![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
mare greseala sa intri pe topicul ala cand ti-e foame (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
eu m-am lecuit, kalua pune poza de regula pana plec de la munca deci cand ma incearca deja o foame crunta asa ca ma abtin pana sint acasa, satula si bine mersi |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
Si la noi e soare! In sfirsit s-a oprit ploaia si nu mai e intuneric, ca trebuia sa aprind lumina ziua!
Cind e vorba de apelative, eu sint ca Dr Wise, imi insenineaza ziua. Aici, in State la sudistii conservatori (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (care mie imi plac, parca sint asa din alta lume), nu iti zic in nici un fel, dar au asa niste zimbete incintate (nu neaparat ca simt asta) cind te vad, zic un "Haaai" lung si te intreaba toti "How are you today?", mai ales in magazine. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mistoooo! Acolo-i de mine! La sudisti! Cald, zambete, lume nestresata...ehhhhh...uite, acum ascult "Somewhere, over the rainbow" si astept sa-mi vina tura la balcon, ca-i ocupat de amore puro, isi bea berea de digestie si se drogheaza (=fumeaza).
Di, extractul asta din muguri de vita este sub forma lichida, n-are altceva decat ce-ti spusei, se bea o fiola dimineata si una seara, timp de ....habar n-am cate zile. Se fac cure de asa ceva. Mama e foarte incantata, nu se mai putea misca de dureri si acum e precum o ieduta, n-o prind deloc pe acasa, dac-o sun dupa ora 0900 am. Toate ziua craileste, nu sta locului deloc! Si de abia se putea misca inainte, de dureri, mergea lipa-lipa, precum o ratusca, de durere. This post has been edited by dr_wise: Apr 3 2009, 04:01 PM |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Stie cineva ceva de Teo? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Ce dragut, Scumpic! Imi doresc sa traiesc si eu intr-o zona cu oameni prietenosi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Cred ca Teo s-a suparat si sincer imi pare rau ca m-a inteles iar gresit.
|
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Scumpic, este tipic nord-american. Si gandeste-te ca cei mai prietenosi sunt considerati canadienii (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
De ce sa se supere Maat?Eu nu-mi amintesc nici o discutie intre voi! Sau ea si altcineva (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Eu mai am o ora juma' si simt ca o iau iar pe campii! Maine la 8 trebuie sa fiu la munca, deci am timp dimineata sa ma machiez si io un pic nu? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tre sa imi iau ceva sa imi acopar cearcanele, ca io nu fond de ten nu ma dau sa fie clar! Am nevoie de o pudra sau ceva (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Iaca de aici.
Insa trebe sa cititi tot. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd May 2025 - 10:04 PM |
|