![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 283 Joined: 16-January 08 From: Piatra Neamt Member No.: 3,047 ![]() |
Multumesc pentru urari kalua. Crema de brocoli am catifelat-o cu smantana 12% o lingura. Crackerii misura au91%faina integrala de grau,ulei vegetal,lapte praf degresat, extract de malt ,drojdie de beresi posibile urme de soia si susan.Sunt conformi?
Am o intrebare pentru stoina :spune-mi te rog ce este painica filozofala si cum se prepara?! meniul de azi a fost asa D:juma de grapefruit-apoi paine de secara de casa cu iaurt 0,1% si cafea cu lapte degresat ora 11:o portocala P:file de merlan la cuptor cu sote de ciuperci si salata de varza(alba +rosie) cu morcovelsi ierburi, ulei masline,otet . la cina nu stiu sigur...merge branza de vaci degresata (din lapte crud) cu smantana? Multumesc pentru ajutor! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
kalua, distractie placuta!
la noi, strazile din cartier erau un patinoar veritabil azi dimineata. dar sunt vesela, ca am vazut un cerb (avem si dintr-astia prin lizierele din cartier). era pe marginea soselei, avea niste coarne asa frumoase si se uita cu ochii calzi la mine (asa zic io (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ). mi-a parut rau ca nu puteam opri, oricum n-aveam aparatul foto la mine (care nu mai merge). meniul meu pe azi: D - jumatate de grapefruit, pauza, cereale cu lapte P - naut cu telemea la cuptor, o salata. C - hummus cu legume. edit: alinice, crackerii aia sunt de faza a 2-a (contin faina integrala - glucida si ulei - lipidic) vezi ca este un topic cu linkuri la toate retetele Monti, gasesti acolo si linkul catre painea filozofala. nu prea merge seara smantana cu branza (incetineste procesul de slabire). mai bine mananci o salata, poti pune un peste slab langa ea. vezi ca s-a discutat problema chiar pe pagina anterioara, daca nu ma insel. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Alinice, se in retete, la index, se numeste Painea filozofului si e cea mai gustoasa si recomandata paine(se poate combina cu grasimi si asta e nemaipomenit).Vezi reteta, cumpara-ti ingredientele, tava ptr briose si da-i batai!N-o sa te mai saturi de ea!Eu deja am molipsit jumatate de Iasi(cind merg in vizite, sint rugata sa vin cu painica filozofului:))
Pescarush, cum ti-a iesit nautul cu telemea? Eu sint topita dupa el... |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Crackerii misura au91%faina integrala de grau,ulei vegetal,lapte praf degresat, extract de malt ,drojdie de beresi posibile urme de soia si susan.Sunt conformi? Am o intrebare pentru stoina :spune-mi te rog ce este painica filozofala si cum se prepara?! la cina nu stiu sigur...merge branza de vaci degresata (din lapte crud) cu smantana? Dupa parerea mea, crackerii nu sunt conformi, dar sa vedem o parere mai avizata (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Painicile filosofale pot fi combinate cu grasimi si se consuma, cel putin in faza 1, numai la MD. Reteta o gasesti la topicul cu retete. Branza de orice fel este bine de evitat seara. Stiu ca sunt multe pagini, dar e bine sa le citesti inainte, pentru ca afli multe lucruri care te ajuta si te feresc de greseli. Bafta si felicitari ca ai intrat in randul nostru! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Apropo de intrat in randul Monti, sa va povestesc ceva: eram intr-o librarie si ma uitam dupa carti, cand intra o grasana in goana si cere...nu, nu Monti, ci...aia noua de Mihaela Bilic- "Traiesc, deci ma abtin". Nu va zic cat de greu mi-a fost sa nu-i zic s-o lase balta si sa se intereseze de Monti. Dar ce sa fac, nu ma pot baga in seama asa, aiurea in tramvai... (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
stoina, iti spun dupa ce mananc nautul. aseara nu m-am simtit bine (am stat mai mult la baie), asa ca n-am avut chef sa mai gust nimic.
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai, mai, ce mai ciripiti voi de zor p'ici!
Astazi am mancat: d - 1 painica filozofala prajita in toaster cu branza topita si ardei capia, cafea cu lapte p - ceafa de porc gratar, salata de varza alba murata s - fasole batuta cu ceapa rosie si ardei capia, putina salata de vinete Am facut o baie zdravana, de la 19:45 pana la 20:40....faina rau! si mi-am revenit dupa o sapt de k... Nici nu mai vreau sa-mi amintesc! Maine o tai la sport ca sa-mi incarc bateriile, poate trag si un pahar de vin rosu sec la pranz, sa-mi reinnoiesc necesarul de flavonoide, iar duminica am programata excursie la Bucuresti. Sper sa fie vreme buna de crailit prin Bucuresti. Kalua, sa ai parte de vreme frumoasa si maimute fotogenice si cu chef de viata! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Meniul meu de azi:
D: un mar, dupa ceva vreme iaurt cu fulgi de grau P: omleta cu verdeata, piept de pui si megasalata de varza C: o portocala, 2 felii pomelo si cateva seminte pestrite (faza 2). Maine imi fac orez cu lapte pentru dimineata. De-abia astept. Pesca, ce frumoasa intamplarea cu cerbul (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Ma retrag, ca mor de somn si risc sa nu mai fiu coerenta. Va pup si spor la slabit! |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
roxanica, it made my day! cred ca m-au impresionat ochii lui. avea o privire atata de calda... (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
stoina, imi place nautul cu telemea. mie imi place foarte mult combinatia de telemea cu ierburi italiene, vorba astora pe-aici: it's to die for it. doctore, mergi la interviu? baaaaftaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!! ce job e? sunt convinsa ca ii cuceresti pe aia daca te vad live. iti doresc sa-ti gasesti un job care sa-ti convina si sa te reunesti cat mai repede cu zburatorul tau. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) sa aveti un week-end placut, gagici! |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Multumesc! Vedem, poate nu ma cuceresc ei pe mine...anyhow, e o iesire si o voi savura din plin!
In dimineata asta am avut chef doar de fructe si cafea cu lapte. Mai crailesc 10 minute pe elady, dupa care o tai la aerobic. Ne vedem mai pe seara. Sa aveti o zi minunata! PS: procurement buyer This post has been edited by dr_wise: Jan 19 2008, 09:16 AM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Neata !
D: painica filozofala cu gem facut de mine, lapte, ceai P: salata, apoi somon la abur cu lamaie C: merg in vizita, povestesc dupa. Sa aveti un weekend tihnit! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th August 2025 - 07:14 AM |
|