![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 283 Joined: 16-January 08 From: Piatra Neamt Member No.: 3,047 ![]() |
Buna fetelor.
Stoina cum ai gatit tu pangasius ca am cumparat si noi pentru prima data... Azi meniul fu asta MD rosie,castravete,urda,sunca presata;cafea cu lapte degresat P oua umplute cu maioneza,piept de pui la gratar cu salata de laptuci,ridichi,ceapa si castravete G un nes decofeinizat cu lapte degresat C fructe. La noi (IMG:style_emoticons/default/rain.gif) (IMG:style_emoticons/default/rain.gif) (IMG:style_emoticons/default/rain.gif) si cred ca imi da tarcoale o raceala. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
gloriana |
![]()
|
Musafir ![]() |
Salutare, fetelor, am venit si eu acasa dupa o saptamana de haladuiala. Nu prea am respectat principiile Monti dar de maine ma fac fata cuminte. Totusi ravagiile nu sunt atat de mari. M-am ales doar cu un kg in plus drept care ar trebui sa intru si eu la scadere. Nu scriu meniul de azi ca a fost tot cu beep dar de maine sper sa respect regulile. De fapt, nu sper , trebuie sa respect regulile.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Postez si eu rapid meniul pe azi:
MD - mar,fulgi ovaz cu lapte G - cafea cu lapte P - spaghete integrale cu carnati oltenesti si sos de rosii ...nu stu` cat de conforma e combinatia (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ...dar a fost buna... G - copan de pui cu rosii C - un mar,seminte dovleac. Ce chestie..ca s-a pus un amarat de kg si il si simt..mai ales la burtica..dar se duce el...sunt optimista,si nu regret nimic din bunatatile papate de Pasti..trebuia sa simt si io ca e Pasti nu? Pupici si noapte buna. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am mancat cam mult astazi...sper sa revin la meniul meu obisnuit incepand de maine...
d - o cafea cheala, fara lapte 12:00 - capsuni 14:00 - saramura de pui cu muuuulta salata de cruditati 17:30 - 2 mere 18:30 bip bip 19:30 branza Rochefort cu rosie si ceapa...ca taranii de elita, stiu.... Promit sa revin de maine la atitudinea mea de Maica Tereza. Am postat pe grup poze proaspete cu mine si finutul meu, pinguinul Ciliwili. Pana acum l-am strigat miaunica, dar dupa ce l-am vazut cu manusile alea de boxeur "categoria musca", ce mai, m-am indragostit de alura lui de Rambo!!! Sa va uitati la poze, are o gingie cheala cand rade, ce mai, e adorabil!!! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) V-ati dat seama ca pozele sunt facute de mamica lui, nu?! Kalua, ce nuanta interesanta de argintiu ai in par!!!! Domle te admir, esti mai curajoasa si mai curioasa decat mine in privinta culorilor parului! Hopaaaa! Vazui un nas de roxy! Welcome back, draguto!!!! Pozeeeee! Pozeeeeee!!!! This post has been edited by dr_wise: May 4 2008, 10:23 PM |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hola gagici! Va pup cu zgomot ca-mi fuse tare dor de voi.
N-am apucat sa citesc ce-ati mai scris pe aici, urmeaza acusica (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Vreau sa va spun ca-n acest concediu am fost fata neserioasa de la un cap la altul. Mi-am zis ca-s in concediu si sa nu ma stresez prea tare. Raportez inca un kil in plus. Asa ca s-au strans vreo 3, care trebuie date urgent pana-n nunta sora-mii. Am multe multe sa va spun, c-am vazut multe locuri, am cumparat multe, am mancat multe. Probabil ca unele le voi pune la topicurile potrivite. Va pup! De maine scriu meniul zilnic. Doftoreaso, stai ca abia acusica le-am descarcat. Trebuie sa le sortez un pic si apoi le pun pe net. This post has been edited by roxanica10: May 4 2008, 10:25 PM |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
De-abia astept si eu pozele si povestirile!
Doftoreaso, pai eu am avut cam toate culorile posibile la par, numai albastru si verde nu. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
dr_wise |
![]() ![]()
|
Musafir ![]() |
Eu mi-as trage putin verde brotacel in par...asa, sa par mai frageda....
Salutare, sexoaselor si frumoaselor! Gata! Trecem la dieta de urgenta a la kalua. No milk, no fat meat, no men!!! Engage!!! |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Stoinici, multa sanatate Alexandrei. Sper sa fie totul bine. Mai stii ceva de Irinici?
Doftoreaso (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) hai ca te acompaniez si eu. Sunt decisa sa nu mai pun nici macar fructoza pe limba. Kalua, ce-mi place cum va sta impreuna (tie si lui mr.kalua). |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Stoinici, multa sanatate Alexandrei. Sper sa fie totul bine. Mai stii ceva de Irinici? Doftoreaso (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) hai ca te acompaniez si eu. Sunt decisa sa nu mai pun nici macar fructoza pe limba. Kalua, ce-mi place cum va sta impreuna (tie si lui mr.kalua). (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) da' ne putem masa cu fructoza pe corp?!.... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Hai ca eu incepui deja, am dat-o pe "verde de Paris"/ ceai verde. Tu cu ce te lauzi? |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu ma laud cu apa plata si dimineata: eternul iaurt 0.1% cu fulgi de grau. Diseara vreau sa mananc capsuni, sper sa gasesc.
Pranzul se va definitiva mai incolo. Adio alune, migdale&co. Sunt la strictete maxima. Zac langa mine bombonele (ca le-am adus la fete), cozonac, prajituri, dar eu sunt imuna. Sa va spun cu ce m-am tratat in vacanta: dulciuri la greu (adica inghetata, cu fructe, clatite, biscuiti, bombonele cu ciocolata); supa gulas servita intr-o paine (ff misto); bere, carnati cu mustar neconform, pizza si inca multe altele care nu-mi vin in cap. La micul dejun nu m-am despartit de fulgi, dar uneori nu gaseam iaurt 0.1%, asa ca-l combinam cu iaurt cu fructe normal. In anumite zile, am mai bagat si oua si preparate din carne, deci am incalcat anumite reguli. Cum va spuneam...o varza in meniul meu din concediu. Spre sfarsit, ma simteam cam grea si balonata. Am zis...gata cu abaterile, ca nu mai tine. Ca o fata isteata ce sunt, n-am apucat sa fac prea multe poze la diversele mancaruri pe care le-am servit eu sau amicii. Cateva tot am. Mi-am amintit tarziu de topicul 'in concediu am mancat si mi-a placut'. Acusica sunt in cautare de o sala sa fac aerobic. Fanny, stii vreuna prin sectorul 3? Termin aqua-gym-ul si vreau sa ma apuc de aerobic, ca la dansuri a zis barbata-miu ca nu-i de acord sa ma duc. Ca sa vedeti si voi ce ma tine sub papuc (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . A spus ca afectez timpul de stat cu el, ca dansurile sunt de la 21-22.30. Daca nu gasesc o sala de aerobic aproape de casa, ma apuc si fac acasa. Imi cumpar un dvd si gata. This post has been edited by roxanica10: May 5 2008, 11:16 AM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 05:36 PM |
|