![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 63 Joined: 1-November 07 Member No.: 2,537 ![]() |
Ieri:
smochine, bine ca s-au terminat ca mananc ca o disperata MD:mar ras cu fulgi P-3 ciupercute cu cascaval, salata de varza rosie si 2 buc de piept de pui la gratar C-toba, sunca, un ochi cu branza de oaie Azi: MD-cascaval, sunca presata, salam uscat P-fasole prajita cu ceapa si boia, o buc piept de pui C-glucidica daca tot n-am avut chef de MD azi |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Neata,
Meniul meu de ieri: MD: budinca de carne cu almette. Fara nik altceva, pt ca nu am (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) P: chinese food. A fost lunch cu firma. Am mancat cat de conform am crezut (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) C: supa de fasole In we asta nu mai plec nicaieri, doar ma rasfat: cosmetica, coafat etc. Ma pregatesc intens pt ziua mea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Maine, adica sambata, ies cu nasii la Caru cu bere, s-o sarbatorim pe nasa, ca a fost ziua ei miercuri. Nush cum ela voi, eu deja am intrat in febra sarbatorilor, a cadourilor. Primul cadou l-am si primit chiar sambata trecuta, dar n-am pus poze ca mereu m-am luat cu altele acasa (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) In we o sa fiu mai libera si o sa postez si la topicul cu pricina (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Va pup, sa aveti o zi de vineri f frumoasa! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dragele mele, am crezut ca innebunesc azi dimineata cand m-am urcat pe cantar 64.7. Am luat 2 kg in 4 zile, lucru anormal, care nu poate fi pus decat pe seama medicamentelor chinezesti (biocalciu sau digest). Asa ca am luat decizia de a intrerupe acest tratament, complet nepotrivit corpului meu. Si de acum incolo n-o sa mai iau medicamente prea repede...asa din orice. Declar o lupta pastilelor si vreau sa stau cat mai departe de ele.
Vorbind cu draga mea doftoreasa, m-a luminat cam de unde ar fi problemele: digestul actioneaza asupra enzimelor pancreatice, deci mi-a dat peste cap secretia de insulina...si uite asa....hop cu 2 kg in plus. Sper din tot sufletul sa le dau jos rapid, ca s-au pus prea repede. Cand m-a gandesc ca mi-a luat o vara sa dau 2 kile jos si 4 zile sa le pun la loc, imi vine sa-mi dau pumni. Si ajung la vorba lui barbata-miu: roxanica cea credula, care inghite toate chestiile pe care le debiteaza altii. Sa va spun ca in State mi-am facut de cap (ca stiti ca eu sunt fata sincera si declar aici totul, nu ma ascund dupa vorbe) si n-am pus decat 500 gr si iau niste pastile, mananc si conform...si uite ce patesc. Gata, v-am impuiat destul capul. Invatati din experienta mea. Draga Pescarush, eu cred ca-ti sta foarte bine la 51 de kg. Erai prea slaba la 48 (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Irinici, si eu zic ca era bine sa scapi de-o grija, dar las' ca va fi bine. Am vazut la stiri ca va face primaria in parcul cel mare de la voi WC public cu 100.000 euro (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Stoinici e la Bucuresti, ati uitat? Apropo de asta, Stoinici, cand mai vii prin Bucuresti si ai un pic de timp, poate organizam o intalnire...ca pana venim noi la Iasi...mai e. Meniul meu de ieri: D: un mar, dupa iaurt cu fulgi G: un mar P: ciorba de perisoare, fara perisoare, am pus si un pic de smantana; pulpe la cuptor cu sos de rosii si masline si salata varza C: 1/2 pomelo, 2 mandarine si cateva alune si migdale. Va pup fetelor! This post has been edited by roxanica10: Nov 30 2007, 11:03 AM |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Lasa, Rox, o s avezi ca le dai tu jos imediat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Roxanico, tu macar stii de la ce ti se trage.
La mine se amelioreaza incet (dar incet tare!) greutatea, dar burta tot mare e, cu toate ca nu-i umflata. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Ieri: un mar, doua prune mici orez salbatic cu ton in ulei de masline cu ardei iuti jalapeno si salata de varza murata (ce combinatie! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) salata de fasole facuta numai cu ceapa, otet balsamico si ulei de dovleac si niste carnati cabanos fripti (conformi) si un rest mic de salata de varza murata azi: doua mere de soiuri diferite somon in suc propriu cu cornichon murati seara inca nu stiu |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
alisa, la tine cam lipsesc legumele. am observat si la ce ai postat ieri, si azi.
cina ta de ieri... (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) iar azi, la pranz trebuia sa pui o salata sau o muratura langa fasole. rox, nu dispera, 2 kg nu e mult. intrerupe tratamentul ala si ai sa vezi ca revine greutatea la cea dinainte in timp rezonabil. la mine arata azi 50 kg, desi ieri nu m-am abtinut si tot am gustat cioco 90%. da, stiu ac sunt slaba la 48, in jur la 50 kg sunt ok, de aceea nici nu ma alarmez prea tare pana ajung la 51-52 kg. kalua, si eu mai am perioade cand imi creste burta si nu stiu de la ce. ca apoi sa revina fara sa fac mare lucru. eu inca nu stiu ce mananc azi, in afara de md, unde voi manca mere cu fulgi de ovaz si germeni de grau. la lunch mergem al restaurant, iar diseara inca nu stiu. apropo, cum mai stati cu lichidele? eu nu prea am baut apa in ultimul timp (nu am trecut de 1 l/zi (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) ) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 63 Joined: 1-November 07 Member No.: 2,537 ![]() |
alisa, la tine cam lipsesc legumele. am observat si la ce ai postat ieri, si azi. cina ta de ieri... (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) iar azi, la pranz trebuia sa pui o salata sau o muratura langa fasole. Pai inca am facut eforturi deosebite in ultimul timp sa mananc salate. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Stiu ca inca nu e bine, mai incerc.Probabil ca mi se pare ca nu se potriveste la orice salata.De exemplu la fasole. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
apropo, cum mai stati cu lichidele? eu nu prea am baut apa in ultimul timp (nu am trecut de 1 l/zi (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) ) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Eu beau lichide f multe, dar asta de multa vreme, nu de cand cu Monti. La serv beau ceai dintr-o carafa despre care credeam ca are 1 litru si cand am masurat, avea 1 litru si 700 de grame! Iar eu beau 2 carafe de-alea. Prima pana la 13, cand e pauza de masa, a 2a pana la 17.30 cand plec de la serv. Si mai beau si acasa. Deci cred ca v-ati prins cate ture fac eu la toaleta, ca s-au stresat si colegele mele ca cand ma cauti, io-s la buda (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Azi plec la 15.30 de la serv si ma duc si eu prin oras, dupa niscaiava cadouri, macar sa ma uit... Voi v-ati hotarat ce luati celor dragi? Va pup |
|
|
![]()
|
|
La mine cu apa e problema mare.Maxim un litru pe zi daca ma strofoc:ceai si apa cu lamaie
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu beau de obicei numai apa, vreun 1 1/2. Mi se pare foarte bine.
Nimphe, tu bei prea mult, nu-i sanatos nici asa! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 30th July 2025 - 01:20 AM |
|