![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Martha, branza aia de vaci e ok. Unde-i salata, muratura de la cina?
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Eu mi-am planuit mesele de azi
MD: cafea si iaurt cu fulgi de ovaz, mar ras si scortisoara P: snitel de pui, chiftelute de naut si salata de varza C: salata de ton /// pomelo A plecat surioara mea in Suedia si i-am dat indicatii sa-mi cumpere wasa cu 24% fibre. Sper numai sa aiba ceva timp sa haladuie si-n scop personal. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
E musai sa-si faca timp pt cumparaturi!
Numa' eu sunt blestemata sa n-am timp liber pt crailit prin free shop-urile din aeroport!!! (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Mai ales in Munchen. Daca va povestesc ce palpitant traiesc de fiecare data cand vin la Luxembourg.... (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Wasa aia o gaseste in orice magazin alimentar. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 162 Joined: 25-January 09 From: Iasi Member No.: 5,733 ![]() |
Martha, branza aia de vaci e ok. Unde-i salata, muratura de la cina? La prinz zic pas la salata caci am uitat sa-mi iau de acasa iar prin zona bate vantul la capitolul verdeata. De muraturi bine zici, am uitat ca am niste varza murata ce merge uns (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Citind din urma am gasit paine cu tarate si fulgi de ovaz si as vrea sa fac si eu caci de astea cred ca voi gasi chiar la magazinele de linga casa dar intrebarea e cum se face? La fel ca painea cu faina integrala? Faina integrala e faina de grau? (din asta sigur am vazut la alimentara). Deci reteta finala la paine cu fulgi de ovaz ar fi: tarate + fulgi de ovaz+sare+ drojdie+ apa? Se poate minca dimineata cu omleta/branza/iaurt? This post has been edited by MarthaToma: Feb 2 2009, 12:09 PM |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
QUOTE(MarthaToma) Deci reteta finala la paine cu fulgi de ovaz ar fi: tarate + fulgi de ovaz+sare+ drojdie+ apa? Oare creste daca nu pui si faina? (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Ia mergi fuguta la indexul de retete si vezi ce retete de paine avem acolo. Alea sunt testate si confirmate. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Eu am mancat ficatei cu salata de varza la pranz, pentru ca mi-am uitat pachetul de mancare acasa. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu nu stiu despre ce paine vorbeste Martha. (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 276 Joined: 19-January 09 Member No.: 5,691 ![]() |
Greu weekendul asta... Am mancat conform cu exceptia medicamentelor care contin zahar, asta este (gripa inca nu mi-a trecut). Am facut ciorba de perisoare cu orez salbatic si iahnie de fasole cu cotlet de porc la gratar. Abia astept sa ajung diseara acasa...
Azi - MD: eterna cafea cu lapte 0% grasime, 2 mere si vreo 2 ceaiuri verzi P: salata greceasca cu piept de pui la gratar (ma duc sa o cumpar de la restaurant grecesc) si un ceai verde Gustare: capsuni C: ciorba de perisoare si gratar de porc Nu cred ca stomacul meu mai poate procesa si fasole, oricum ma doare de nu mai pot de la pastile... |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hello!
Am revenit cu pranzul: 13:15: o portocala 16:30: salata cu ton (IMG:http://s177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Culinare/HPIM2503.jpg) Mai pe seara ma apuc sa fac niste chiftelute, iar maine le prepar marinate (cu sos de rosii) (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) A propos de orez salbatic! Kalua, ia uite ce am vazut duminica intr-o vitrina (era inchis): (IMG:http://s177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Diverse/HPIM2497.jpg) Sunt curioasa ce pret are orezul salbatic. This post has been edited by dr_wise: Feb 2 2009, 05:55 PM |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 162 Joined: 25-January 09 From: Iasi Member No.: 5,733 ![]() |
Eu nu stiu despre ce paine vorbeste Martha. (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) Am citit la totul despre dieta MM, la un moment dat, cum ca cineva a facut aceasta paine si toata lumea a fost super incantata de ea. Pina la urma, am facut din cele postate pe site cu faina integrala si tarate. Mi-au iesit 2 painite si imediat ce le-am scos din cuptor una a si fost executata (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nu au fost foarte aspectuoase, dar gustoase de nu se mai oprea lumea din mancat (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Nu m-am putut abtine si am mincat si eu 2 feliute cu ciorba (fiind doar zeama, fara legume sau carne sper ca nu am pacatuit prea mult). Tocanita de pipote nefiind gata la timp, am zis sa ma satur cu ciorba pe seara asta si poate o grefa mai tarziu. Sa nu uit: smantana facuta in casa din lapte de tara e ok daca o combin cu pui sa fac o tocanita? Mai pun doar ceapa, usturoi si verdeata. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 276 Joined: 19-January 09 Member No.: 5,691 ![]() |
Doctore, orezul salbatic e cel mai scump, pregateste-ti portofelul. Pt 250 g eu dau aici 9$ (si nu e de la alimente organice). Orezul brun organic e cam 5$... Deci aproape dublu.
Martha, grasimile le poti combina numai cu proteine (carne) si legume. Deci poti sa faci tocanita, e f Monti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Abia respir (am nasul infundat) si sunt deja la al doilea ceai verde (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23rd June 2025 - 02:34 PM |
|