.
Maine trg o fuga pana la Billa , ca am vazut acolo glass noodles dar nu stiu daca sunt din faina de fasole mungo de astea de care zice Kalua. Daca sunt de astea...yupiii, yupiiii ce motiv de mare bucurie! Humus de faza intai nu se poate sub nici o forma?? Ai mei nu mananca si imi pare rau sa trebuiasca sa arunc bunatate de chestie. Si mi-ar parea rau, ca fetita care mi l-a adus ( evreica, studenta in iasi) l-a carat cu avionul si ...ea a facut atat efort si eu sa-l arunc, nu-i frumos. va pup! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Irinica, mama, dar ce ai tu de nu te iubesti?
Perioade mai nefaste ávem cu toate, vorba ta, vin si trec. Si cateodata ne-o facem cu mana noastra, vrand sa fim perfecte in toate. Mai castigati sunt barbatii, ei se axeaza de obicei pe un singur lucru si celelalte le fac sa fie facute. Gandeste-te ce copii minunati ai, ca ai inceput procesul de slabire, ca esti sanatoasa si ca noi te iubim. Mananca hummusul ala cu niste ardei gras si-o fi ok asa. Eu am mancat in seara asta niste San Daniele (vreo 200 g, taiat subtire de puteam sacitesc ziarul prin el) cu scuipat. Si dupa vreo ora pomelo. Chestia cea mai buna la pomelo asta-i ca cureti la el de-ti trece foamea si orice pofta. A fost copt bine, buuun tare. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Iata-ma acasa, in sfirsit!
La 9,30 am pus guritza pe oleaca de secret cuptorizat(sau cuptor secretizat? (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) ) si-o salata eisberg cu morcov ras la care mai rontai inca, nu ma las pina n-o termin.Fetele, fericire mare.Astazi m-am imbracat cu o fustita care acum vreo 3-4 sapt imi venea binisor si-acu aproape imi cade.Yupieeeeeeeeee, maai, cum sa nu fiu bucuroasa, sint bre si de-aia dau bairam cu bautura si muzica (IMG:style_emoticons/default/band.gif) (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) , ca de papa bun e cam tirziu! (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) Bineinteles ca umblu cu cersitu la Irinici la humus, parca a stiut ca acu citeva zile cind a fost Marius la Bucuresti l-am rugat sa-mi aduca humus adevarat de la o crisma adevarata, dar minunea de masina a lui Marius a venit pe banda acasa si el, cu o alta masina a unui finutz care culmea coincidentei era pin' capitala.Deci n-am avut parte de humus, da sper ca Irinici sa nu ma lase cu tzitza umflata (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Doctoreaso, I love you, ce faci ,vii la Moldavia? Taaaare ne-ar place.Fleur, eu locuiesc in Iasi, dar m-am nascut si-am copilarit in Waslui City (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .Sint pentru intilnire, eu ma topesc dupa genu asta de ciocneli! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) So, o facem? Am pus azi un crap mare la frigider asa, cu oleaca de sarica, pina maine se face numa bun, aveti o idee de crap la cuptor? Pe un pat de legume??? Kalua, San Daniele asta, cine e ? (IMG:style_emoticons/default/sicsic.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am onoarea sa vi-l prezint pe San Daniele, o suncuta asemanatoare cu cea de Parma, dar mai aromatica si usor dulcie, o nebunie:
(IMG:http://www.salumi-italiani.it/images/settore-big-Prosciutto%20San%20Daniele%20DOP.jpg) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
[quote name='irinica' date='Nov 20 2007, 07:02 PM' post='129421']
Fleur si eu sunt pe aici, pe aproape de Barlad si abia astept sa ne vedem. Fata Stoinei??? Sa ii dea Dumnezeu sanatate ca desteapta si frumoasa ...mai rar ca ea! /quote] Da' ce domle, baiatul meu nu-i frumos si destept?!!! Problema mare e ca e prea cuminte....pentru gusturile mele... Irinica, daca vrei, imi pun si gaz lampant pe tartacuta, dar sa stii ca samponul ala, daca-i cu gudron, e superbun! De la de firma e? Ultima data cand am folosit asa ceva era unul de la Pel Amar, produsele acelea scoase de Ana Aslan, pe vremea cand traia...ohohooo, ce-au mai trecut anii! Si mie-mi cade parul si chiar nu stiu de ce. Meniul de astazi: d - kiwi, lapte fierbinte cu fulgi ovaz, cafea cu lapte ceai verde p - pastrama de oaie, salata de varza rosie ceai verde s - de toate pt toti, adica: resturi de varza anatolica de la fiu-meu, apoi telemea de oaie cu smantana, ardei capia, castravete, rosie, cascaval olandez, un pic de toba cu mustar.... (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) acum: doua mere - at -stoinici: as veni, da' daca ma da sotul meu la ziar, ca am fugit de acasa?! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) ma mai prinde si-o iarna pi colo, am imbulinat-o! @ kalua: mamaaa, parca-i mistretul cu colti de argint! Asa arata si halca ta de San Daniele?!!!! Unde o tii agatata?!!! Si uitai ce-i mai important: fir-ar el sa fie de humus, ce-i asta fratilor, ca sunt virgina de virgina la asa ceva?!!!! This post has been edited by dr_wise: Nov 20 2007, 10:40 PM |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Doctoreaso, laptele ala fierbinte nu-i bun peste fulgi, ridica IG-ul. Lapte caldut, daca nu rece (temperatura camerei) e acceptabil.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Doctoreaso, eu am niste prieteni la C-ta pe care-i iubesc tare si-i mai vizitez....poate macar asa sa ne vedem.
Kalua, tare fain Sain Daniele...la noi nu e inca...da cautam! Va pupesc iubitelor, noapte linistita sa avem! humus= pasta de naut cu tahina(adica o pasta de susan) |
|
|
![]()
|
|
Kalua, (IMG:style_emoticons/default/notworthy.gif) bogdaproste de dezlegare la humus. Acum, ca o sa-l impart cu Stoina deja sunt fericita.
Wise, asta de mi-am pus eu pe capatana nu e sampon, e o crema care o pui pe par, stai juma' de ora cu ea , apoi te speli normal. Se numeste Viva Natura si contine chiar petrol (IMG:style_emoticons/default/bounce.gif) . Sigur ca si baiatul tau e si mai frumos si mai destept si...lasa-l sa fie cuminte ca doar nu te mariti tu cu el, sa fie pe gustul tau. Ca sa fiu in topic, totusi: am mancat acum 2 portocale, ca le curatasera copiii si numai s-au jucat, facand forme din coaja. (IMG:style_emoticons/default/hug.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 27th July 2025 - 09:15 AM |
|