![]() |
![]() ![]() |
![]() |
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
irinica, n-am avut mari probleme cu greutatea, cand am inceput Monti aveam 55 kg. ma ingrasasem in ultimul an 5 kg si am intrat in panica, asa ca m-am apucat de Monti. (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Probabil ti se schimbase metabolismul Pesca, si a fost f bine ca te-ai apucat de Monti.
Fetelor sa stii ca si pe mine m-a cam durut capul zilele astea. Am zis ca-i de la oboseala, dar inclin sa cred ca vremea-i vinovata, ca si colegele imi zic de aceleasi simptome. Irinici (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) lasa domne ca-n Romania mai gasim produse conforme si legume cu gust. Cat am fost la socrii, nu prea mi-a placut mancarea. De-abia asteptam sa vin acasa. Aia pun in orice amidon de porumb. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nimphe, crema aia pare a fi conforma, numai E407-ul ala, caragen, nu-i bun din punct de vedere al sanatatii (la sobolani au provocat inflamatii in intestin). Nu-i bai acum, ca doar nu mananci zi de zi pe timp lung si nu cantitati mari.
Eu am mancat la pranz un mar, apoi resturi de la masa de aseara cu rosii. Seara snitele de curcan in manta de parmezan cu linte rosie fiarta si muraturi. Am acum un parmezan de 24 de luni, e o nebunie, mi-a cam fost mila sa-l pun la prajit, dar altul mai simplu. Roxi, o amica de-a mea a venit luni din America, a facut un concediu de trei saptamni acolo. Si a zis ca nu s-ar mai duce nici s-o bati, mai ales din cauza mancarii. Nu stiu zau ce face natia asta. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Hop si eu , in fuga calului!
MD: painica cu pate Picant de soia, rosii P: bors de fasole cu afumatura, pastrama de oaie cu legume la gratar si cas.Stiu ca e lipsa o salata aici!Iertare! C: mere si o para Asta seara am cumparaturit pateuri Inedit (inca nu m-am saturat de ele).Also, am cumparat un muschiuletz montana de porc si mazare, ptr maine. Haideti la tzucat, dragele mele! Kalua, din punctul meu de vedere, cumplit de prost maninca si nemtii...dar e numai punctul meu de vedere! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mie nu mi se pare ca nemtii mananca chiar asa de prost. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nici bine, dar in nici un caz cumplit de prost. La capitolul prajituri nu stau bine, parerea mea. Si in magazine gasesti cam ce doresti de-ti poti face acasa aproape tot ce ti se nazareste.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
De dimineata mananc o portocala(numai atata am la mine)
La ce ora trebuie sa manac iar? |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Nimphe, crema aia pare a fi conforma, numai E407-ul ala, caragen, nu-i bun din punct de vedere al sanatatii (la sobolani au provocat inflamatii in intestin). Nu-i bai acum, ca doar nu mananci zi de zi pe timp lung si nu cantitati mari. Oricum, nu-mi place, adica a 2a oara nu mai iau. Sau as lua cu somon, tot de curiozitate, desi ma astept sa fie la fel de insipida (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Dragelor, aseara am inaugurat steamerul. Am fiert niste pipet de pui dezosat. Nu se pune nimic, condimente sau altele...Nik, doar doar carnea. Am fiert-o 40 minute. Intre timp am facut niste ciuperci la cuptor: in palarii am pus piciorusele cu condimente, verdeata si telemea de oaie rasa. Au iesit...de vis! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Aveam emotii cu carnea aia, ca nu suport pieptul de pui fiert. Dom'ne, nu va zic cat de buna mi s-a parut!! Si repet, fara niciun adaos. Asa ca nu m-am putut abtine sa nu mananc un sfert de piept de pui, 2 palarii de ciuperci si 1 castravete murat. Bun tare, domle!! Diseara ma duc cu colegii la karaoke. Asa ca daca tot ma fac de ras la voce, am zis sa arat traznet si mi-am pus niste haine care scot in evidenta si faptul ca am slabit si arat din ce in ce mai siexy (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Meniul de azi: MD: lapte cu ovaz P: peste cu salata de andive. Dom'ne, andivele astea-s naspa (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Mai am una si le termin. C: nush, poate la fel ca ieri. Va pup, o zi frumoasa!! (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Nimfe, de ce n-ai facut si ciupercile-palarii la steamer,ieseau excelent! Incearca peste la steamer, eu is innebunita dupa pestele in abur(mai ales pestele mai gras)Felicitari ptr achizitie si spor la gatit! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) si distractie placuta la karaoke, doamna siexi! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
MD: painica cu pate Picant de soia, ardei gras, o linguritza de magiun P: mazare cu muschi de porc, salata mixta C: fructicele Puuup! |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
De dimineata mananc o portocala(numai atata am la mine) La ce ora trebuie sa manac iar? Teoretic, dupa 30 min poti servi micul dejun. Neata ladies!!!! Sa pun meniul de ieri pana nu-l uit si nu intru in "trebi": d - kiwi, orez cu lapte si scortisoara, cafea cu lapte p - varza la cuptor cu carnat de casa, salata de rosii si castraveti s - mancare de linte(mai am putin si o termin!!!!), salata babana de cruditati, desert cioco 85% Lindt (groaznic de amara, in comparatie cu Heidi) 22:30: 1mar + 1para Roxy dear, sa fiu sincera, nu m-am mai urcat pe cantar de sapt trecuta, asa ca nu stiu cum stau, dar pare sa fie bine, dupa ce am "activat" sportul. Va pup! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Nimfe, de ce n-ai facut si ciupercile-palarii la steamer,ieseau excelent! Incearca peste la steamer, eu is innebunita dupa pestele in abur(mai ales pestele mai gras)Felicitari ptr achizitie si spor la gatit! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) si distractie placuta la karaoke, doamna siexi! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Sa stii ca ma gandeam sa le fac, ca mi-au mai ramas cateva care nu au avut loc in tava. Dar mi-era teama ca or sa aiba gust rau (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Dar diseara, daca mai am timp, le fac, ca mi-ai dat tu curaj (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Nush daca mai ajung la karaoke, pt ca astia au anulat tot, ca sa faca petrecere de Valentine's day. Imbecilii!!! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th August 2025 - 09:34 PM |
|