IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

137 Pages V  « < 68 69 70 71 72 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXVI, Discutii diverse : Muzica, bautura, barfe, conversatie
Cleo
post Apr 3 2009, 03:41 PM
Post #691

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

mare greseala sa intri pe topicul ala cand ti-e foame (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
eu m-am lecuit, kalua pune poza de regula pana plec de la munca deci cand ma incearca deja o foame crunta asa ca ma abtin pana sint acasa, satula si bine mersi
Go to the top of the page

+Quote Post
scumpic
post Apr 3 2009, 03:51 PM
Post #692

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 2,663

Si la noi e soare! In sfirsit s-a oprit ploaia si nu mai e intuneric, ca trebuia sa aprind lumina ziua!
Cind e vorba de apelative, eu sint ca Dr Wise, imi insenineaza ziua. Aici, in State la sudistii conservatori (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (care mie imi plac, parca sint asa din alta lume), nu iti zic in nici un fel, dar au asa niste zimbete incintate (nu neaparat ca simt asta) cind te vad, zic un "Haaai" lung si te intreaba toti "How are you today?", mai ales in magazine.

+Quote Post
dr_wise
post Apr 3 2009, 04:01 PM
Post #693

Musafir

Mistoooo! Acolo-i de mine! La sudisti! Cald, zambete, lume nestresata...ehhhhh...uite, acum ascult "Somewhere, over the rainbow" si astept sa-mi vina tura la balcon, ca-i ocupat de amore puro, isi bea berea de digestie si se drogheaza (=fumeaza).
Di, extractul asta din muguri de vita este sub forma lichida, n-are altceva decat ce-ti spusei, se bea o fiola dimineata si una seara, timp de ....habar n-am cate zile. Se fac cure de asa ceva.
Mama e foarte incantata, nu se mai putea misca de dureri si acum e precum o ieduta, n-o prind deloc pe acasa, dac-o sun dupa ora 0900 am.
Toate ziua craileste, nu sta locului deloc! Si de abia se putea misca inainte, de dureri, mergea lipa-lipa, precum o ratusca, de durere.

This post has been edited by dr_wise: Apr 3 2009, 04:01 PM

+Quote Post
kary_pink
post Apr 3 2009, 04:32 PM
Post #694

Musafir

Stie cineva ceva de Teo? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
Bia
post Apr 3 2009, 04:36 PM
Post #695

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Ce dragut, Scumpic! Imi doresc sa traiesc si eu intr-o zona cu oameni prietenosi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Diana.
post Apr 3 2009, 04:39 PM
Post #696

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Cred ca Teo s-a suparat si sincer imi pare rau ca m-a inteles iar gresit.

+Quote Post
bulina
post Apr 3 2009, 04:39 PM
Post #697

Musafir

Scumpic, este tipic nord-american. Si gandeste-te ca cei mai prietenosi sunt considerati canadienii (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
albinuza
post Apr 3 2009, 04:45 PM
Post #698

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

De ce sa se supere Maat?Eu nu-mi amintesc nici o discutie intre voi! Sau ea si altcineva (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Eu mai am o ora juma' si simt ca o iau iar pe campii!
Maine la 8 trebuie sa fiu la munca, deci am timp dimineata sa ma machiez si io un pic nu? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tre sa imi iau ceva sa imi acopar cearcanele, ca io nu fond de ten nu ma dau sa fie clar! Am nevoie de o pudra sau ceva (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
Diana.
post Apr 3 2009, 04:49 PM
Post #699

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Iaca de aici.
Insa trebe sa cititi tot.

+Quote Post
albinuza
post Apr 3 2009, 04:59 PM
Post #700

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

La mine nu se deschide link-ul pus de tine! (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post

137 Pages V  « < 68 69 70 71 72 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 22nd May 2025 - 10:04 PM