IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

42 Pages V  « < 18 19 20 21 22 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Sunt o fata normala?
Cindy
post Jan 26 2008, 02:28 PM
Post #191

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Kadenzza, de ce nu te duci si la o sala de fitness sau aerobic, tae-bo etc? Pe langa efectele de baza, mai vezi si alta lume, socializezi..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Kadenzza
post Jan 26 2008, 05:38 PM
Post #192

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 2,971

QUOTE(sweet_girl @ Jan 26 2008, 02:28 PM) *
Kadenzza, de ce nu te duci si la o sala de fitness sau aerobic, tae-bo etc? Pe langa efectele de baza, mai vezi si alta lume, socializezi..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

M-am gandit sa ma duc la o sala de fitness.Am cunoscut pe cineva care se ducea acolo.Dar intre timp am reusit sa slabesc singura,si am crezut ca nu mai e nevoie..In timpul dietei faceam multa gimnastica acasa.
Acum,sincer m-as duce,dar din pacate stau cam prost cu banii. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Stii,eu inca sunt intretinuta de ai mei ,si trebuie sa le dau socoteala pt fiecare ban cerut.(IMG:style_emoticons/default/blush.gif) (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Si cum nu erau suficiente problemele mele ,AM UITAT sa platesc taxa pt facultate. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Acum am penalizare pt doua saptamani. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Nu stiu ce e cum mine,sunt teribil de aeriana.

+Quote Post
Ice_qween
post Jan 26 2008, 09:11 PM
Post #193

Musafir

Imi spui si mie dieta plz? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ca vreau sa slabesc 2 kg de cateva luni si nu am reusit (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
leo
post Jan 26 2008, 10:03 PM
Post #194

Dependent

Group: Dependent
From: Craiova
Member No.: 928

kadenzza....slabirea nu este o tortura. de exemplu fratele me a slabit de la 90 de kilograme la 75 (avand in vedere ca are 1,81 e super bine) doar reducand la 0 painea si pastele fainoase (mananca si in prezent doar mamaliga) si dulciurile cu exceptia ciocolatei.

eu cred ca e desutl de bine asa si nici nu ti se pare ca treci printr-un post. iar 200 de abdomene (in timp sa nu te apuci asa din prima ca nu te mai scoli din pat dupa) poti face si tu in fiecare seara fara sa te duci sa consumi banii la sala, unde stai doar 1/2 ora si transpiri cat pentru 3 ore.

+Quote Post
afobia
post Jan 26 2008, 10:28 PM
Post #195

Incurabil

Group: Obsedat
From: Romania
Member No.: 2,859

ice queen , depinde .. ce mananci / bei cel mai mult ? esti dependenta de cola ? dulciuri ? eu d exp cand am slabit am reusit sa slabesc mult din cauza ca nebunia mea erau dulciurile , mancam ceva gen de 3 ori pe sapt la mc cate un meniu big mac si inca un cheesburger cu cartofi prajiti plus placinta / inghetata (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , cate 2 pachete de biskrem pe zi la scoala , 2 l de cola / pepsi pe zi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si nu prea beam apa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

deci slabesti daca renunti la ceva ce mananci f mult si e f gras , plin d calorii , eu asa sunt d parere.

offtopic , of course (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
ToothFairy
post Jan 26 2008, 10:37 PM
Post #196

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

Daca vrei sa slabesti sanatos,poti face o vizita pe la topicurile cu Dieta Montignac...garantat slabesti sanatos,fara ca apoi sa te trezesti cu avitaminoza,stari anemice,caderea parului si etc.
Bafta in sesiune si in recapatarea increderii ! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Kadenzza
post Jan 26 2008, 10:47 PM
Post #197

Tratabil
**

QUOTE(Ice_qween @ Jan 26 2008, 09:11 PM) *
Imi spui si mie dieta plz? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ca vreau sa slabesc 2 kg de cateva luni si nu am reusit (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

