IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 576 577 578 579 580 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
dr_wise
post Jan 16 2008, 08:17 AM
Post #5771

Musafir

QUOTE(kalua @ Jan 15 2008, 03:48 PM) *
Da mozarella ai trecut-o la carnuri? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

(IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) nu se pune...e pe post de liant acolo...

Neataaaaaaaaaa! Scularea!
In dim asta mi-am pregatit pachetul pt la pranz: salata de cruditati, omleta din 2 oua(mici), sunca praga, muschi haiducesc, mozzarella, busuioc, piper, ulei masline.
Iar deseara cred ca voi manca mazare cu piept de pui...mai vedem..
Spor la slabit!

PS: am pofta de-o supa de gaina, mai, da' am vazut la Kaufland niste gaini URIASEEEEE! Ce sa fac din ditamai dinozaurul?!

This post has been edited by dr_wise: Jan 16 2008, 08:20 AM
Go to the top of the page

+Quote Post
Nimphetamin
post Jan 16 2008, 09:54 AM
Post #5772

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

Neata,

Meniul meu de azi:

MD: lapte cu ovaz (deja intra din c ein c emai greu (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) V-am spus ca urasc meniul asta, nu? Dar ce sa fac?)
P: 2 bucatele de muschi copiat a la Cosimo (am scris de el duminica, cand l-am creat), o bucata de cascaval si 1 ardei
C: tot ciorba ardeleneasca de porc.

Monti spune ca cina sa fie cea mai usoara masa a zilei, de-aia incerc sa nu mananc prea mult.
Diseara sper sa ajung la teatru si nu stiu daca o sa am timp de gatit, ca am cam ramas fara de nici unele (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)

Deci branzeturile ar trebui evitate, ca sa slabim mai repede, nu?
Branza brie din ce tip de lapte e facuta? Scrie pe ea wahmilch (am luat-o tocmai din Austria (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ).

Va pup, sa aveti o zi minunata.

+Quote Post
kalua
post Jan 16 2008, 10:51 AM
Post #5773

Musafir

Branza Brie industriala e ok, e facuta din lapte pasteurizat si e scursa de zer. Putem manca branzeturi, dar e bine de evitat sa le mancam seara, din cauza grasimii.
Nimphe, de ce mananci lapte cu ovaz daca nu-ti place? Mai exista doar multe alte alternative de mic dejun glucidic.

Doctoreaso, vezi ca animalele alea sa nu fie pentru supa, nu se inmoaie carnea aia nici dac-o fierbi 24 de ore. Daca carnea e ok poti face supa, apoi tocanita, salata "de boeuf" conforma, salata cu fasii de piept de animal usor prajite, etc. etc.

Mie mi-a luat Mr. kalua mozzarella de bivolita si am fost nevoita sa cumpar rosii la ea. Deci azi mananc doua mere (diferite), mozzarella cu rosii, busuioc, aceto balsamico conform si ulei de masline, o portie de taietor de lemne. Seara nu stiu ce fac, imi propusesem o iahnie de fasole, dar mi-a inoculat doctoreasa ideea cu mazarea. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

edit: Nimphe, ia mai uita-te o data ce scrie pe branza aia, cuvantul wahmilch nu exista.

+Quote Post
stoina
post Jan 16 2008, 12:16 PM
Post #5774

Incurabil

Group: Obsedat
From: Iasi, Romania
Member No.: 469

Neataaa!
Doctoreasa m-a influentat si pe mine cind am ales sa-mi fac un mic dejun asa: painica filozofala cu magiun( Arovit, ei spun ca nu contine decit prune, fara zahar sau indulcitori)si lapte caldutz.Bun de bun!

+Quote Post
roxanica10
post Jan 16 2008, 02:09 PM
Post #5775

Musafir

Ziua buna gagici!
Meniul meu pentru astazi s-a conturat in mare parte, asa ca-i cazul sa-l scriu p'aci:
D: iaurt cu fulgi de grau
P: portie dubla de piept de pui si salata de varza rosie (n-aveau la cantina nici o mancare care sa nu contina orez, faina, malai)
G: 2 minole
C: pomelo, smochine dezhidratate
Va pup!

