IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

49 Pages V  « < 16 17 18 19 20 > »   
Reply to this topicStart new topic
> HPV - Human Papilloma Virus - Papiloame (negi)
jovanna
post Jan 10 2008, 04:56 PM
Post #171

Musafir

buna tuturor si eu sunt noua aici am dat din intamplare peste acest site unde spre bucuria mea am vazut ca vorbiti deschis despre asta.Am citit destul de multe informatii despre acest idiot virus hpv....m am documentat inainte de a merge la ginecolog pentru ca observasem la un moment dat in timp ce faeam baie o ridicatura in zona genitala si m am speriat foarte tare in momentul ala am ca luasem ceva de la actualul prieten vreo bts dar din cate am citit aici si pe net virusul nu apare atat de repede el are nevoie de o perioada de incubatie de cateva sapt sau luni,,,deci nu este de la el.Oricum am banuit ca i vb de hpv ,iar atunci cand am mers la ginecolog cu condiloamele 2 mi a dat cu o solutie maine imi aplica a 3 a oara solutia desi,,,nu vad ca s-ar schimba ceva in aspectul lor...nush...o sa primesc peste o saptamana si testul papanicolau sper numai sa nu fie tulpini sau ceva sunt deprimata cand citesc atat despre cancer la col etc etc.... stie cineva daca totusi avand o sanatate buna in general dar cu o imunitate scazuta in ceea ce priveste negii pentru ca pana acum cateva luni tot am avut probleme cu negii veruci la maini, condiloamele imi puteau iesi datorita atingerii cu mana infectata sau pur si simplu datorita existentei acestui virus deja in corpul meu?
mi-e groaza ca ..in cazul in care ar fi vb de hpv sa imi fie frica sa ma ating de partener sau chiar sa nu dau altcuiva din casa boala sau chiar sa nu pot avea copii... mai este sau a fost vreuna dintre voi in situatia mea...?? (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) offfff de la o persoana sanatoasa sa ajung asa ..cu prietenele mele mi-ar fi chiar jena sa vb de asa ceva pentru ca ele nu stiu ce inseamna hpv si dc as vb cu ele ar crede ca cine stie ce boala contagioasa am...
Go to the top of the page

+Quote Post
Fanny
post Jan 10 2008, 05:33 PM
Post #172

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Jovanna, Sad, Clara (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)
Ma bucur ca v-ati gasit, ca puteti comunica si va puteti incuraja una pe cealalta.
Oamenii au tendinta sa se centreze pe beneficiile sexului si uita problemele pe care acesta le poate cauza, daca nu ne protejam corespunzator. Poate reusiti, dezvoltand mai mult subiectul acesta, sa ne faceti constiente de importanta de-a avea grija de noi mai mult.

+Quote Post
miry
post Jan 15 2008, 04:48 PM
Post #173

Musafir

Buna ziua,

Imi poate spune cineva (imi cer scuze insa nu am citit chiar tot topicul deci nu stiu daca s-a mai discutat), cum se pot trata barbatii de HPV? Mai pot scapa de virus sau nu?

Spun asta fiindca daca un barbat e diagnosticat cu HPV si nu mai poate scapa de virus, practic nu mai poate intretine relatii sexuale deoarece poate infecta si cu prezervativ. Ma insel cumva?

+Quote Post
adelina11
post Jan 15 2008, 08:02 PM
Post #174

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 3,036

QUOTE(Xela @ Jan 20 2006, 02:12 PM) *
Totul a inceput in 2001 prin aparatia in zona genitala a unor fel de cosuletze le ziceam eu atunci. Aveam relatie stabila de aproape 2 ani. Din inconstienta am amanat sa merg la doctor...tot ziceam ca poate sunt iritatii de la blugi...pana in momentul in care acele "cosulete" s-au facut maro.
Mare atentie v-as ruga! Este foarte important sa gasesti un doctor bun, care sa stie detaliile despre HPV.
Asadar m-am dus la un dermatolog(credeam ca am doar o iritatie mai urata). Dar in schimb acolo surpriza...Mi se spune ca sunt condiloame(si ca se transmite prin contact sexual) si imi scrie o reteta cu Condyline. (indragostita peste cap am crezut, atunci cand partenerul imi arata pe ceva site-uri ca se poate lua si de prin piscine)
Din pacate tratamentul cu Condyline nu a functionat fiindca m-am dus un pic prea tarziu...
Urmatorul pas a fost cauterizarea (aveam in jur de 20 astfel de monstruletzi)...Din pacate anestezia nu a tinut bine si am avut niste dureri de nu va spun....
Atunci, in acel an, mi s-a spus ca daca intr-un an nu am semne din acelea atunci e okey.--> FALS.

