![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Aaaa, ai stat oleaca la baie, ca egalarea lor s-a intamplat in urmatoarele 30 de secunde!
Vreau sa spun ca ma bag in pat. Nu o sa dorm chiar acum! Ma mai uit la tveu! Noapte bunaaa!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Las' ca nici eu nu-s mai breaza, mai trebuie sa scot niste foante din uscator, sa ma demachiez, spal pe dinti si patul ma vede!
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Io viu luni noaptea cu trenu, stau marti.. pe la pranz tre sa ma duc sa-mi semnez hartiile si marti seara tzusti inapoi acasa (IMG:style_emoticons/default/dog.gif)
Cineva mi-o promis niste sarmale bune pe cand mai viu in capitala, sa vad daca se mai tine de promisiune (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) In rest.. free as a bird. A bird cu colti. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mai, numai mie mi se pare ca Angel seamana cu Jo? |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
cine da sarmale cand vii tu in Capitala? ca ma inscriu si eu pe lista! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Io viu luni noaptea cu trenu, stau marti.. pe la pranz tre sa ma duc sa-mi semnez hartiile si marti seara tzusti inapoi acasa (IMG:style_emoticons/default/dog.gif) Cineva mi-o promis niste sarmale bune pe cand mai viu in capitala, sa vad daca se mai tine de promisiune (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) In rest.. free as a bird. A bird cu colti. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hai bre asa putin stai? (IMG:style_emoticons/default/dog.gif) Apropo, si unde te adapostesti? |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Haoleuuuuu!
Nu mai vorbiti de sarmale! Am hotarat sa tin post astazi si acum jumatate de ora eram lesinata de foame. Am halit 5 wasa cu pate Inedit (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) si cred ca as fi atacat si tofu, dar l-am iertat. Kalua, tu arati super bine, ptiuuuu! Sa te scuip la buric! In schimb, Mr Boss s-a nasolit (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) . Ce-i asa, numa' piele si os?! Vezi, ii trebe musai o gagica care sa gateasca bine (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) . Bag seama, "zburatorul" lui e paralel cu gatitul. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Eu am venit de la coafor. Ara m-a latrat. Dl maat, "dragut" ca de obicei m-a facut sa pling
"E naspa, iti sta rau, ce batrina te-arata! Arati ca o baba." Nu stiu ce sa fac : sa ii sparg lui capul sau sa il sparg pe-al meu? |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
poza ai pus?
ca decidem noi ce cap se pune la colt! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
In clipaasta am bagat deja degetele de-am zapacit tunsoarea, arat a punker din anii 80. Pling si ma culc.
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Putem sa vedem si noi, ca sa stim cui dam dreptate? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Glumeam, evident, sa nu te superi.
Spune-i ca o sa se obinuiasca el, primul an e mai dificil. Sunt convinsa ca iti vine bine, e doar o schimbare mare si trebuie sa se acomodeze cu ea. (IMG:style_emoticons/default/hug.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 25th May 2025 - 02:20 PM |
|