![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Rox, ma bulversezi...imi amintesc ca atunci cind ti-ai facut analizele totul era in regula, nu?
In aceeasi idee, v-am povestit eu de o carticica gasita in Carrefour: Dieta Halford,dieata cu indice glicemic scazut.Imediat mi-a atras atentia si-am citit-o pe nerasuflate si inca o mai spicuiesc pe ici-colea.Si d-nul Halford sustine ca cel putin 3 luni sa se faca o cura de B-uri, de vit C si Zn(mai ales la inceput de regim)Acum, stiti cum e, Halford al meu comercializeaza medicamente ca si d-na lui Rox si zau, nu stiu daca recomandarile sint 'curate' sau 'la interes', sa creasca si sa infloreasca marea industrie farmaceutica si buzunarul lor...Dar ce spui tu Rox, ma intristeaza. AStazi D: fulgi de ovaz cu iaurt 0% si prune din compot cu fructoza, ceai, cafea decof cu lapte 0% Blu, multumim mult ptr cele trimise, e ca un sut de aducere aminte (cel putin in cazul meu!)Ai grija de tine! Va pupic. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Salutare,
Meniul meu de azi iar nu e stabil, pt ca nu prea mai am de nici unele in frigider. In we iar plec, si nu ami gatesc. Mancam ce gasim (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) MD: 2 oua prajite cu smantana. Fara legume, ca nush ce legume sa pun la smantana, dar nici nu mai aveam decat niste ardei sfrijiti. P: salata de rosii, ardei si ton C: (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Probabil dau raportul maine. Va pup. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Alisa, daca la tine micul dejun e intotdeauna glucidic, ce cauta alunele si ciocolata acolo? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Eu una nu sunt deloc de acord cu luatul de vitamine sau minerale dupa ureche, asa, ca oricum nu fac rau, deci nu pot face decat bine. Majoritatea sunt supradozate, ceea ce poate duce la cancer (mai ales la plamani, iaca oameni care n-au fumat in viata lor si s-au straduit sa traiasca cat mai sanatos si au tot luat vitamine si minerale mor din cauza asta) sau la alte boli urate de tot. Mie mi-au iesit analizele iar foarte bine. Am mancat peste la gratar cu mazare fiarta (nu din conserva), mai avea si niste bucatele de sparanghel prin ea si salata verde amestecata, salata de varza rosie si alba si niste morcov ras. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 63 Joined: 1-November 07 Member No.: 2,537 ![]() |
Pai (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) , asta a fost in ziua cand aveam de gand sa ma las de Monti.Noroc ca mi-am revenit repede
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Pai (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) , asta a fost in ziua cand aveam de gand sa ma las de Monti.Noroc ca mi-am revenit repede Cum sa te lasi de Monti??????????????? (IMG:style_emoticons/default/bataita.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 63 Joined: 1-November 07 Member No.: 2,537 ![]() |
Hai ca azi am citit toate nebuniile despre Monti.Ma gandeam sa iau o saptamana in fiecare zi micul dejun lipidic.Ce ziceti?
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Stoinici, de ce sa te intristezi? (IMG:style_emoticons/default/hug.gif) Eu nu-s trista deloc si chiar nu am renuntat la planurile pentru un bebe. Tipa a vrut sa-mi atraga atentia asupra problemelor pe care le am cu Calciul, pe care le-am avut din-totdeauna, eu nemancand lactate, aproape deloc. De fapt, cand v-am spus ca analizele imi sunt bune (ca asa mi-a spus asistenta la telefon) trebuia sa mentionez ca-s bune, mai putin la capitolul Ca (ca tipa s-a uitat cam superficial pe ele).
