IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

49 Pages V  « < 31 32 33 34 35 > »   
Reply to this topicStart new topic
> HPV - Human Papilloma Virus - Papiloame (negi)
anonimous
post May 28 2008, 10:51 PM
Post #321

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 2,818

Deci, iar.. va deranjez cu problemele mele..
"Mititik" stiu ca sunt vinovat, pentru ca n-am luat vitaminele.. adecvate intaririi sistemului imunitar, insa.. promit c-am sa le iau. Nush.. ce sa fac! Numai bine.. imi trec verucile.. dupa ce folosesc Condyline, si .. la o scurta perioada.. iar imi apar ! M-am cam saturat de ele! Cate sticlutze de Condyline sa mai folosesc ? Cred c-am sa-i fac eu inca o vizita dermatolog-ului, sa-l trag putzin de urechi, si de limba. Ahhh, cat despre viata sexuala.. e cam grav, pentru ca... s-ar putea sa o fi "afectat" si pe prietena mea, si aici.. (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) nush ce sa zic. Sper.. sa nu fie vorba despre ce cred. V-am pupat..
Go to the top of the page

+Quote Post
Diana.
post May 28 2008, 11:30 PM
Post #322

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Esti bun de batut. (IMG:style_emoticons/default/bataita.gif)

+Quote Post
mariuuss
post Jun 3 2008, 05:43 PM
Post #323

Contaminat
*

Member No.: 3,999

[
QUOTE(philae @ Apr 11 2008, 08:17 AM) *
buna ziua tututor,

daca este cineva interesata, am medicamentul ALDARA de vanzare 12 pliculete.

hello!

Sunt interesat de anuntul legat de medicamentul Aldara, daca mai este valabil.

This post has been edited by Cleo: Jun 3 2008, 06:07 PM
Reason for edit: userul philae a fost banat

+Quote Post
Diana.
post Jun 3 2008, 06:22 PM
Post #324

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Pentru medicamente, la farmacie cu prescriptia medicului in dinti, nu pe forumuri, asta daca ai destula minte si tii la sanatatea ta, (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Userul creat entru vinzare de medicamente si-a luat ban de i-au mers fulgii : comercializarea de medicamente la negru=puscarie.
Nu incurajam si nu sintem de acred cu asa ceva.

+Quote Post
Roxana_
post Jun 10 2008, 08:52 AM
Post #325

Musafir

Cand eram la cabinet la d-na doctor, intamplator am prins o discutie despre vaccinul contra HPV. Dansa mi-a spus c-a fost la multe simpozioane si conferinte si ca si-a format deja o parere. Are mai multa incredere in cel britanic. Am inteles ca-n Romania, la ora actuala exista 2 variante: cel american si cel britanic. Din pacate, lumea nu prea are acces la informatie si-i destul de sceptica cand vine vorba de vaccin. M-am gandit ca poate va sunt de folos aceste informatii.

+Quote Post
ZaHaR_pe_BaTz
post Jul 9 2008, 02:52 PM
Post #326

Contaminat
*

Member No.: 4,210

am nevoie de un raspuns fetelor...(IMG:style_emoticons/default/crying.gif) ...am o mica..mai mare problema (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ..ideea este ca prietenul meu poate fi suspect de hpv..din fericire eu n-am facut nimic cu el inca, pt k suntem la inceputul relatiei...insa fosta lui mi-a spus k cik are virusul..si cik mai are si gonoree..el spune k nu are nici un fel de simptome, nici la una, nici la alta...insa stiu f bine k poate fi doar purtator..problema este ...ne putem proteja in asa fel incat eu sa nu iau virusul?..pt ca, desi suntem la inceput, probabil..odata si-odata tot o sa se ajunga si in punctul acela...as vrea sa pot face ceva pentru el, dar mi-e teama k nu pot..aseara am aflat si eu si el si saracul e demoralizat complet si si eu sunt, dar incerc sa ma mentin eu tare, k sa ii pot induce si lui starea asta...ajutati-ma va rog...(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ...o sa mergem sa isi faca el niste analize sa vedem ce si cum, dar mi-e teama k la analize n-o sa apara nimic, dar el sa aiba totusi virusul...(IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
mititik
post Jul 9 2008, 03:11 PM
Post #327

Membru de Onoare

Group: Obsedat
Member No.: 4

Ambele boli sunt extrem de contagioase, asa ca faceti bine si abtineti-va pana se duce la doctor si ii da un tratament.
Totusi, cum este posibil ca fost lui prietena sa stie ca este bolnav, iar el nu? (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)

+Quote Post
ZaHaR_pe_BaTz
post Jul 9 2008, 03:21 PM
Post #328

Contaminat
*

mersi de rasp mititik...ea mi-a zis mie ca are ea hpv si gonoree...si ma gandesc ca e aproape imposibil sa nu fi luat si el..desi eu sper in sansele alea minuscule...el mi-a spus k ea i-a zis k nu are nimic...ea spune ca i-at fi aratat analizele si stia clar ca are..nu stiu..si sincera sa fiu acum nici nu ma intereseaza...tot ce vreau este sa il ajut...am inteles k nici prezervativul nu este 100% sigur, nu?...iar la analize..nu stiu ce sa zic..ai idee in ce constau analizele alea?

This post has been edited by ZaHaR_pe_BaTz: Jul 9 2008, 03:27 PM

+Quote Post
asgaard
post Jul 9 2008, 03:34 PM
Post #329

Obsedat

Group: Obsedat
Member No.: 670

Pentru gonoree se fac analize de sange si te poti proteja cu prezervativ, cu HPV mai greu, din cate stiu eu nu prea se poate depista la barbati daca nu e tulpina care da condiloame (si atunci e evident).

+Quote Post
ZaHaR_pe_BaTz
post Jul 9 2008, 03:42 PM
Post #330

Contaminat
*

QUOTE(asgaard @ Jul 9 2008, 04:34 PM) *
Pentru gonoree se fac analize de sange si te poti proteja cu prezervativ, cu HPV mai greu, din cate stiu eu nu prea se poate depista la barbati daca nu e tulpina care da condiloame (si atunci e evident).

stiam si eu k nu se poate depista la barbati..iar chestia asta ma omoara pishic!!!...pt k nu stiu nimic concret..cititsem totusi ca este posibil sa apara ceva la o uretroscopie..sau cam asa ceva..un fel de analize care se fac la microscop si arata daca exista urme de negi..sau ce or fi aia..care nu s-au manifestat la exterior...aveti idee cam cat costa analizele astea?..(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ..

+Quote Post

49 Pages V  « < 31 32 33 34 35 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 20th June 2025 - 05:18 PM