![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 18 Joined: 13-January 09 Member No.: 5,657 ![]() |
As pune si eu 2 poze cu mancarea de azi,dar nu stiu cum se face.Ma invatati?
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Scrie la anunturi.
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Adica tipa vrea sa spuna ca sunt darnici, nu zgarciti!
Sa vina la petrecerile romanilor, ai mai amarati, sa vada ea barbeque en gross! Domle, mi se facu iar dor de-o petrecere romaneasca. Azi, la sport, m-am intalnit cu o japoneza tare simpatica, cam de varsta mea, poate un pic mai mica, pana in 40. Am invatat-o bine, de cate ori ma vede ma saluta "neataaaaaaa!" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ...prinde repede! Si-mi zicea ca ieri a lipsit de la ora de sport din cauza ca a tb sa faca curat in casa dupa o petrecere. Oooooo, i-am spus incantata! Inseamna ca ai dansat, asta tot sport se cheama! La care tipa mi-a raspuns mahnita ca la japonezi n-o sa vad niciodata o petrecere cu dans sau muzica, sunt prea seriosi in public. Cand au de gand sa petreaca, se ascund. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) This post has been edited by dr_wise: Feb 6 2009, 09:31 PM |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
E adevarat. Asa fac cei din clasa superiora. Asa cum la inmormintari zimbesc politicos desi au ochii plinsi si-s cocosati de durere.
In Japonia o rusine sa dai friu in sentimentelor in public. Nici furiei sau supararii, nici la bucurie nu se exteriorizeaza Cintatul si dansatul: la petreceri cu Geisha intre barbati sau la petreceri de femei. Ia intreab-o. Tipa e de familie foarte buna daca inca respecta aceste reguli. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da, mai, ciudati foc pentru noi japonezii astia. V-am mai zis eu c-am lucrat la japonez si am avut parte de niste cursuri foarte misto despre ei si chestiile lor exotice. Dar le place in Europa tare de tot, am prins cativa care dupa cativa ani de stat aici au trebuit sa se intoarca in patria muma si numai bucurosi nu erau.
Ia sa scriu si eu meniul meu: dimineata: cafea (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) pranz la cantina, azi a fost bufet suedez cu chestii la gratar (apropo de barbecue-ul lui pesca (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ), am mancat vreo 2 cevapcici, o bucata de peste si una de piept de curcan cu salata (de varza alba, varza rosie, niste morcov, radicchio si andive) seara: fidellini (spaghetti foarte subtiri) cu sos de rosii cu busuioc. Dupa vreo 2 ore jumatate, adica mai inainte, doua bucati de ciocolata 70% cu afine si levantica (un magiun acolo). Mie nu-mi plac nici afinele, nici levantica, dar Mr. kalua a facut ieri un pustiu de bine si-a venit cu o plasa de ciocolata conforma de la cumparaturi si printre ele era si asta. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 218 Joined: 6-September 08 Member No.: 4,661 ![]() |
Roxana[/b, ce faci? Bebelusul nu se grabeste, nu? Daca ai sti ca eu ma uit de prin decembrie sa vad daca nu ai nascut! Asa mi s-a parut mie ca trebuie, nu stiu de ce am crezut asta.
Asaun copil mult asteptat de atata lume. Cand se face mai mare sa-i spui, ca sigur se va amuza pe seama noastra. [b]Pastelata, reteta de painica apare sub denumirea " Painisoare cu tarate- reteta filozofului". O gasesti cu functia " search" sau daca nu te descurci asa, o cauti la " Retete". Nu ati intrebat asistentele de ce ii obliga pe bolnavi sa manance atata paine si cartofi? Ca la urma urmei, mai bine ii aduce cineva mancare de acasa. Azi: D: paine cu gem si cafea. De data asta painea mi-a reusit. P: iahnie de fasole cu muraturi si castraveti murati; Gustare: un mar; S: salata din boabe de naut- e f satioasa si buna. N-am avut ce face si am mancat dupa aceea cateva caise deshidratate. Am vazut dupa aceea ca au IG= 40. Scuze, abia acum vad ce dezastruos am scris. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Doua bucati de ciocolata 70% cu afine si levantica (un magiun acolo). Mie nu-mi plac nici afinele, nici levantica, dar Mr. kalua a facut ieri un pustiu de bine si-a venit cu o plasa de ciocolata conforma de la cumparaturi si printre ele era si asta. (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Poze! Poze! (IMG:style_emoticons/default/bounce.gif) De abia astept sa vina fiu-meu in vacanta de dupa sesiune si sa facem o plimbarica in Germania. Ne oprim in primul Karstadt care ne iese in cale si praduim impreuna in raionul de cioco, eu conforma, el Milka. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:http://www.lindt.de/WebRoot/Lindt/Shops/Lindt/46FA/4FEB/463B/D101/98FB/D475/4B9E/636E/01981_m.jpg)
Cand apare "copilu"? |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Multumesc, kalua!
Hmmm, n-am vazut cioco d-asta pe aici...mai caut. Vine pe 23 februarie. (IMG:style_emoticons/default/dance1.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
Ah, Dr_wise, ce mi-ai facut, cu pestele tau, trebuie sa fac si eu in weekend, ca nu se mai poate......abia astept sa ma trezesc maine, sa vedem daca pot adormi fara sa gust o bucatica (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 25th June 2025 - 05:40 PM |
|