IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 505 506 507 508 509 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
dr_wise
post Nov 20 2007, 11:16 PM
Post #5061

Musafir

- at -kalua: da, sa traiti! Am inteles!
- at -stoina: Esti binevenita la Cta oricand! Cand ai de gand sa tragi o fuga pe aici, trimite-mi un pm si gata! Punem instant de-o intalnire de gradul III.
Merci ca mi-ai luminat mintea! Muream de curiozitate sa stiu ce-i aia...hmm, pasta de naut cu susan?!..merita sa-mi pierd viginitatea?
- at -irinica: ia sa caut si eu, sa vedem ce efect are. Se gaseste la magazin naturist, sau la produse cosmetice?
Go to the top of the page

+Quote Post
Nimphetamin
post Nov 20 2007, 11:29 PM
Post #5062

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

Dragele mele, e o placere sa citesc mesajele voastre atat de vesele (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
Eu am gatit cate ceva in seara asta: snitele de porc, friptura de porc si cartofi la cuptor.
Asa ca in seara asta am mancat 1 snitel cu restul de salata cu mayo. Nu am pus salata cruda langa, ca nu mai incapea.
Am savurat si 2 episoade de Prison Break si acu ma pregatesc de culcare (IMG:style_emoticons/default/yawn.gif) (IMG:style_emoticons/default/lazy.gif)
Va pup, noapte buna! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
irinica
post Nov 21 2007, 12:13 AM
Post #5063

Obsedat

Group: Obsedat
From: iasi, romania
Member No.: 1,930

Fetele, recitesc topicurile vechi ( cu mai multa atentie!) si constat ca eu mananc destul de mult si am abateri destul de des. Cele care ati slabit semnificativ ati mancat FOARTE conform si strict in primele 15 kg pierdute. Sunt eu suparata putintel pe mine da' uite ca nu am pasarele la creier aiurea. Acum sunt fericita!!

Wise crema am luat de la naturist. Cat despre humus...merita incercat da' nu dau iahnia noastra de fasole pe el.

O noapte frumoasa! A mea sigur va fi linistita dupa ce am citit postarile voastre de inceput!

+Quote Post
ALISA
post Nov 21 2007, 10:09 AM
Post #5064

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 2,537

Azi m-au apucat si pe mine niste nervi, asa ca am sarit peste micul dejun glucidic.
Imi venea sa mananc numai prostii.Ca nu slabesc deloc.Sincera sa fiu, imi vine sa ma las de Monti.
Poate la mine nu functioneaza.Aseara dupa ce am venit de la aerobic ,m-am cantarit si aveam 62,4 kg.Inainte sa ma culc , mi-am facut in blender:un kiwi, pomelo, portocala, mar si am baut o cana din terciul ala.Atat a fost cina mea.Azi dimineata aveam 62,7 kg. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Imi dau seama ca dupa atatea eforturi, eu raman la aceleasi kg.Poate ar trebui sa beau numai apa.

+Quote Post
kalua
post Nov 21 2007, 10:29 AM
Post #5065

Musafir

Alisa, mie, de ex., nu-mi priesc citricile si ma ingras de la ele, chiar daca-s conforme.

+Quote Post
Nimphetamin
post Nov 21 2007, 10:33 AM
Post #5066

Membru de Onoare

Alisa, si eu ma chinui si sufar ca nu slabesc, dar nu ma pot lasa de Monti. Mi-a intrat in sange!!
Macar mananc sanatos si nu ma mai ingrash. Ca daca n-as tine Monti, m-as face din ce in ce mai mare cu siguranta.
Asa ca ma bucur si de sanatate si de un grup minunat (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)

+Quote Post
ALISA
post Nov 21 2007, 10:38 AM
Post #5067

Tratabil
**

Da, dar trebuie sa gasesc motivatia sa merg mai departe

MD-o mana de alune crude, fructe, si o buc de cioco 70%
P-o pulpa de pui la cuptor cu o felie de rulada de carne+un castravete mare
C-ciorba

+Quote Post
Nimphetamin
post Nov 21 2007, 10:41 AM
Post #5068

Membru de Onoare

QUOTE(ALISA @ Nov 21 2007, 10:38 AM) *
Da, dar trebuie sa gasesc motivatia sa merg mai departe

Pai sanatatea ta nu te motiveaza suficient? Gandeste-te ca daca te apuci de o dieta "fulger" iti privezi organismul de o multime de minerale si vitamine, slabesti si apoi iar te ingrasi etc.
Eu vb din propria mea experienta, pt ca am la activ ani de zile de diete idioate si poate de-aia nici nu am rezultate. Dar nu ma las. Prefer asa, decat sa fiu extrema...

+Quote Post
ALISA
post Nov 21 2007, 10:45 AM
Post #5069

Tratabil
**

Si eu tin diete de cand ma stiu.Numai ca dupa 3 saptamani chiar m-am asteptat la un rezultat.Cred ca trebuie sa renunt la carne.Poate de aia nu slabesc.Daca mai renunt si la carne, sunt un om mort. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Nimphetamin
post Nov 21 2007, 10:50 AM
Post #5070

Membru de Onoare

Nu renunta la carne. Renunta la mezeluri, maioneze, migdale...Ma rog, vezi si tu pe aici. Ca eu am renuntat la o multime, dar mai dau iama in ele. Mia bine in conformitati decat in neconformitati (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post

685 Pages V  « < 505 506 507 508 509 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 27th July 2025 - 10:41 AM