De abia in toamna(si ma condamn ca nu ma documentat cand a fost cazul) am aflat tot adevarul:
- nu exista momentan tratament (se studiaza un posibil tratament. Cei mai avansati sunt cei de la insitutul Pasteur din Franta, care daca totul o sa mearga bine at in 2010 este posibil sa scoata un tratament pe piata)
- exista in jur de 100 de tipuri de HPV(cele mai grave HPV 16 si HPV 18), nu se cunoaste exact numarul lor (se face tipizare si in romania)
- singurul lucru pe care il poti face daca nu ai semne vizibile este sa iti intaresti sistemul imunitar

Deocamdata atat caci apoi lumea poate se plictiseste de un mesaj prea lung.

QUOTE(angeldust @ Jan 20 2006, 01:49 PM) *
Nu este interzis sa postezi despre nici o problema care te framanta.
Chiar te rog , daca ai trecut prin asta poti sa povestesti despre HPV ( Human Papilloma Virus ) ca poate din povestea ta mai invatam si noi cate ceva .
:-*

Luni am fost si eu la doctor si....diagnostic HPV (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ( sunt distrusa

+Quote Post
Diana.
post Jan 15 2008, 08:23 PM
Post #175

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Adelina, bine ai venit la noi (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) Pacat insa ca a trebuit sa ne cunoastem in asemenea conditii, insa ... curaj si capul sus! (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)

+Quote Post
adelina11
post Jan 16 2008, 02:08 AM
Post #176

Contaminat
*

Buna.Sunt noua pe aici si am si eu probleme:(( azi ma cauterizez:(( am fost luni la doctor ca am observat niste negi si mi-aspus Hpv...mi-a venit rau.Acum ma risc sa ma si cauterizez...ce o fi o fi... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Oare se va scapa vreodata de virusul asta? sau va trebui ars mereu?(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) nu prea stiu nimic, doar ce am mai citit zilele astea pe net...sunt distrusa credeti-ma:((

Nu pot nici dormi!!!!!! nu e nimeni aici? Mi-e foarte frica!!! doare cauterizarea asta??? am cateva bubite in zona anusului si una la exterior sau la intrare.Nici nu mai am glas.Sunt complec distrusa.Am doar 18 ani:((

Azi la 1 sunt aici.Poate ma ajutati si pe mine cu o vb buna.La 3 trebuie sa fiu la cabinet:((

This post has been edited by adelina11: Jan 16 2008, 02:30 AM

+Quote Post
pescarush
post Jan 16 2008, 04:31 AM
Post #177

Musafir

eu nu stiu prea mult despre virusul asta (mai mult ce am citit pe-aici, pe topicul asta).
adelina, curaj, ca va fi bine!
am inteles ca trebuie sa iti intaresti sistemul imunitar, ca sa tii sub control virusul. esti tanara, nu cred ca vei avea probleme cu sistemul imunitar.
iti tin pumnii sa fie bine. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
adelina11
post Jan 16 2008, 01:34 PM
Post #178

Contaminat
*

QUOTE(pescarush @ Jan 16 2008, 04:31 AM) *
eu nu stiu prea mult despre virusul asta (mai mult ce am citit pe-aici, pe topicul asta).
adelina, curaj, ca va fi bine!
am inteles ca trebuie sa iti intaresti sistemul imunitar, ca sa tii sub control virusul. esti tanara, nu cred ca vei avea probleme cu sistemul imunitar.
iti tin pumnii sa fie bine. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Mersi ''pescarus'' dar sunt moarta de frica:(( mai am o ora jumate (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post
rizzuca
post Jan 16 2008, 02:05 PM
Post #179

Contaminat
*

Member No.: 2,199

------------

+Quote Post
hazel
post Jan 16 2008, 02:06 PM
Post #180

Musafir

adelina, FII TARE !!!!! (IMG:style_emoticons/default/322.gif)

Cauterizarea este o procedura de rutina, nu e dureroasa fiindca se face sub anestezie. O sa fie bine !!!!
Dupa cauterizare ai grija sa urmezi sfaturile medicului, sa mananci sanatos, sa nu fumezi, sa faci miscare, sa iei vitamine , adica sa iti fortifici sistemul imunitar, organismul. EL o sa fie singura ta arma impotriva virusului.

Te pup cu drag si iti tin pumnii !!!!

+Quote Post

49 Pages V  « < 16 17 18 19 20 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 21st June 2025 - 12:28 PM