IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

101 Pages V  « < 72 73 74 75 76 > »   
Closed TopicStart new topic
> Coafuri si schimbari de look, Modele si recomandari de tipuri de frizuri si coafuri, tunsori , etc
Bia
post Aug 13 2008, 01:34 PM
Post #731

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Stiu! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Oricum e putin filat pe dedesupt pentru a arata bine intr-o parte... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Vroiam sa va spun ca sor-mea s-a tuns in stil frantuzesc. Bob foarte scurt la spate (nu genul ala pana la ceafa ci genul acela taiat un pic baieteste, in stilul bros) si in fata mai lung (putin deasupra mandibulei), breton drept deasupra sprancenelor. Este o tunsoare chic care la parul ei se aseaza foarte bine. N-am prins-o sa-i fac poza ca e la facultate la pregatire zilnic dar... o iau eu la pozat de indata ce pot!

(IMG:http://i518.photobucket.com/albums/u342/richpinklemonade/10296.jpg)
In genul asta dar mult mai scurt la spate. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Eu am fost tunsa bob asa:
(IMG:http://i518.photobucket.com/albums/u342/richpinklemonade/katiehairR2012_468x584.jpg)

Acum sunt tunsa exact asa. Ce-am rascolit UKhaidresser-ul ca sa gasesc o poza similara....
(IMG:http://i518.photobucket.com/albums/u342/richpinklemonade/2.jpg)
Go to the top of the page

+Quote Post
Lexie
post Aug 13 2008, 02:14 PM
Post #732

Musafir

Mie nu-mi place treaba asta cu bretonul in ochi, mi se pare foarte deranjanta pentru vedere.

Stef, eu ti-as recomanda ca orice tunsoare alegi, sa fie una care sa nu necesite folosirea placii. Consider ca la varsta ta trebuie sa-ti ingrijesti parul, sa devina puternic si frumos, ca sa te poti juca mai bine cu el peste cativa ani, daca va fi cazul. Daca incepi de acum sa-l agresezi (oricat se spune ca placile nu agreseaza si nu ard, eu sunt convinsa ca o fac), vei avea probabil un par firav si greu de strunit. In plus, din poza parul tau pare a avea un fir subtire. Asta e parerea mea... Si eu mi-am facut un breton in parti care necesita placa si in maxim 2 luni am renuntat la obicei si-l indrept prinzandu-l cu un pieptanas peste frunte, e perfect asa.

Apropo de schimbari de look, la mine e semi schimbare, l-am tuns ieri pana la umeri, ma simt mai lejer asa si azi o sa-i pun niste bigudiuri mari,d e volum, asa ca maine poate vin cu o poza (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nu indraznesc sa fac schimbari radicale, mi-e teama ca nu-mi sta bine si pentru ca port ochelari, multe coafuri nu cred ca mi se potrivesc.

+Quote Post
Nimphetamin
post Aug 13 2008, 02:19 PM
Post #733

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

Lexie, eu zic sa-ti faci curaj si sa exeprimentezi si mai indraznet! Si eu eram cam conservatoare, dar am dat peste o stilista mai nebuna si uite asa am ajuns s aport breton, desi mereu am spus ca daca am breton moaca mea o sa arate ca o luna plina...Eram complexata si de fruntea ingusta...
Deci totul e sa gasesti un stilist priceput, care sa faca din parul tau coafuri la care nu ai indraznit sa speri (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Szimcsi
post Aug 13 2008, 02:24 PM
Post #734

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

E frumos si interesant bretonul, in general. Da un cu totul alt aspect fetei. Si eu credeam ca nu m-as putea obisnui cu breton, eram sigura ca nu-mi sta bine si la fel, credeam ca ma va deranja la ochi. Dar, desi era pana la nivelul ochilor, nu m-a deranjat nici o clipa. Acum mi-a crescut si il tin pieptanat intr-o parte, si sincer, nici nu cred ca ma mai tund curand, ca prea mult timp imi lua aranjatul. Deh, daca n-am avut si eu parte de par drept (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
Lexie
post Aug 13 2008, 11:39 PM
Post #735

Musafir

Noul par (nu-i foarte mare schimbarea, dar e acolo (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ). Poza cu moaca e pe grup (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Lateral
(IMG:http://i238.photobucket.com/albums/ff153/lxn30/IMG_1436.jpg)

Spate (cu blitz) - culoarea e undeva intre poza asta si urmatoarea, mai mult spre prima - nu's vopsita
(IMG:http://i238.photobucket.com/albums/ff153/lxn30/IMG_1431.jpg)

Tot spate
(IMG:http://i238.photobucket.com/albums/ff153/lxn30/IMG_1440.jpg)

+Quote Post
Nimphetamin
post Aug 14 2008, 08:12 AM
Post #736

Membru de Onoare

From: Bucuresti
Member No.: 1,359

e f frumos, Lexie! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
stef...
post Aug 14 2008, 09:09 AM
Post #737

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 4,449

QUOTE(Lexie @ Aug 13 2008, 03:14 PM) *
Mie nu-mi place treaba asta cu bretonul in ochi, mi se pare foarte deranjanta pentru vedere.

