IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 592 593 594 595 596 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
roxanica10
post Jan 26 2008, 11:22 AM
Post #5931

Musafir

Doftoreaso, m-am gandit indelung la tine aseara. Ma bucur ca a fost o experienta interesanta si sper sa se fructifice. Ti-au zis cand se decid? Frumos, din partea angajatorului ar fi sa te sune indiferent de raspuns.
Irinici (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif)
La mine fuse aseara dezmat in club. Adica am baut bere (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Bine ca nu s-a vazut azi dimineata pe cantar.
Azi vreua sa fac linte, pulpe de pui la cuptor.
Go to the top of the page

+Quote Post
Fanny
post Jan 26 2008, 12:26 PM
Post #5932

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

(IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Recunosc ca si eu m-am gandit la tine, doctoressa. Din ce-am observat, angajatorii apreciaza mai mult persoanele voluntare, care au un psihic foarte bun si o gandire pozitiva, nu cele care bat in piept cu ce stiu sa faca. Cred ca o sa ai succes! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Nimphetamin
post Jan 26 2008, 12:28 PM
Post #5933

Membru de Onoare

Member No.: 1,359

Neata, all!

Wise, felicitari pt interviu (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Eu zic ca te-ai prezentat f b, mi-a placut mult cum ai reactionat cand te-a intrebat daca crezi ca ai putea face fata. Mi-a placut ca nu ai dat un raspuns standard si plicticos si ai spus exact ce crezi. Te felicit ca esti ceea ce esti! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Meniul meu de azi nu e fixat, dar MD a fost omleta cu ceapa rosie, mozarella, muschiulet a la Cosimo si rosii.
Acum ma pregatesc sa plec in oras la shopping cu al meu sot si apoi mergem la un supermarket sa mai facem plinul.

Ieir am fost la electrostimulare si tare mi-a placut! Ma mai duc si maine, la 12.
Si de saptamana viitoare merg o zi da, alta ba.
Sa vedem daca asa se duc nesuferitele de sunculite (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)

Va pup, sa aveti un we luminos si petrecere frumoasa, Wise! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Ala80
post Jan 26 2008, 12:32 PM
Post #5934

Oli, Popeye's babe

Member No.: 194

Doctoresa, cred ca ai procedat foarte bine la interviu! Iti tin pumnii bine stransi! Sper sa te sune cu o veste buna! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Jan 26 2008, 04:12 PM
Post #5935

Musafir

Salutare!
Frumoaselor, am baut la vin rosu sec, cred ca vreo 2-3 pahare...mici, dar 3! Iar tortul a fost excelent, nici nu s-a simtit zaharul din el, de sarlota cu fructe de padure deasupra si in crema de sarlota, cu frisca f putina, doar de decor. Fructele de padure: fragute, coacaze, capsuni.
Gata, pana in martie, kaput prajituri neconforme!
Meniul de today:
d - 2 finn crisp cu gem gutui, lapte, cafea cu lapte
p - aperitiv conform, friptura porc cu salata de varza alba cruda, vin rosu sec, tort neconf
s - numa' fructe
apa plata si minerala cat cuprinde
Nimphe, este escelent daca reusesti sa faci cate 2 sedinte de electrostimulare pe sapt, cca 10 sedinte simultane.

