![]() |
![]() ![]() |
![]() |
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/blush.gif) am halit si niste miez de nuca, Caju, alune de padure, etc...un mix de alune, nesarat, ca sa-mi energizez neuronasul...
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 255 Joined: 12-August 07 Member No.: 2,031 ![]() |
Danke schon:D
Eu azi am mancat chiar 2 gustari:2 mere mici galbene la 11(am mancat la 7fara un sfert MD) si niste arahide pe la 5.E ceva..rau? Voi ce alegeti intre zaharina si aspartam? |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Doftoreaso, cum tai fileul de porc de-ti ies snitele asa mari? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Eu una il tai doar in medalioane si ar iesi niste mini-snitele din ele. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Pastelata, de la cat la cat esti la scoala? Irinica, pai cum, vrem sa iesi cu bine din sesiune, mancarea conforma sa stii ca ajuta si la creieras si nu te face sa te simti obosita, numai buna pentru perioada asta. Eu am mancat azi un mar mare, apoi linte cu smantana, un iaurt mic si doi gogosari mari umpluti cu varza murata. Seara, la cinema, vreo 20g ciocolata 70%. Acum nu-mi mai este foame, deci nu mai mananc nimic. Stati sa va spun strasnicie: m-am cantarit azi si ce vad? 2kg in plus, atat am dupa saptamani de dezmat. Si stiti de la ce-mi vine? De la painicile filozofale combinate cu grasime (cascaval). Si mancate pe la pranz. Eu stiu ca-s tipul care nu le are cu glucidele (nici cele conforme), dar chiar asa? (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Nu ma agit si nici n-am constiinta incarcata, dar a trebuit sa va zic tarasenia. Pastelata, Montignac nu-i absolut deloc de acord cu indulcitorii sintetici. |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kalua, ce ciudat! Pai saptamana trecuta erai cu greturile si nu mancai mai nimic si acusica s-au si pus 2. La fel patesc si eu cu glucidele (paste, orez).
Doftorici, ce buna idee sa pui si niste verdeata la snitelele alea. Data viitoare asa o sa fac si eu. Ma duc sa rontai si eu niste nuci. Buna idee (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 255 Joined: 12-August 07 Member No.: 2,031 ![]() |
Dar in carte e capitol special pentru indulcitori si nu e impotriva lor:-s. Oricum,de acord,ne-de-acord,eu nu pot sa beau ceai/lapte neindulcit. Ar fi un chin:(
Teoretic scoala am de la 8 la 15,iar martea 7-14,dar practic ies mereu la maxim 14,iar martea nu ma duc la prima ora(azi a fost o exceptie) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pastelata, eu am impresia ca tu n-ai ultima carte. Eu le-am citit pe ambele si tin minte ca povestea acolo cat de nasol e aspartamul si nici cu zaharina nu era de acord. Singurul indulcitor pe care-l agreaza e fructoza, dar nu ti-l recomand deocamdata, daca vrei sa slabesti.
|
|
|
![]()
|
|
Pai creeed ca n-am ultima carte:)) Dragut.
Stiu ca mi-a aratat cineva un link de la o librarie online din Craiova si pe aia am luat-o:)) N-am mai stat sa verific ce si cum. Oricum,poti sa-mi spui si mie efectele negative ale aspartamului si zaharinei de care spui?In ce sens sunt negative, ingrasa? |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai iti dai seama cat de nasoale sunt toate variantele de indulcitori de abia dupa ce renunti la ele.
Mie mi-e scarba de balariile alea, sunt asa de neplacute la gust, dupa ce te-ai desobisnuit cu ele! Kalua, tai medalioanele subtiri, cca 0.5-0.7 cm, dar le bat bine....si stii cu ce le-am batut ultima data?!!! (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) cu bunatate de sticla de Cabernet Sauvignon...PLINA!!!!! Am fost cu ochii pe ea ca pe butelie, sa nu cumva sa faca poc "in exercitiul functiunii". (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Dar nu sunt domle asa de mari (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) . Am facut o coca moale din ou, faina de soia, alea, alea, si le-am balacit in coca asta. (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Nici macar nu pot folosi unitatea de masura a sotului meu ca sa le caracterizez (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) nici pe departe! Cand e incantat de cantitatea de mancare ingurgitata, zice: am mancat azi o friptura "cat capacul de la WC"...scuze pt expresie, dar am citat mot a mot. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) PS: am uitat sa spun: farfuria in care am pus snitelele mele e una mica, nu-i de calibrul celei in care am pozat mancarea sotului meu, sau ciorba. This post has been edited by dr_wise: Jan 20 2009, 11:14 PM |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
De-asta, Pastelata.
Hmm, doftoreaso, pai vorba ta, diametru lu' file e de 5-7 cm, s-apoi cat poti sa-l intinzi? Tre' sa nu uit sa incerc data viitoare cand am muschiulet. Foarte bine il poti bate cu o tigaie grea. |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cand e incantat de cantitatea de mancare ingurgitata, zice: am mancat azi o friptura "cat capacul de la WC"...scuze pt expresie, dar am citat mot a mot. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Doctore, sotii nostri or fi frati? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Ca exact la fel spune si al meu. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Meniul meu de azi: D - un grapefruit, pauza, cereale cu lapte P - 3 jumatati de oua umplute, cu ardei rosu si masline, ca mi-ati facut pofta si mi-am facut si eu. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Acum am pus oua la fiert, sa-i fac si lui fiu-meu. C - iahnie de fasole cu ciolan (nu prea a avut carne prin ea, si am mai si impartit ramasitele de carne cu Sunny), cu castraveti murati si cealalta jumatate de ou umplut cu castraveti murati. Acum ma duc la Pilates (era sa uit de ora (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ) si poate cand vin mai mananc un mar. This post has been edited by pescarush: Jan 21 2009, 01:29 AM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23rd June 2025 - 12:57 PM |
|