IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

413 Pages V  « < 304 305 306 307 308 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A II-A: Idei pentru meniuri Monti
dr_wise
post Jan 23 2009, 12:56 PM
Post #3051

Musafir

Ladies, asta este "ikebana" mea pt pranz:
(IMG:http://s177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Culinare/HPIM2441.jpg)
Frumos si sanatos!
Cine spune ca nu mananca bun, frumos, gustos si variat cu MM, sa-si dea una peste gura! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Inseamna ca sta prost si cu imaginatia, implicit, si cu fanteziile sexuale! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Parerea mea e ca trebuie sa-si revizuiasca principiile de viata.
Revenind la oile mele, am parcat frigaruile intr-o punga, ca sa se amestece "mirosurile", si am introdus tavita la frigider pt 3 ore, pana cand ma intorc de la sport si trec si pe la Cactus sa cumpar o punga de rucola.
Revin cu poze de pe frontul de vest mai pe racoare.
Salutare si noroc! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
nastalia
post Jan 23 2009, 02:34 PM
Post #3052

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 5,713

buna tuturor, am revenit si eu cu ale mele.... am papat ieri la cina orez integral cu un cub de brinza 0% si juma. rosie si juma. ardei dulce, am dat-o in bara privind orezu cu brinza?
azi : D- cereale nefierte ( ca daca-mi amintesc bine, Kalua a indicat ca le creste IG odata cu fierberea) cu un iaurt 0%
P- am calit o juma. de ciapa cu un pic de ulei de masline apoi am adaugat 2 oua, iar la final un pic de cascaval ( citise-m undeva ca e posibil omleta cu cascaval)
cred pe la 16:00 - un fruct
la cina nu stiu inca dar cunosc faptul ca daca a fost la prinz o masa proteino-lipidica la cine trebuie sa fie glucidica

va rog sa ma corectati daca nu fac bine (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) ... .

si inca ceva deci fructul (ex. marul) dupa MM face parte din gr. fibre dar si grucide bune, iar o masa de glucide se ia dupa cinci ore de o masa de lipide, daca eu am luat prinzu la 12:00 am dreptu sa maninc un fruct abia la ora 17:00 ? pe zi ce trece parca parca ma "incilcesc" si mai tare (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) helpppppp!!!

dr_wise salutare, pare apetisanta salatica cu ton postata aici, eu fiint la inceput de cale nu prea stiu bine regulile dar zic sa prepar dupa recete, pina ma luminez, de aceia si te intreb... salatica ta pot sa o maninc la faza I?

+Quote Post
kalua
post Jan 23 2009, 02:44 PM
Post #3053

Musafir

nastalia, daca ceva e de faza a doua, spunem. Unde nu scrie nimic, e faza 1.
Cu marul nu trebuie sa astepti atat de mult, ala nu face nimanui nimic, nici dupa o masa glucidica, nici dupa una proteina-lipidica.
Eronata este numai ideea ta ca cina trebuie sa fie glucidica daca pranzul a fost proteino-lipidic. Cinele glucidice sa fie de max. 2 ori pe saptamana, nu mai mult.
Aseara ar fi fost si mai bine daca mancai toata rosia si tot ardeiul. Vegetalele ci IG mic sunt intotdeauna bine venite intr-o cantitate mare.

+Quote Post
nastalia
post Jan 23 2009, 03:15 PM
Post #3054

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 5,713

merci ... incepe sa-mi placa din ce in ce mai mult, eu as fi mincat si celelalte jumatati doar ca ma ginde-am ca e prea ...,
la zahar din ceai ca cafeaua nu-mi place, am renuntat de citiva ani, iar fructe si legume mincam multisoare, cred ca problemele cu balonare si kg in plus au aparut din cauza amestecului aiurea de alimente (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) , dar ma trec eu la carandas... .