E vorba de Dieta Atkins,care se bazeaza pe consumul redus de carbohidrati in favoarea consumului ridicat de proteine ,grasimi.
Dar ( daca vrei sa il tii),nu uita ca multe grasimi iti fac rau.
Practic mananci :carne (toate tipurile)-preparata in toate modurile 9fiarta,fripta sau prajita)
oua ( preparate oricum)
branzeturi (toate,inclusiv casul,branza topita,cascavalul,branza tofu)
derivate din carne (salam,costita,,cremvusti,carnati,sunca etc)
si doar o salata verde pe zi ( timp de 2 saptamani,apoi ai voie sa mai adaugi si alte legume)

Nu stiu cat de sanatoasa e,dar SE SLABESTE FOARTE REPEDE ( chiar si 6-7 kg intr-o saptamana)
Daca nu-i oferi corpului zahar,atunci el intra intr-o stare numita CETOZA,in care incepe sa arda grasimile.
Apropo ,poti sa mananci in CANTITATI NELIMITATE toate alimentele de sus.Oricat,oricand,(oriunde (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )
Daca zici ca trebuie sa dai jos doar 2 kg,atunci nu e nicio problema.Eu am dat atat si in doua zile.
Nu trebuie sa faci sport,se slabeste si fara.
E bine sa bei si un ceai-doua de slabit
Trebuie sa bei apa plata sau minerala zilnic
Poti sa bei cafea ( cu zaharina),sau sucuri light.Se spune ca sucurile dietetice nu sunt bune in diete.Total fals!!!!!!!!!!!
Eu sunt dependenta se sucuri,si nu am rezistat fara ele nicio zi de la dieta.Si am slabit enorm.
Asta e tot ( daca vrei sa tii).Dieta are mai multe etape,dar pt 2 kg e suficient.
Daca iti place Atkins ( trebuie sa fi o mare carnivora),atunci tine-o.E destul de buna.
Am uitat sa iti spun ca trebuie sa iei si unele suplimente nutritive .

+Quote Post
Ice_qween
post Jan 26 2008, 10:58 PM
Post #198

Musafir

Multumesc mult.Eu mananc chiar f putin /zi,dar nu fac miscare (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) merg doar cu masina si stau in casa,deci asta e problema mea pt ca inainte mergeam f mult pe jos si mancam mult si eram f slaba,nu se punea nimic pe mine,in schimb acum....(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (.Dulciuri mananc in fiecare zi,dar nu multe.Sucuri nu bea decat rar si atunci doar neacidulate.O sa incerc si cu dieta si sa fac si ceva miscare.Mssssssss (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
afobia
post Jan 26 2008, 10:59 PM
Post #199

Incurabil

Group: Obsedat
From: Romania
Member No.: 2,859

ice_queen [fana within temptation?(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ] , bafta ! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) daca n ai timp de plimbari , renunta doar la dulciuri.

plus , e vorba doar de 2 kile , nu 20 ! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) sunt sigura ca ai doar pitici pe creieri si u look just fine! >:D<

+Quote Post
Kadenzza
post Jan 26 2008, 11:13 PM
Post #200

Tratabil
**

QUOTE(Ice_qween @ Jan 26 2008, 10:58 PM) *
Multumesc mult.Eu mananc chiar f putin /zi,dar nu fac miscare (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) merg doar cu masina si stau in casa,deci asta e problema mea pt ca inainte mergeam f mult pe jos si mancam mult si eram f slaba,nu se punea nimic pe mine,in schimb acum....(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (.Dulciuri mananc in fiecare zi,dar nu multe.Sucuri nu bea decat rar si atunci doar neacidulate.O sa incerc si cu dieta si sa fac si ceva miscare.Mssssssss (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Si eu sper sa slabesti.Dar sa stii ca au fost unele persoane care s-au plans de dieta.Unii nu au reusit sa o tina corect,sau altii au avut un metabolism mai lent,si dieta nu si-a facut efectul.
Regimul Atkins e bun,dar nu e sigur 100 %.
Important:Nu trebuie sa te abati de la el!.Daca ai tinut o zi,doua,sau trei,trebuie sa il continui.Daca ai gresit pt ca ai cedat ispitelor, vei fi nevoita sa o iei de la inceput. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
La mine a functionat,l-am tinut-o aproape un an.Au fost si efecte secundare,dar m-am obisnuit cu el......
Dar la tine,NO PROBLEM!!!!!!!!! Pt 2 kg e ok!

+Quote Post

42 Pages V  « < 18 19 20 21 22 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 20th July 2025 - 11:44 AM