![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Abia astept s-o vad si eu pe Arissuca noastra tunsa cu stil. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
e foarte tare freza, si-ti sta foarte bine! ai inebunit?
esti frumoasa foc (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Albi, multam (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Nush, ma uit si parca nu-s eu (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Deci, bretonul ala face diferenta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/322.gif) Te-ai fastacit degeaba inainte sa ni te arati. Esti tare faina!
|
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nimphe, e wow! E fain rau bretonul, iti vine foarte bine! Si, dupa cum spuneam ieri, esti dulce oricum! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
nu stiu cati ani ai dar te intinereste f mult freza asta fata de cum erai tunsa inainte (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
(IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Ce dragute sunteti. (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
Lost, am 28 (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Ei, acu' ce sa ziceti si voi? Ca-s urata? (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Vai cat de misto poate fi Nimphe (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Femeie, tu te-ai zapacit? E super faina frezura. Nu stiu cat sunt in stare sa faca bretonul ala. Culoarea cred c-o vad mai bine in realitate. Si-ti dau un sfat pentru viitor, sa-l lasi sa creasca si sa nu-l mai filezi, ca-si pierde din santate (ma refer la firul de par). Adica alternezi perioadele de filat, cu nefilat. Stii tu ce vreau sa spun eu acusica. This post has been edited by Roxana_: May 29 2008, 11:53 AM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 02:26 PM |
|