![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 41 Joined: 4-December 07 Member No.: 2,774 ![]() |
ce coincidenta, se pare ca mai multe dintre noi ne-am gatit saptamana asta mancare de fasole si pui.
Si pe mine ma asteapta diseara in frigider o ultima porti de fasole verde si un copan de pui facut la cuptor. Ideea cu mararul in fasole e interesanta, nu mi-ar fi trecut prin cap. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Marar si usturoi, la sfarsit, cand e gata. E o minunatie! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Kalua, fii atenta aici...si uita-te in ochii mei: (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) hooogadagaaaaa, hoogadagaaaaaa, fii fomeie serioasaaaaaaa, nu manca prostiiiiiiii....deviiiiiiii dependentaaaaaaaaaa....mai bine da-i cu vinnnnnnnnn...uiti de prajituri si de toateeeeeeee! E bine asa? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) A propos de vin...lotte, ce soiuri ai mai primit de la admiratorul tau? Iti mai ofera vin, sau a trecut la sampanie? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) This post has been edited by dr_wise: Jan 31 2008, 04:11 PM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
Doctore, m-ai prins, tocmai am primit o sticla de vin astazi, dar de la altul....este Chateau Nardou, Bordeaux Cotes de Francs (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
Si saptamana trecuta, inca doua sticle de vin, nici nu m-am uitat ce soi o fi, caci nu am mai baut vin anul asta.Vorba sefului meu, nu e plictisitor ca nu mai bei si tu un pahar de vin? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Admiratorul a schimbat placa, mi-a promis ca imi aduce dictionare peste doua saptamani ca sa vorbim in limbi straine mie pana acum (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) bune si alea!...dupa 2-3 pahare de vin...
This post has been edited by dr_wise: Jan 31 2008, 05:16 PM |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
meniul meu de azi:
D - o piersica, dupa jumatate de ora 2 mere rase cu scortisoara, fulgi de ovaz si germeni de grau, un ceai P - 2 pulpe de pui cu smantana si ciuperci, castraveti murati C - nu stiu, asta e partea cea mai dificila a zilei. ma mai gandesc, merg si la cumparaturi azi, sa vad ce-oi gasi. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 283 Joined: 16-January 08 From: Piatra Neamt Member No.: 3,047 ![]() |
Buna fetelor! azi in meniu au fost...
MD branza 0,1% cu iaurt 0,1% si painica filozofala cu gem conform la serviciu un coleg ne-a imbiat cu mai multe feluri de salate dar toate erau neconforme.ca sa nu se supere am luat si eu vreo 2 carnati...asa ca am lasat deoparte grapefruit ul din geanta (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) P piept de pui cu salata de varza si papanasi conformi cu smantana C peste la cuptor cu 1-2 rosii in salata cu usturoi. am impresia ca am mancat cam mult azi! (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,440 Joined: 21-February 06 Member No.: 235 ![]() |
Ma tot invart pe aici de vreo doua saptamani, de cand am inceput sa-mi schimb total alimentatia.Nu mi s-a parut corect sa va citesc pe voi si eu sa nu zic nimic.Inca nu pricep prea bine cam ce trebuie sa fac, dar era cazul sa intru si sa vorbesc cu voi si sa ma indrumati, daca gresesc.Vreau sa slabesc cateva kilograme, dar cel mai important este felul in care ma simt.Asa ca am renuntat la paine si am mai facut la cuptor paine din tarate de grau si faina (nu din aceea nula) pentru ca faina integrala inca n-am gasit.Deci:
d: cereale cu iaurt dietetic, 2 clementine si o cafea (cu o singura lingurita de zahar, pentru ca nu pot inca fara - inainte o beam cu 2 lg de zahar) p: pungute cu telemea, ciuperci si masline la cuptor) c: clementine si apa plata |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
... Kalua, fii atenta aici...si uita-te in ochii mei: (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) hooogadagaaaaa, hoogadagaaaaaa, fii fomeie serioasaaaaaaa, nu manca prostiiiiiiii....deviiiiiiii dependentaaaaaaaaaa....mai bine da-i cu vinnnnnnnnn...uiti de prajituri si de toateeeeeeee! E bine asa? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) off topic (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) doctoresa esti de-a dreptul ucigatoare (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Merci! (IMG:style_emoticons/default/thanks.gif)
Meniul de astazi: d - 2 painici filosofale, prajite in toaster, cu gem gutui (ultima portie), lapte cald, cafea cu lapte ceai verde p - mancarica de vinete la cuptor, tochitura de porc, castraveti murati ceai verde s - pui gratar, parizer taranesc (imi era pofta!!!!!), vin, ceapa rosie |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Dragelor,
Eu am stat la birou pina tirziu, la 18,30 deci prinzul meu a constat in citeva portocale.Apoi m-am crismuit, si am papat asa: niste brinze cu salata mixta mai intii, apoi salau la gratar cu vinete la gratar. Later cafea, ceai verde. Maine gatesc o gainutza bio(de la pretenu meu paduraru, cel la care va povesteam eu ca ma baierameam asta vara)N-am inca nici o idee ce si cum, da' raportez maine tot. Hai sa va tzocai cu drag de noapte buna! Peseu: Doctoreaso, ce ne-am face noi without you? Mare figura esti! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th August 2025 - 09:09 PM |
|