+Quote Post
pescarush
post Jan 16 2008, 02:25 PM
Post #5776

Musafir

salutare gasca!
eu cred ca mananc asa:

D - un kiwi, apoi lapte cu cereale
ora 11 - un mar
P - salata de ton cu paste (am pus in ea si salata verde, castraveti, masline, ceapa rosie, rosii grapes, ridichi) bineinteles cu ulei de masline si lamaie
C - daca am timp, fac o salata de naut cu maioneza (mi l-am pus la inmuiat)

sa marturisesc si pacatele de aseara: m-a apucat o pofta nebuna de dulce, asa ca am bagat pe gat cateva trufe.

+Quote Post
Nimphetamin
post Jan 16 2008, 02:39 PM
Post #5777

Membru de Onoare

QUOTE(kalua @ Jan 16 2008, 10:51 AM) *
Branza Brie industriala e ok, e facuta din lapte pasteurizat si e scursa de zer. Putem manca branzeturi, dar e bine de evitat sa le mancam seara, din cauza grasimii.
Nimphe, de ce mananci lapte cu ovaz daca nu-ti place? Mai exista doar multe alte alternative de mic dejun glucidic.

edit: Nimphe, ia mai uita-te o data ce scrie pe branza aia, cuvantul wahmilch nu exista.

Industriala insemnana ca e luata de la magazin, da? Ca eu am luat-o dintr-un supermarket.

Nu am barnza aia la mine sa ma uit pe ea, dar as aimi amintesc. Dau raportul diseara daca este (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

Acum nu am alte alternative de MD glucidic. Merele cu ovaz pur si simplu nu ma tenteaza, iar iaurtul ala nu intra pe gat de nicio culoare (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Asa ca I stick to lapte cu fulgi, ca oricum am cantitati destul de mari din ele (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

+Quote Post
pescarush
post Jan 16 2008, 03:30 PM
Post #5778

Musafir

nimphe, ca sa imbunatatesti gustul poti adauga niste fructe uscate, conforme: prune, caise, piersici etc.
sau, cand ai timp, fa-ti paine 100% integrala si mananc-o prajita cu branza de vaci si/sau gem.

+Quote Post
dr_wise
post Jan 16 2008, 03:39 PM
Post #5779

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/wink.gif) bag seama, azi sunt pe post de muza....si-mi placeeeeeeeeee!
Eu ma otravesc acum cu un ceai Fares, rozmarin si ceai verde...pute a piper! cahhhhh! I-am pus si 3 felii de lamaie, da' tot nu e baucios.

This post has been edited by dr_wise: Jan 16 2008, 03:40 PM

+Quote Post
Nimphetamin
post Jan 16 2008, 03:48 PM
Post #5780

Membru de Onoare

QUOTE(pescarush @ Jan 16 2008, 03:30 PM) *
nimphe, ca sa imbunatatesti gustul poti adauga niste fructe uscate, conforme: prune, caise, piersici etc.
sau, cand ai timp, fa-ti paine 100% integrala si mananc-o prajita cu branza de vaci si/sau gem.

Paine conforma am. Mi-am luat din Austria wasa 24%. Dar daca merge combinata cu grasimi nu vreau s-o mananc cu branza de vaci 0%, o pastrez pt meniuri lipidice (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

O sa incerc pontul cu fructe uscate. Am pus scortisoara, dar tot nu-s mancabile (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Ma gandeam insa daca nu cumva aceast combinatie e pt faza 2 (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

La gem nu indraznesc sa atentez, pt ca mi s-a spus sa renunt la dulce pana slabesc macar putin, asa ca nici nu-l am prin casa.

+Quote Post

685 Pages V  « < 576 577 578 579 580 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15th August 2025 - 04:14 AM