![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 218 Joined: 6-September 08 Member No.: 4,661 ![]() |
La multi ani viitorului medic! Multa fericire si o cariera frumoasa!
Am facut clatite armenesti! Le-am facut totusi cu lapte normal, nu cu iaurt, am pus ouale intregi si le-am mancat acum seara cu gem cu fructoza si nuci. E bine asa? |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Doctore, ostropelul ala e to die for it. (IMG:style_emoticons/default/w000t.gif) Zi ce pui in el. (IMG:style_emoticons/default/notworthy.gif)
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu fac maine ostropel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ne-a virusat Sylvia bine! (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
Carne vitel, ceapa, rosii in bulion, masline, usturoi. Hai ca pun reteta la topicul cu pricina. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Light, tu ai facut pancakes atunci.
Eu am mancat pe la pranz 2 (sau au fost 3?) clatitute de-alea de ieri, natur. Seara: doua snitele medii cu salata de varza murata si-un paharel de Negroamaro (IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/Bucatarie/IMG_0856.jpg) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am mancat toate clatitutele... (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) 2 inainte de pranz si restul dupa, langa un pahar de sampanie.....seara am mancat 2 mandarine si-o portocala si gata!
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 255 Joined: 12-August 07 Member No.: 2,031 ![]() |
Credeti ca e prea mult sa mananc (ca fructe) 2clementine,un mar si o jumatate de grapefruit intr-o zi?(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Prea multa fructoza?
Si astea doar ca gustari:"> |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu-i prea mult, pastelata, mai ales in cazul tau. Daca in rest mananci foarte (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) conform si nu slabesti deloc, incearca sa vezi cum reactioneaza corpul fara citrice. Pe mine, de ex., ma ingrasa.
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 283 Joined: 16-January 08 From: Piatra Neamt Member No.: 3,047 ![]() |
Multumesc pentru frumoasa intampinare dragele mele (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) !
Dr. wise sa-ti traiasca baiatul si sa ai numai bucurii de la el . La multi ani ! D ou fiert cu castravete si salam uscat ; cafea arabica cu lapte si scortisoara G o felie de tort de ciocolata neconform (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) - proba pentru ziua mamei (la sfarsit de Februarie ) P piept de pui la cuptor cu gogonnele murate si sfecla rosie in otet C mar, portocala si juma de grapefruit Aaaaaaaa sa nu uit...azi cantarul arata 63,1 (IMG:style_emoticons/default/322.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Alinice, daca tortu-i asa bun, pai pune-ne si noua reteta la dulciurile neconforme.
Bai, ce-mi place ca si-a intrat doftoreasa noastra in mana cu gatitul! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Si la Alinice imi place ca are aproape in fiecare zi macar ceva elevat, de ex. scortisoara peste laptele din cafea. Stiti ceva? Mi s-a facut pofta de-un latte macchiato si asa ceva beau o data la doi ani sau si mai rar! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Hai c-o tai la masina de cafea. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st June 2025 - 12:40 PM |
|