![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am venit de la cantina, am mancat peste prajit. Era de fapt cu niste sos de cocos si ananas si au pus tolomacii si niste sos in tava (de obicei sosul este numai separat), dar nu mult. Era dat si pestele prin niste nuca de cocos, l-am razuit cat am putut de bine. L-am mancat cu o lingura de conopida, mazare, fasole verde, fierte, si salata ruccola, niste fasii de ardei gras, multa salata de varza si niste morcov ras.
Deseara vreau sa fac o salata de morcov si telina cu dressing de iaurt si in portia mea voi pune ton din conserva (in suc propriu). |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am venit si eu, tot de la cantina (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si pot sa pun meniul pe astazi. Sunt mandra ca desi sunt bomboane la discretie prin firma, eu m-am abtinut.
D: 2 mandarine, dupa iaurt 0.1% cu fulgi de grau P: zeama de ciorba de porc, piept de pui la gratar cu salata de varza C: fructe (mandarine, pomelo) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
si eu sunt cuminte incepand de azi, ca aseara am mancat o praji neconforma. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) nu puteam sa refuz.
meniul meu de azi arata cam asa, la prima ora: D - un grapefruit, pauza, cereale cu lapte. mi-am pregatit cerealele pe o saptamana inainte, le-am pus intr-un borcanoi cumparat special. am amestecat: fulgi de ovaz, germeni de grau, muffets de grau integral si fructe uscate, conforme (caise, piersici, prune, mere si pere) P - linte rosie cu smantana, ficatei de pui la cuptor si salata de varza murata C - ardei jalapeno cu feta, o salata. nimphe, eu nu prea mananc cine glucidice, doar din cand in cand. in afara de paste sau orez conform nu prea ai ce sa mananci la cina glucidica. dar la mine, MD este glucidic in 99% din cazuri. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Pomelo e conform?
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Pomelo e conform? Da, este. Roxanica mananca, deci sigur e conform (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Sambata mi-am luat si eu sweetie...e ok, nu asa amar ca grefele... |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fratilor, eu sunt o persoana optimista, dar incepu sa-mi dispara optimismul de tot!!!!!
Azi dim m-am cantarit...aproape 74kg, dupa o sapt de faza I stricta de stricta, fara indulcitori, fara cioco, fara nimic aiurea-n tramvai! Plus doua sedinte de aerobic a cate 2 ore fiecare, indracite! Mai aveam putin si ma luau cu roaba sa ma duca acasa, asa m-am ambitionat sa fac tot ce facea antrenoarea! E drept, ca sa fiu sincera pana la capat, nu mi-a venit probl lunara din noiembrie si mi-am facut testul, nici o sansa de sarcina, e clar ca hormonii mei au urcat pe pereti, daca nu chiar pe antene, dar chiar asa?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! In seara asta mia-m facut o programare "blitz" la endocrinolog, sa vad care ar putea fi cauza, mama ma-sii de treaba ca ma enervez si nu mai manac nimic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Si plec si capsunareasa in Spania! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif) (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Numa' amore puro e vinovat!!! Pana acum am mancat: d- 2 finn crisp cu gem casa gutui, o cana lapte, cafea cu lapte ceai verde mentolat p - o salata babana (cutie de inghetata) din conserva de ton intreg, salata verde, castravete, ceapa alba, rosie, ardei capia rosu, 3 masline (ultimele din frigider, nu mai cumpar!), ulei masline, zeama lamaie. incerc sa-i dau cu apa plata la greu pana deseara....poate ma duc la endo si nu au WC disponibil, sa vezi comedie! Revin deseara cu noutati de pe frontul de est! This post has been edited by dr_wise: Jan 14 2008, 03:18 PM |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
doctoreaso, sigur sunt hormonii de vina. Inafara de hormoni fii si tu mai atenta la masa de seara si nu mai baga telemea sau alte branzeturi cu smantana ca desert, ca vrei sa slabesti, nu esti la cura de-ngrasare. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Edit: si la noi in birou e plin de dulciuri. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
Mai fetelor,
Dar la mine hormonii au zis ca nu sunt ei de vina, nu pot sa slabesc si pace! Sunt la 52.700 de vreo 3 saptamani! Ce ma deranjeaza e burta, si colacul de jur imprejur. azi: d:mere rase cu fulgi p: ciorba de vacuta, frigarui cu legume pe gratar (nu, nu am gatit eu, m-am oprit la un restaurant (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ) diseara, nu stiu Pup. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bine, stiti ce-o sa fac?...daca reusesc sa dorm fara sa visez mancare...nu mai mananc nimic dupa ora 18.... (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) sincer, nu ma vad in stare, dar incerc.....asta ar fi sacrificul suprem! Daca reusesc asta, sa stiti ca-mi caut partener multimiliardar! Inseamna ca sunt in stare de orice!!!! Da' chiar de orice! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Eu nu mai suport sa mor de foame (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Am ani de zile in care am avut perioade lungi in care mancam doar 1 iaurt 0% intr-o zi si deci stiu ce inseamna foamea.
Dar nu mai suport senzatia asta nicicum, de-aia mi-e greu mie sa mananc doar fructe sau un iaurt seara. Ca sa nu mai zic ca tot de atunci urasc iaurtul, pt ca il asociez cu ideea de slabit, de infometare. Deci tot respectul meu pt cele care pot sa stea doar cu fructe sau iaurt seara (IMG:style_emoticons/default/322.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th August 2025 - 11:32 PM |
|