![]() |
![]() ![]() |
![]() |
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Rory, bea vin sec si intri in gasca noastra! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
pt stoina: buhuhuuuuuuu, dear stoina, te descantec doar cu juma' de gura, cam suparata, fiindca nu vazui toaletele... (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) da' acu' ce sa fac, sa te las nedescantata? nu se poate! asa ca Buhuhuuuuuuuuu (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) buhuhuuuuuuu (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) simti ceva? Salutare, salutare! Am o stare de bine de la vremea asta, Doamne, ce bine-i cand se imprimavareaza! Parca simt ca renasc din propria-mi cenusa! Meniul meu de today: d - 2 finn crisp cu gem caise, lapte, cafea cu lapte p - varza la cuptor cu piept de pui gratar, salata de rosii si castraveti 17:00: am aplicat tehnica "roxy" adica am mancat niste migdale 19:30: 2 mere in cada, in timp ce ma relaxam Parca as mai rontai un mar sau o portocala acusica.... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 283 Joined: 16-January 08 From: Piatra Neamt Member No.: 3,047 ![]() |
Azi la MD painica cu icre, cateva feliute de costita si pastrama cu ardei gras verde si cafea cu lapte ; La P tocanita de pui cu ceapa si o salata (probabil din spanac) iar la cina mai vedem dar,in principiu, o salata de rosii cu ardei si ceapa si cascaval ras pe deasupra.
In dimineata asta la farmacie am vazut urmatorul anunt"avem cafea pentru slabit"...stie careva despre ce este vorba ?! Un we placut va doresc si cu mai mult soare ca pe la Piatra,unde e o zi mohorata si vantoasa ce te indeamna la somn (IMG:style_emoticons/default/lazy.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 65 Joined: 3-July 07 From: Bucuresti Member No.: 1,889 ![]() |
Aseara am mers pe apa plata, nu eram in elementul meu pt a consuma alcool.
Azi: D=wasa, gem, laptic 0.1%, G=un pahar de suc de portocale; P=varza cu carnaciori, ciuperci umplute, la gratar. Cred ca-mi ajunge pe ziua de azi. O seara buna tuturor! |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 283 Joined: 16-January 08 From: Piatra Neamt Member No.: 3,047 ![]() |
Am de facut o modificare la pranz: tocanita am mancat-o cu castravete murat si au urmat 2 clatite cu branza dupa reteta lui Monti dar putin modificata(la aluat am pus 1/2 faina integrala de grau si 1/2 tarate).pe la 18,30 am luat si o g 1/2 de mandarina si 1/2 de portocala rosie.drept sa spun acum nu simt ca mie foame...poate rezist pana dimineata.Voi incerca. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Alinice, orice facut cu faina integrala se mananca numai dimineata.
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Salutare!
Meniul de astazi: d - mere rase cu scortisoara si fulgi ovaz, cafea cu lapte p - plachie de crap, vin alb, salata de cruditati, 3 linguri de spuma de ciocolata 17:00 - un mar 20:30 - 1 portocala + 1 mar + putin fistic (mi-a lasat fiu-meu tot ce nu se poate curata cu mana, adica d-ala putin sau deloc crapat)... Acum mi-e foame de-mi vine sa urlu la luna! Ce sa mananc eu la ora asta? Sa nu aud de fructe!!! |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 115 Joined: 4-January 08 Member No.: 2,938 ![]() |
Doctore,
Bea un ceai si gandeste-te ce sexy ai sa fii daca nu mai mananci ceva, desi simti ca ti-e foame (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sa pun si eu meniul meu de mancacila de ieri si azi:
D: un mar, dupa iaurt cu fulgi P: iahnie de fasole cu piept de pui, salata de varza alba amestecata cu murata; 4 cuburi de cioco Heidi 75% G: o portocala, un mar C: alune, inghetata Elion de vanilie conforma cu alune de padure si nuci (a fost f buna (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) ) Azi: D: iaurt cu fulgi si gem conform G: alune P: paste integrale cu ton si salata verde cu diverse; 2 cuburi de cioco C: rest de paste reci, 2 portocale, alune. Acum constat ca pastele ar fi trebuit sa le mananc dimineata si nu la pranz sau la cina. Mea culpa. Fusei la "Nunta lui Figaro" si mi-a placut mult. A venit si Lotte (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , care-i slaba domne...are niste 'craci' super (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Sa va povestesc faza draguta: la un moment dat Figaro (Ionut Pascu) coboara de pe scena si incepe sa cante printre spectatori, il ia pe un tip de guler si canta in continuare. Tipul luat de guler parea asa de crispat si de nervos (adica n-a avut simtul umorului deloc) ca la 5 minute s-a ridicat si-a plecat. Oare si-au pierdut oamenii simtul umorului?! Spectalul a avut un montaj f bun si publicul a parut f incantat de tot. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Publicul minus un om a fost incantat, adica ala care a dat bir cu fugitii. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ce frumos, roxanica, ca te duci la opera, la teatru, la balet! Eu n-am decat o prietena amatoare de asa ceva, dar e comoda tare. Si biletele sunt scumpe. Astept sa mai creasca fiica-mea oleaca sa merg cu ea mai des.
|
|
|
gloriana |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna, fetelor,
Va urmaresc de ceva timp si am hotarat de de vreo doua saptamani sa adopt si eu metoda Montignac. Am slabit 2 kg. Am citit mesajele voastre si mi-am format o idee. De 2 zile stagnez. Astazi am calcat stramb . Acum cand va citesc constat ca sunteti un suport motivational tare puternic. Voi spune si eu ceea ce mananc zilnic. Si poate ma urmaresc mai bine asa. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st August 2025 - 06:51 PM |
|