Intr-adevar ai mare dreptate cand spui ca un scop ar fi sa-si vanda si medicamentele. Ideea e ca ea ti le recomanda, dar nu te obliga sa le cumperi (mai ales ca pretul lor nu-i chiar accesibil pentru toti). Eu simt totusi, ca ea vrea sa faca bine si nu are in cap doar vanzarea produselor. Ma gandesc ca nu s-ar mai duce lumea la ea, daca n-ar da rezultate tratamentele propuse de ea. Cel mai mare zid de care ma lovesc este sotul meu drag, care e mai sceptic si nu crede in astfel de investigatii. Kalua si eu zic ca vitaminele luate fara recomandare medicala sunt daunatoare. Revenind la oile noastre, azi am mancat: D: un mar, dupa iaurt cu fulgi P: ciorba de vacuta, piept de pui la gratar, salata de vinete, salata de varza alba |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Mai fetelor ma bag si eu cu o intrebare mica daca se poate: de ce nu-i bine sa bei un pahar de suc din fructe (facut in casa)pe stomacul gol? (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Sau asta e valabil doar pentru cele care tin Monti?
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 135 Joined: 18-September 07 Member No.: 2,247 ![]() |
buna ziua
QUOTE Mi-a mai atras atentia si asupra lipsei acute de Calciu si mi-a spus ca in orice moment pot cadea pe strada din acest motiv. Pe scurt, a zis sa mai astept daca vreau bebe, ca nu doar copilul trebuie sa fie sanatos, ci si mama . Revenind la pancreas, dupa aceea i-am povestit c-am tinut Roxi,probleme cu calciul cred ca au jumatate din femeile minunatei noastre patrii.calciul se absoarbe in prezenta vitaminei D(D2,D3),iar aceasta se sintetizeaza in special sub actiunea soarelui.dat fiind ca geografic nu suntem o tara foarte insorita...(desi in ultimii ani nu ne-am putut plinge de calduri...)deci,hipocalcemia nu-i o problema uriasa.mai ales in privinta copilului...sa nu exista alte probleme,caci despre calciu te vei descurca.ai putea sa ne spui si valoarea calcemiei?in timpul sarcinii exista riscul sa ai probleme cu dantura,sa se demineralizeze dintii si sa se rupa,este adevarat.eu personal,cu o calcemie ff mica am dus sarcina fara probleme si nu am avut nici cea mai mica problema cu dintii(o norocoasa am fost!!)sunt de aceeasi parere,sa nu bagam vitamine sintetice in noi fara sa fie cu adevarat nevoie. in rest,tarie psihica si dragoste multa iti trebuie pentru un copil.daca stii ca le ai,nu mai sta pe ginduri.succes! (IMG:style_emoticons/default/band.gif) asta pentru cumatrie,cind va fi ea. QUOTE Mai fetelor ma bag si eu cu o intrebare mica daca se poate: de ce nu-i bine sa bei un pahar de suc din fructe (facut in casa)pe stomacul gol? Sau asta e valabil doar pentru cele care tin Monti? da,este valabil pentru montignace |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 416 Joined: 12-July 07 From: iasi, romania Member No.: 1,930 ![]() |
Roxanici abia astept vestea cea buna!
N-am gasit glass noodles. Alea de la Bila erau de faina integrala nu de fasole mungo. Kalua cine produce noodles alea de fasole care le cumperi tu? Dr. n-ai mancat azi? Sa stii ca e super crema aia cu petrol . Nu mai imi cade parul!! Asadar meniul meu de ieri: ora 11: ceai cu fulgi de ovaz ora 17: o salata gigant: ton, rosii, varza, morcov, masline, ulei masline, zeama de lamaie ora 22: o portocala , un mar Azi ora 8: mar cu fulgi ( fara scortisoara ca ai mei ...nu stiu ce au facut cu ea, ca nu mai am nici un strop) ora 14; un mar ora 17: o mancare: varza, linte fiarta ceapa, ulei mai tarziu... nu stiu Cine mai stie ceva de Leea? Va pup! O seara frumoasa! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 27th July 2025 - 07:14 PM |
|