![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
M-am bagat pe grup poate poate vad vreo poza, dar nimica. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Szi, cat ne mai tii in suspans?
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am, mai nou, trei straturi de vopsea pe cap! De sambata incoace. Sotul meu s-a uitat precum curca-n lemne la parul meu. Pana acum am fost in 2 nuante destul de apropiate, acum sunt in ???, adica stratul de la baza e castaniu inchis, peste este aplicat un blond, iar in varful capului ambele, combinate (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) va puteti imagina asa ceva?
Daca-mi pun geaca de piele neagra si tricoul negru, ce mai, sunt rockerita de frunte. This post has been edited by dr_wise: May 13 2008, 04:51 PM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Scuze, fetelor, am fost pe drumuri pana acum ca sa inmatriculez o masina. Poze pe grup nu pun inca, vreau sa ma si vospesc mai intai (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Deci, cum a fost: aveam programare la 8, am ajuns la 7.30, si a inceput sa ma tunda la...10.20!!! (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Am terminat la 12 noaptea, am inchis salonul impreuna si am impartit acelasi taxi pana acasa (stateam in aceeasi zona). Mentionez ca e prima oara cand ma tund la tipa asta, ca e cea mai cautata din Craiova si ca tunde de milioane. Aceasta asteptare a fost "plata" pentru a intra in marea ei de clienti. Ce mi-au auzit urechile acolo si mi-au vazut ochii cat am asteptat....nici nu pot sa va fac un portret real. Oricum, ideea este ca m-a tuns, dar nu cum imi propusesem eu (intr-un final ma hotarasem la breton drept si colturi foarte lungi. M-a tuns altfe, pentru ca mi-a zis sa ma las pe mana ei, ca nu imi poate face colturi ca am parul prea filat si nu vor iesi bine, etc... Pe 23 ma duc iar la ea (daca nu ma amana iar (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ) sa ma decapeze. Si am gasit o culoare bestiala, pe care o aveam in minte de mult, dar nu o vazusem niciodata pe piata. Face parte din gama Bes Profesional, culoarea 7.38. |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Adica tu planuiesti sa ne tii 10 zile in suspans? I don't think so! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Spovedeste-te sau vin la Craiova sa te vad. (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Walpu, chiar ca nu-ti vine rau (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif)
(IMG:style_emoticons/default/secret.gif) , Szi, cred ca toti barbatii au problema asta: se insoara cu niste zane cu pletele in vant, care dupa nunta se tund scurt (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (banuiesc ca nu sunt niciodata de acord cu schimbarile de look...in my opinion, anyway) This post has been edited by ioannaraluka: May 13 2008, 07:21 PM |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 278 Joined: 15-December 05 Member No.: 104 ![]() |
...ufff, acum am si eu palpitatii si parca stau la indoiala: sa ma tund scurt sau doar sa il indrept? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Si, ca de obicei, inainte sa ma tund, se intampla ca parul sa se aseze chiar f bine. Mai am 4 zile pana la "marea schimbare" si am un feeling very strong ca abia in scaunul frizerului o sa ma hotarasc.
Ioanna, apropos de schimbari de look, nu toti sunt innebuniti dupa parul lung, eu am cel putin 5 amici care adora parul scurt la o femeie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) This post has been edited by arissuca: May 13 2008, 07:34 PM |
|
|
domnitzza |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ari ai incercat un program sa vezi cum ti-ar sta cu o tunsoare noua? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Banuiesc ca nici unul insurat sau pe cale sa... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Eu nu cunosc nici unul pro par scurt, dar asta nu inseamna ca nici eu nu o sa ma tund never-ever. In fact, am trecut de cateva ori de la lung la f scurt...doar asa pentru sufletul meu. This post has been edited by ioannaraluka: May 13 2008, 07:44 PM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Fanny, acum chiar ca nu va mai spun, doar-doar vei veni pe la noi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Vai, ce-am facut! (IMG:style_emoticons/default/shutup28.gif) Acuma n-o sa pot sa dorm ca tu nu ne spui cum te-ai tuns pana n-ajung la Craiova! (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif)
(IMG:style_emoticons/default/mf_surrender.gif) Daca plomit sa ajung la Claiova anu' asta devoalezi secretul??? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 01:43 AM |
|