IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

413 Pages V  « < 251 252 253 254 255 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A II-A: Idei pentru meniuri Monti
dr_wise
post Nov 19 2008, 06:21 PM
Post #2521

Musafir

....prietenii stiu de ce, vorba reclamei.... (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Stai sa mai merg asa, vreo juma' de an la scoala asta, dupa care fac poze cu instructorii si le pun pe forum, la sport. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ...amintiri din Rai....
Go to the top of the page

+Quote Post
pescarush
post Nov 19 2008, 07:21 PM
Post #2522

Musafir

doctore esti criminala. (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) rad aici de una singura, mi te si imaginez in ipostazele descrise. (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)
Meniul meu e cam aiurea, ca mi-a fost lene sa gatesc:
D - un grapefruit, pauza, cereale cu lapte
P - un sandwich din paine prajita conforma sper (cel putin dupa lista de ingrediente) din secara integrala, cu tofu spread, salata, rosii, masline
C - (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) sa-mi fac un orez basmatti cu legume, ca m-am innoit cu un wok ieri. dar parce sunt prea multe glucide azi, nu stiu, mai vad eu pana diseara.

+Quote Post
dr_wise
post Nov 19 2008, 07:33 PM
Post #2523

Musafir

Eu am inchis ziua cu o supa de rosii.
Acum ma droghez cu un ceai verde si sper sa mai beau inca 2-3 cani de ceai pana ma culc.
O seara placuta!

+Quote Post
Light Blue
post Nov 19 2008, 07:56 PM
Post #2524

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 4,661

Am aparut si eu! Nu prea am timp in timpul saptamanii.
Azi am fost destul de cuminte. "Destul de", ati inteles nuanta.
MD: mar ras cu fulgi si cafea aproape fara cofeina (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ;
P: mancare de fasole si muraturi si 2-3 patratele de ciocolata 75%;
S: compot de mere.

Mihaela, o prima zi fara cafea a trecut. Sa vedem maine cum va fi.
Dr_Wise, felicitari pentru victoria in lupta cu varza murata! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Am o mare curiozitate. Baiatul tau chiar ti-ar fi facut pe plac, sa-ti aduca varza?

+Quote Post
mihaela1977
post Nov 19 2008, 08:03 PM
Post #2525

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: deva, HD
Member No.: 5,029

Light, ma bucur ca ai reusit sa rezisti fara multa cafea. In cateva zile te vei obisnui.
Eu imi voi face niste mere rase cu scortisoara.

Stie cineva unde a pus Empty reteta de diplomat?

+Quote Post
dr_wise
post Nov 19 2008, 08:30 PM
Post #2526

Musafir

QUOTE(Light Blue @ Nov 19 2008, 08:56 PM) *
Dr_Wise, felicitari pentru victoria in lupta cu varza murata! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Am o mare curiozitate. Baiatul tau chiar ti-ar fi facut pe plac, sa-ti aduca varza?

De ce nu?!

+Quote Post
dr_wise
post Nov 19 2008, 11:10 PM
Post #2527

Musafir

Draga kalua, am si eu o nedumerire.
Mi-e pofta de ceva dulce si as pune niste mere la cuptor.
Le pot prepara umplute cu gem conform de piersici si vanilie, putin unt si niste scortisoara, fara fructoza?
E de faza a II-a macar, sau untul ala iese din discutie?

This post has been edited by dr_wise: Nov 19 2008, 11:10 PM

+Quote Post
kalua
post Nov 19 2008, 11:34 PM
Post #2528

Musafir

Poti face asa, e de faza 1 chiar.

Hai sa zic si eu repejor ce-am mancat azi:
un mar, un pic de piure de telina cu putina carne de vita, dar cu mult sos de ceapa si salata de varza murata
supa groasa de fasole mungo injumatatita, cu carnati
si mai inainte 4 pietre domino, neconforme. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

Vreau totusi ca maine si poimaine sa fiu pe pozitie pentru ca sambata si duminica mananc numai in targ si unde sunt este si un cofetar-patisier bun tare. Inafara de asta chiar vreau sa vad daca sunt in stare sa ma serveasca la micul dejun cu oua Benedict.

+Quote Post
dr_wise
post Nov 19 2008, 11:53 PM
Post #2529

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Ptiuuuuu! N-am mai avut rabdare si am mancat un iaurt 0.1% grasimi amestecat cu gem de caise conform.
Merele alea le prepar maine la pranz, daca nu mi-o fi lene.
Daca ies gustoase, pun reteta la topicul cu pricina, insotita de poza.
Multumesc! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

PS: mie-mi spui de cofetari?! Stii ce-i aici?! Trebuie sa fii de piatra, ca sa rezisti la toate tentatiile! Da' nu ma las si-o sa fac poze vitrinelor de la ciocolaterii, cofetarii si patiserii, sa vada si fetele cu ce ma lupt eu zilnic. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)

+Quote Post
pescarush
post Nov 20 2008, 12:53 AM
Post #2530

Musafir

Eu am schimbat planul, asa ca la cina mananc legume gratinate (acum le-am scos de la cuptor).
Si am mancat azi si niste cioco 72%, dupa lunch, cu colega. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Mai, eu ma tot uit la muraturile alea (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) oare or fi gata? Le-am pus acum o luna. Cred ca in week-end le deschid, ca nu mai am rabdare.

This post has been edited by pescarush: Nov 20 2008, 01:55 AM

+Quote Post

413 Pages V  « < 251 252 253 254 255 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15th May 2025 - 01:42 AM