IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

101 Pages V  « < 56 57 58 59 60 > »   
Closed TopicStart new topic
> Coafuri si schimbari de look, Modele si recomandari de tipuri de frizuri si coafuri, tunsori , etc
Master of Norule...
post Apr 11 2008, 12:53 PM
Post #571

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Da la mine a functionat, eu tot taceam si inghiteam pana intr-o zi cand nu va spun ce-a fost la gura mea si apoi am ignorat-o asa vreun an de zile nu ma mai dus nici in vizita atata ma calcase pe nervi.
Eu m-am tuns de ceva vreme imi place freza ce mi-a facut-o desi e cam in bataia vantului adica sta cum vrea el da pare oarecum aranjat. De vopsit inca nu m-am vopsit niciodata, ma mai samponez cand ma satur prea tare de moaca mea (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

This post has been edited by misssn7: Apr 11 2008, 12:55 PM
Go to the top of the page

+Quote Post
angeldust
post Apr 11 2008, 01:28 PM
Post #572

Musafir

Hai sa vorbim despre carti la topicul pt carti (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Sa poata sa afle si fetele care viziteaza doar topicul acela si nu intra pe aici informatia (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Thanks

+Quote Post
chintesenta_raul...
post Apr 11 2008, 02:36 PM
Post #573

Membru de Onoare

From: buricul pamantului
Member No.: 3,252

eu am prostul obicei ca ma apuca pofta de o schimbare tocmai pe la miezul noptii dupa ce ies din baie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si daca mai vad si o foarfeca prin zona... dar le nimeresc, ca m-am dus la 2 saptamani dupa ce m-am tuns la coafor si am pus-o pe aia de acolo sa repare eventualele greseli si mi-a zis ca in afara a 2-3 suvite de pe la spate am nimerit-o (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) oricum sunt creata si pot sa fiu super caprita ca nu se vede (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de vopsit nu las pe nimeni sa o faca, pentru ca nu suport sa simt pe cineva cu mainile in parul meu.

+Quote Post
angeldust
post Apr 11 2008, 03:12 PM
Post #574

Musafir

chinte am o prietena f buna cu par exact ca al tau si stiu ca e al naibii de complicat cu el. De o gramada de vreme se tot enerveaza ca si-ar face si ea o schimbare ceva si nu prea are cum si ce. Vopseaua am impresia ca schimba oleaca structura si carliontarea parului asa ca ea a zis mai bine sa nu riste.

+Quote Post
Diana.
post Apr 11 2008, 03:21 PM
Post #575

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

DA, O SCHIMBA. subscriu si eu. Strica buclele naturale.

+Quote Post
LostWhispers
post Apr 11 2008, 04:42 PM
Post #576

Musafir

eu cand il faceam cu nuantator statea natural aveam bucle fara sa fiu nevoita sa il pun pe bigudiuri , acum e ca matura (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)

+Quote Post
contraste
post Apr 12 2008, 04:45 PM
Post #577

Musafir

Fetelor, este bine dacă întreb aici ce tunsuri sunt la modă?
Aş prefera ceva cu părul în jur de umeri. Poate şi ceva imagini dacă se poate.

+Quote Post
Diana.
post Apr 12 2008, 04:53 PM
Post #578

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

iNTRA in galeria de moda de pe site si in mod sigur veoi gasi ceva care sa te inspire.
Sint mii de fotografii de moda acolo.

+Quote Post
domnitzza
post Apr 17 2008, 11:12 PM
Post #579

Musafir

QUOTE(contraste @ Apr 12 2008, 05:45 PM) *
Fetelor, este bine dacă întreb aici ce tunsuri sunt la modă?
Aş prefera ceva cu părul în jur de umeri. Poate şi ceva imagini dacă se poate.

Intodeauna este la moda ce iti vine bine degeaba este la moda o anumita tunsura care pe tine nu te-ar avantaja deloc incearca un program pentru tuns virtual doar sunt atatea

+Quote Post
arissuca
post May 5 2008, 04:37 PM
Post #580

Membru de Onoare

Member No.: 104

Ma poate ajuta si pe mine cineva cu un site de coafuri virtuale? Sau un program, ceva? Am iarasi nevoie de o schimbare si vreau o frizura mai interesanta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post

101 Pages V  « < 56 57 58 59 60 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16th May 2025 - 01:47 AM