+Quote Post
pescarush
post Jan 26 2008, 04:24 PM
Post #5936

Musafir

doctore, felicitari! sper ca ti-a ajutat energia transmisa de noi. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) mey, acum fac eu legatura!!! de aia imi era asa somn ieri la job! ti-am trimis toata energia tie! si eu am ramas cam bleaga, dar nu conteaza, tu ai fost mai importanta ieri. si stii ceva? eu vinerea sunt plina de energie! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
anyway, sa fim serioase acum. nu te supara pe mine, eu incerc sa-ti dau un sfat, eu cred ca acolo va fi punctul tau slab din interviu, si anume ca ai fost prea sincera, si ai spus ca nu stii daca poti face fata. cel putin aici, nu apreciaza lucrul asta. nu spun ca trebuia sa te imbatosezi si sa spui ca tu vei da gaura la macaroane, dar poate trebuia sa dai un raspuns mai diplomat. dar, sa-ti mai spun un lucru: daca lui i-a placut de tine ca om, si a vazut potential in tine, te va lua, indiferent ca nu ai experienta care i-ar place sa o ai pentru jobul respectiv. exact asa s-a intamplat la jobul la care sunt eu acum, pur si simplu la sefa i-a placut de mine, desi eu nu facusem in viata mea acte vamale si nici de transport nu ma ocupasem, deci nu puteam sa spun ca da, stiu cu ce se mananca! mi-a spus mai tarziu ca i-a placut de mine si atitudinea mea, de aceea m-a ales pe mine pentru jobul respectiv si nu-i pare rau. hai ca mi-au murit laudatorii. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
ok, si meniul meu pe azi (pana la pranz, ca diseara nu stiu inca, pentru ca plec la o intalnire cu ale mele ladies (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) ):

D - iaurt cu fulgi de ovaz, putin gem
P - supa de salata, friptura de miel cu ardei copti
C - ??? va spun maine ce-am papat pe unde am umblat.

sa aveti un week-end placut. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

edit: uite, ca sa nu spui ca vorbesc chiar numai ca din carti (desi, pana la urma de acolo invatam), eu i-as fi spus ca pentru mine e o provocare si accept orice provocare si "I'll do my best!". "nu stiu daca pot" nu-si are locul intr-un interviu. si nu te speria de noutati, fiecare co are stilul ei, diferit de celalalte si oriunde te-ai duce trebuie sa inveti, ai nevoie doar de cateva luni pana le inveti stilul si produsele. multa bafta! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

This post has been edited by pescarush: Jan 26 2008, 05:01 PM

+Quote Post
Nimphetamin
post Jan 26 2008, 07:59 PM
Post #5937

Membru de Onoare

Member No.: 1,359

S-a definitivat si meniul meu de azi:
P-C: ciorba de burta si o salata de varza.
Am mers in orash, ne-am innoit cu ceva si eu si barbatul meu, apoi la aprovizionat si apoi la restaurant.

Acu motaim, desi e abia 8 seara ceasul (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Poate vedem un film si atunci mananc niste fructe.

Va pup!

+Quote Post
Alinice
post Jan 26 2008, 08:31 PM
Post #5938

Dependent

Group: Dependent
From: Piatra Neamt
Member No.: 3,047

Help!Imi poate spune si mie cineva ce gramaj are o foaie de gelatina? La mine nu am gasit decat gelatina maruntita"Dr.Oetker"care are 10 gr. Multumesc anticipat! (IMG:style_emoticons/default/notworthy.gif)

+Quote Post
happyCat
post Jan 26 2008, 08:48 PM
Post #5939

Musafir

Pescarush si eu am ajuns cam la aceeasi concluzie: strainii astia nu apreciaza neaparat sinceritatea. Eu am avut ff mult de pierdut intr-o anumita situatie cand am vorbit cu sinceritate si din suflet. Mai bine trageam o minciuna.

Si acum on topic: am inceput si eu sa mananc conform regimului Montignac, in proportie de 50% aproximativ. Asta nu pentru ca vreau sa slabesc, ci pentru ca mi se pare o schimbare sanatoasa in alimentatie. Painicile filozofului imi plac foarte mult (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) eu pun si fructe uscate in ele.

Dr Wise... fingers crossed... sper sa primesti vesti bune (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
irinica
post Jan 26 2008, 09:48 PM
Post #5940

Obsedat

Group: Obsedat
From: iasi, romania
Member No.: 1,930

Dragelor va multumesc ca sunteti in viata mea!

Dr. cum va fi mai bine pentru tine...asa sa fie!

Despre meniul meu nu pot sa zic nimic. Sunt bulimica pe fond de suparare si ma chinui cu mine insami. Ca citesc postarile voastre deja ma ajuta foarte mult si voi incerca de maine ( dar nu promit!) sa ma hranesc conform.

(IMG:style_emoticons/default/estifftopic.gif) Stiu ca sunt off topic dar, primiti-ma aici ca nu stiu unde sa strig.

Va pup!

+Quote Post

685 Pages V  « < 592 593 594 595 596 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15th August 2025 - 04:21 PM