![]() |
![]() ![]() |
![]() |
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Domle, eu ma feresc de branza ca de dracu'!!! Nu stiu pana cand, ca mi-am cumparat urda acum cateva zile si-mi place de mor, da' ma abtin...oricum, ati vazut ce meniu de mimoza pudica am, nu? (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) si nici carne de porc nu mai mananc....doar peste si pui.
- at -stoina: pai si de ce, ma rog, sa nu stie despre ce e vorba, mai ales la pepene murat? Ce, ei nu pun muraturi, ardei, castraveti? "pickled watermelon" si gata, vezi ce-ti raspund. This post has been edited by dr_wise: Jan 15 2008, 03:19 PM |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da mozarella ai trecut-o la carnuri? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 115 Joined: 4-January 08 Member No.: 2,938 ![]() |
Eu am papat la pranz o salata destul de buna : varza, rosii, fasole verde, salata verde, ciuperci, si niste bucatele de sunca
Culmea e ca acum ma simt asa de balonata (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) de nu stiu ce sa fac... |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 344 Joined: 11-March 07 Member No.: 1,329 ![]() |
Pun si eu repejor meniul ca mai am ceva treaba.
MD : doua portocale, cafea decof cu lapte si mai tarziu fulgi cu iaurt usurel si doua lingurite de gem conform G : portocale P : ciorba de varza cu afumatura C : mancare de mazare cu carnaciori si un picut de cascaval afumat Gata, va las, noapte buna. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Girl, s-ar putea sa vina o perioada intreaga in care sa fii balonata. Poate sa vina de la schimbatul felului de a manca.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Dragele mele,
Dupa ciorba ardeleneasca de porc am simtit nevoia sa mai manac ceva si am taiat o felie de cascaval de oaie. E de rau? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Chiar de rau nu-i. Dar nici de bine tinand seama ce greu se duc kilele tale la vale.
Eu una nu ma satur cu o supa clara si mi se pare normal sa mai trebuiasca ceva dupa, in fond e un aperitiv. Programeaza-ti data viitoare un fel al doilea mai usor pentru seara ca sa nu mai dai iama in ce-ti iese-n cale. |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Meniul meu de azi:
D: o mandarina, dupa iaurt cu fulgi de grau P: piept de pui, salata boeuf (neconforma) cu mega salata de varza (alba combinata cu rosie) G: o mandarina, o portocala C: cateva smochine, o mandarina si ceva fistic (nu mult). Salata de boeuf am mancat-o ca mi-a adus-o mami si s-ar fi suparat daca nu gustam din salata facuta de ea. Ma bucur ca nu mai am pofta de dulciuri si-am inceput s-o iau in jos cu greutatea. In timpul zilei, mai beau ceai verde sau cafea fara cofeina. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Intrebare de-ntrebare: cum ar fi o seara cu mere cu ovaz? Suna rau?
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Stoinici, parca citisem eu ca-i bine sa mancam fulgii dimineata...era ceva cu digerarea fibrelor.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th August 2025 - 04:13 AM |
|