![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ieri dupa-amiaza am primit un e-mail de la bucatarul cantinei ca azi are midii, le pregateste cu 3 sosuri diferite, dar le da numai la comanda anticipata. Si mi-am comandat, in sos de vin rosu si rosii, o bu-na-ta-te! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Le-a servit cu doua felii de bagheta si n-am rezistat sa nu le inmoi in sos si sa nu le mananc. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) In seara asta trag o iahnie de fasole cu carnaciori si-o mananc cu muraturi.
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 218 Joined: 6-September 08 Member No.: 4,661 ![]() |
Ce bucatar modern ai, Kalua. Trimite e-mail clientilor, prepara mancaruri sofisticate. Asta-i restaurant, nu cantina:). Asa cantina-restaurant sa aiba Mihaela la servici, nu si-ar mai face griji pentru dieta. Hei, a disparut si Mihaela.
Dr_Wise, ce zici de o salata de varza murata? Cu piper si ulei, hm? Alaturi de un cotlet sau ceafa de porc la gratar. Kalua, avem voie sa facem pofta altora (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ? Sa va povestesc ce bucurie am avut azi. Ma cantaresc si cand colo ce vad? Afiseaza 52,5 kg. Stiu ca nu e adevarat. Ma uit bine ca nu se stie cand mai arata asa, ma mai cantaresc de cateva ori. Ma bucur si apoi iau cantarul de pe covorul cel nou si il asez pe parchet. Ei, a revenit la valoarea reala- 61 kg. Tot e bine ca am vazut cu ochii mei 52,5kg ca atat vreau sa am. Atat am avut amar de vreme, asa ca o fi posibil. Meniul: MD: 2 felii de paine cu gem, cafea; P: fasole cu muraturi; Gustare: un rest de salata de morcov si mar facut pentru fetita mea; S: paste cu sos, masline si rosie. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Fetele, bun gasit!Desi nu postez, va citesc cu drag si interes maxim.Tin si eu Monti, dar nu chiar 100% desi, spun eu ,am dat jos ce-am achizitionat la Munchen.Sa fiti sanatoase, voioase si tinem aproape! (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 218 Joined: 6-September 08 Member No.: 4,661 ![]() |
Buna, Stoina! (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) Chiar ma gandeam ce mai faci. Ai terminat de amenajat gradina? Ce mai e nou in Piatra Neamt? Sau am retinut gresit?
Micul dejun: salata de morcov si mar si (IMG:style_emoticons/default/coffee.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Salutare!
Eu m-am apucat de citit inca o data cartea lui Nea MM, ca am cam uitat cum sta treaba. Si, intradevar, eu mancam de zor branzeturi cremoase, gen camembert si brie, si ii dadeam cu vin rosu sec, cand colo, ce sa vezi, kaput amandoua bunataturile pt cine vrea sa mai slabeasca. Ptiuuuuuuu!!!! In schimb mi-am luat o cioco cu 70% cacao, cu coaja de portocale, dar sper sa nu ma ating prea curand de ea. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Sper... Astazi am mancat: d - orez basmati cu lapte, indulcit cu gem de piersici si vanilie p - omleta cu somon si echalote, salata verde cu castravete...fuse bunicica, nu stiu ce mi-o fi venit sa fac omleta cu peste... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) 1800 - mere verzi plus mandarine 2200 - iaurt simplu cu gem...mi se facu o foame de mama mama!!!! Maine am de gand sa pregatesc spanac cu rulada din pulpa de vitel. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Salutare, girls!
Light Blue, eu locuiesc in Iasi, dar iubesc mult Neamtu! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Gradina mea s-a facut, da,acum e imbrobodita, musuroita si pregatita ptr "razboiul " cu vremea rece, dar ce fericire ca inca, vremea rea se lasa asteptata, nu? MD: ovaz cu lapte 0% P: piept de pui cu ciuperci si salata mixta, cafea Pup! (IMG:http://i435.photobucket.com/albums/qq75/KAGCM/MobilIna042.jpg) (IMG:http://i435.photobucket.com/albums/qq75/KAGCM/MobilIna043.jpg) (IMG:http://i435.photobucket.com/albums/qq75/KAGCM/MobilIna052.jpg) (IMG:http://i435.photobucket.com/albums/qq75/KAGCM/MobilIna044.jpg) (IMG:http://i435.photobucket.com/albums/qq75/KAGCM/MobilIna043-1.jpg) This post has been edited by kalua: Dec 5 2008, 02:27 PM
Reason for edit: aranjat pozici
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce misto, fi! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
De-abia astept s-o vad si live! |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Vai vai vai, ce frumuseti Stoinici!
Chiar ma intrebam pe unde umbli. Ma bucur ca e totul in regula (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) . |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Stoinici, n-am cuvinte sa-mi exprim admiratia!!!
E tare frumoasa gradina ta si ma incanta si lumina de toamna din pozele tale. Aici ploua intruna si e cerul innorat (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) mi-e dor de un cer senin de toamna, cum cred ca-i acolo si la Cta acum...offffffffff! Sa ma plateasca cu cecuri albe si nu raman aici, mi-e dor de aerul sarat de mare, de lumina blanda a soarelui de toamna din Constanta, de plimbarile mele pe malul marii.... Inca putintica rabdare.... Astazi am incercat sa mananc de faza 1, dar e al naibii de greu, fir-ar sa fie!!! Meniul zilei: d - 2 mandarine, apoi orez basmati cu lapte, fara nici un fel de indulcitor, cafea cu lapte p - 1 para, apoi spanac la cuptor cu rulada din carne de vitel Le-am facut o poza, dar, va spun sincer, am mancat mult mai mult spanac, ce-i in farfurie e doar ce-a ramas dupa "tsunami"... (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) (IMG:http://i177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Culinare/HPIM2124.jpg) Asa mergea un pahar de Riesling (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) dar trebe sa ma abtin! Acum imi ud gatul puternic cu apa plata, ca sa dispara visul de Riesling....da-i al dracu de greu sa mananci o friptura buna, fara s-o uzi cu vinul potrivit...mai ales cand stii ca vinul potrivit exista, e in sticla, in sticla desfacuta, mai ales.....da' n-ai voie! E sadism curat, ce mai! |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Late edit: adaug 2 pere mancate la ora 21:00.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 02:58 PM |
|