Stef, eu ti-as recomanda ca orice tunsoare alegi, sa fie una care sa nu necesite folosirea placii. Consider ca la varsta ta trebuie sa-ti ingrijesti parul, sa devina puternic si frumos, ca sa te poti juca mai bine cu el peste cativa ani, daca va fi cazul. Daca incepi de acum sa-l agresezi (oricat se spune ca placile nu agreseaza si nu ard, eu sunt convinsa ca o fac), vei avea probabil un par firav si greu de strunit. In plus, din poza parul tau pare a avea un fir subtire. Asta e parerea mea... Si eu mi-am facut un breton in parti care necesita placa si in maxim 2 luni am renuntat la obicei si-l indrept prinzandu-l cu un pieptanas peste frunte, e perfect asa.

Apropo de schimbari de look, la mine e semi schimbare, l-am tuns ieri pana la umeri, ma simt mai lejer asa si azi o sa-i pun niste bigudiuri mari,d e volum, asa ca maine poate vin cu o poza (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nu indraznesc sa fac schimbari radicale, mi-e teama ca nu-mi sta bine si pentru ca port ochelari, multe coafuri nu cred ca mi se potrivesc.

Pai sincer,am placa acasa si alea alea,mi le-am cumparat acum cateva luni cand parul meu o luase razna si nu mai il puteam controla...Insa ma ia durerea de cap doar cand ma gandesc ca trebuie sa folosesc placa( nu stiu de ce eu credeam ca e foarte simplu de folosit)...
Acum,m-am pus de acord cu mama sa ne luam o perie rotativa( sper eu sa-mi fie mai usor decat cu placa).
Weekend-ul acesta as vrea sa ajung la Bucuresti sa-mi cumpar una(placa) si totodata sa ma tund,mai ales ca saptamana ce urmeaza plec "in concediu" si as vrea sa fiu un pic "altfel" ...Tinand cont de parerile voastre,am sa ma tund bob,insa fara breton,sau cu breton dar in niciun caz unul drept (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ...

(IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Cat despre tine Lexie,imi place mult cum ti-ai aranjat parul... (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

+Quote Post
Lexie
post Aug 14 2008, 11:35 AM
Post #738

Musafir

Multumesc frumos, Stef (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Un bob fara breton drept e o alegere buna si e mai simplu de intretinut. Acum depinde si ce lungime vrei sa-i dai, eu as zice nu foarte scurt... Sa te tunda treptat coafeza, sa vezi cum iti place mai mult (trebuie sa gasesti pe cineva rabdator, cum e cea care ma tunde pe mine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )

Apropo de bob, mie, personal, nu-mi place alegerea pe care o fac fetele care-si tund parul bob fara sa aiba textura necesara, stilul acela cu scurt in spate si in colturi si mai lung in fata. Pentru felul asta de tunsoare imi pare ca trebuie sa ai un par asezat, foarte putin rebel si firul greu, ca sa se aseze fara tone de placa si fixativ. (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) Nu ma pricep eu foarte tare, insa asa am senzatia ca trebuie sa fie un tip de par care se preteaza la bob.

+Quote Post
ToothFairy
post Aug 14 2008, 06:37 PM
Post #739

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

nice hair Lexie ! ce par bogat ai (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) asa-l aveam si eu odata ! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
strumfita
post Aug 15 2008, 02:32 PM
Post #740

Musafir

Asa imi arata parul aranjat, recomand freza asta bob sau cum ii zice, dar sa stiti ca daca nu aveti parul lins 100% e greu de intretinut, parerea mea.
Apropo de operatii estetice..as taia putin din nas, deci sunt de acord cu operatiile.

(IMG:http://i249.photobucket.com/albums/gg238/strumfita/Imagine016-2.jpg) [size="1"][/size]

+Quote Post

101 Pages V  « < 72 73 74 75 76 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th July 2025 - 08:38 PM