+Quote Post
Pastelata
post Jan 23 2009, 03:18 PM
Post #3055

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 2,031

kalua, deci merele sunt "bune"?Eu mananc in fiecare zi fructe fiindca inca nu gasesc altceva de mancat intre mese(n-am faina din aia sa fac paine, ma intreba mami daca pot manca graham macar?-aici se gasesc cam greu unele chestii gen Wasa din aia de care mancati voi sau chiar unele care in orasele gen Bucuresti,Iasi,Cluj se gasesc in hipermarketuri.aici exista doar PLUS si WOLF-daca e ceva 'gasibil' in astea 2 anuntati-ma) si mai mult mere si portocale si chiar ma gandeam ca parca citisem sa nu mancam prea multe fructe, si zicea ceva de evitarea citricelor dar nu retin exact.Kiwi nu merge,nu? A,si grapefruit.
Si voiam sa va mai intreb in privinta uleiului de floare-soarelui,adica cel normal.Nu prea merge,nu?In cazul asta am cam incalcat regulile,fiindca am mancat si supa si vinete facute cu astfel de ulei.

+Quote Post
pescarush
post Jan 23 2009, 03:26 PM
Post #3056

Musafir

Doctore, vin la masa. Frigaruile alea arata demential! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Unde le frigi? La cuptor?
Eu sunt in ceata azi, m-am trezit fara nici un chef sa fac nimic, nici nu stiu ce voi manca. Sper doar sa nu scap in prostii. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Lotte, multumesc. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Ai grija cu rotula, al meu a ajuns la operatie de genunchi (el din cauza fotbalului) si probabil ca acum ar trebui sa mearga si cu celalalt genunchi, dar mai amana un pic.

+Quote Post
kalua
post Jan 23 2009, 03:28 PM
Post #3057

Musafir

Uleiul de floarea soarelui e foarte bun. Fructele sunt sanatoase, dar contin fructoza, nu e bine de exagerat cu ele.
Pastelata, uita-te pe tabelul cu IG-uri, sa vezi ce IG are fructa pe care vrei s-o mananci si sa stii daca poti s-o combini cu grasimi ori ba (daca-o mananci inainte de masa, de ex.).

+Quote Post
Pastelata
post Jan 23 2009, 04:10 PM
Post #3058

Dependent

Member No.: 2,031

Kalua,stii atat de multe:)) Te admir:*
Eu tot nu stiu chestia cu combinatul.Adica am inteles, glucidele nu trebe combinate cu lipidele.Eu pana acum am luat doar un mic dejun glucidic,in rest toate MESELE proteino-lipidice. Si fructe am mancat doar intre mese (la vreo 3 ore de prima si 2-3de a doua),doar la micul dejun glucidic am mancat niste mandarine cu un sfert de ora inainte de masa.
De la ce IG pot combina fructele cu grasimi?Sau n-am inteles prea bine?:-s

+Quote Post
ghemotoc
post Jan 23 2009, 04:35 PM
Post #3059

Dependent

Member No.: 5,691

Cred ca si eu o sa fac maine frigarui... ce pofta mi s-a facut...
Aseara nu am mai mancat nimic, abia am reusit sa mananc o banana verde si niste bucatele de ananas (deci faza II).
Azi o sa manac ca si ieri, fructe, salata si la cina poate ca o sa fac niste ciuperci umplute cu branza.

This post has been edited by ghemotoc: Jan 23 2009, 04:37 PM

+Quote Post
kalua
post Jan 23 2009, 04:42 PM
Post #3060

Musafir

Alimente cu IG-ul pana-n 35 se pot combina cu grasimi, cele cu IG-ul intre 35 si 50, nu. Cele cu IG-ul peste 50 sunt interzise.

Montignac zice de mancatul fructelor inainte de masa din cauza fermentarii lor, care poate duce la balonari. Adica daca sunt mancate pe stomacul gol, nu apuca sa fermenteze. Daca le mancam imediat dupa masa, trebuie sa astepte pana s-a digerat mancarea pana le vine si lor randul si incep sa fermenteze. Chestie care nu-i valabila la fructele de padure (capsuni, zmeura, mure) si la cele preparate termic.

This post has been edited by kalua: Jan 23 2009, 05:59 PM

+Quote Post

413 Pages V  « < 304 305 306 307 308 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 22nd June 2025 - 02:01 PM