![]() |
![]() ![]() |
![]() |
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fetelor, trec si eu pe aici in fuga. E mare zapaceala la mine la serviciu si cam asa va fi de acum incolo.
Irinici, ti-am mai spus si-ti repet...nu dispera. Fiecare organism actioneaza altfel. Din cate mi-aduc aminte Blu s-a chinuit rau de tot cu slabitul. Nu mai zic de Nimphe. Chestia cu abaterile e precum drogurile: dupa ce-ai facut una, mai vrei inca una. Asa ca daca-s rare de tot e mai bine. Meniul meu de ieri: D: o mandarine, dupa...iaurt cu fulgi P: ciorba de peste a la grec, orez indian cu pui (tot uit cum se numeste felul de mancare, avea in afara de pui, mazare, conopida si sos) si salata de varza C: salata de ton Alaltaieri: D: un mar, dupa iaurt cu fulgi P: ciorba de porc cu smantana, piept de pui la gratar cu salata de varza C: pomelo (imi place mult, chiar trebuie sa-mi mai cumpar) Va pup si sa stiti ca va citesc, dar nu prea am timp sa mai comentez anumite 'chestii'. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Buna ziua, fetele!
D: mere rase cu fulgi de ovaz si scortisoara Ora 2,30 o portocala si ceai si astept sa-mi vina comanda de papa bun: piept de pui la gratar cu brocolli si salata mixta cu parmezan. Doctoreaso,primul meu contact cu humusul a fost la un restaurant libanez din C-ta.Acolo am gustat din bunatatile bucatariei lor si m-au cistigat pe veci.Imi place mult 'tabule', o salata din rosii taiate cubulete, patrunjel verde f mult, lamaie, germeni de griu.Apoi humusul cu seminte de pin(sau cu carne de vita), salata lor de vinete(e usor acrisoara, cu lamaie), limba de vaca, sint o minunatie.Experimenteaza, n-o sa-ti para rau!UUh, ce foame mi-e si eu vb de funie in casa spinzuratului! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Meniul meu de azi cred ca va arata astfel:
MD: 2 mere rase ovaz...o bunatate!! Cred ca am gasit solutia de amanca MD glucidice mai des. P: salata de rosii, ardei si ton C: snitele de porc cu salata de gulii Cred ca nu mai sunt asa obsedata, m-am obishnuit si sunt OK. Asa ca, Irinici, calmeaza-te si bucura-te macar de faptul ca faci ceva bun cu sanatatea ta, ca ne ai pe noi si tot asa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Si sa vezi ca si kilele se vor duce intr-o buna zi, unul dupa altul...sper... (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 63 Joined: 1-November 07 Member No.: 2,537 ![]() |
Trebuie sa mananc si eu mar ras cu fulgi, ca mi-ati facut pofta.Ca m-am cam saturat de iaurt cu fulgi
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
alisa, ia vezi, "lucreaza" putin la cina aia si la MD. nu mai bea/manca suc/fructe la cina, cred ca de aceea ti-a aratat cantarul mai mult dimineata. si acum, 200 - 300 g, nu e chiar o tragedie.
iar dimineata, alune, cioco 70%, fructe (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) asta e faza 2. sa pun si eu meniul meu varza pe azi: D - crackers de ovaz, poate ultimii 2 ii ung si cu putin gem, dar imi plac si fara gem, ceai verde ora 11 - 11:30 - o para P - ciuperci cu o chiftea de soia si salata de rosii, castraveti, ardei. sper sa alunece chifteaua aia, cu salata langa ea, ca mie soia imi cam sta in gat. C - mi-am pus fasolica la inmuiat, sa fac o iahnie. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 63 Joined: 1-November 07 Member No.: 2,537 ![]() |
Alunele au IG 15.Nu se pot manca in faza I?
This post has been edited by ALISA: Nov 21 2007, 03:55 PM |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Doctoreaso,primul meu contact cu humusul a fost la un restaurant libanez din C-ta.Acolo am gustat din bunatatile bucatariei lor si m-au cistigat pe veci.Imi place mult 'tabule', o salata din rosii taiate cubulete, patrunjel verde f mult, lamaie, germeni de griu.Apoi humusul cu seminte de pin(sau cu carne de vita), salata lor de vinete(e usor acrisoara, cu lamaie), limba de vaca, sint o minunatie.Experimenteaza, n-o sa-ti para rau!UUh, ce foame mi-e si eu vb de funie in casa spinzuratului! Taboule-ul contine si bulgur, care nu-i conform. Si mie mi se pare bucataria libaneza cea mai cea dintre toate cele orientale. Acuma depinde mult si de bucatar. |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
s-a mai vorbit de alune. sunt bine de evitat, au atat glucide, cat si lipide.
ce fel de fructe ai mancat? ciocolata are grasimi, deci sa mananca dupa masa lipidica. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Nu prea pun bulgur(crupe de griu)! Eu intreb compozeul cam la toate crismele, am deja un real talent de-a innebuni chelnerii, respectiv bucatarii.Pai sa-si merite spaga, nu?
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Nu prea pun bulgur(crupe de griu)! Eu intreb compozeul cam la toate crismele, am deja un real talent de-a innebuni chelnerii, respectiv bucatarii.Pai sa-si merite spaga, nu? Si eu fac la fel (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Numai ca la mine innebunesc si comesenii nu doar kelnerul (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 27th July 2025 - 12:53 PM |
|