![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ff tare arata David, Althe. Tu-l mai poti cara in brate? Cred ca te rupe de spate.
Iaca o poza si cu Sara mea. Pe sub costumas are body-ul cu vacuta (stiu fetele care (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ). (IMG:http://i143.photobucket.com/albums/r158/roxanica10/Sara%20la%20o%20saptamana/DSC05159.jpg) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Frumusete mica (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Roxana si eu care ma gandeam ca trebuie sa pun poze pe grup sa pot sa-ti vad printesa.
E frumoasa foc, sa nu o deochi. Are si cercei printesa , foarte frumoasa (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa . |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Pupa mama pe ea de gogo mica! Da' ce gurita are bebelina! Si cercelusi! Cocheta de mititica (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce baiat rebel (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) ! Ca sa nu mai zic de printesa, si cu cercelusi!!!!! Sa va creasca mari si sanatosi, ca is tare frumosi!
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 23 Joined: 26-February 09 Member No.: 5,956 ![]() |
Aveti niste ingerasi superbi sa creasca mari si sanatosi sa va bucurati de ei.... (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Vai ce scumpi sunt, amandoi! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Sa va traiasca, sa creasca mari sis a fiti mandre de ei. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Roxi, mie mi se pare ca seamana la buze si obrajori cu sotul? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sau cel putin comparand cu poza de la avatar. E scumpica foc!
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sweet si eu zic ca seamana cu ta-su, dar nu ma crede toata lumea. Mi-ar fi placut mie sa am buzele alea frumos conturate, dar nu le am.
O poza cu Sara inainte s-o scot afara: (IMG:http://i143.photobucket.com/albums/r158/roxanica10/Sara%20la%20o%20saptamana/DSC05171.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Vaaaai, ce scumpica e...am vazut si pozele de pe grup...e scumpica rau ! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 08:59 AM |
|