![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) N-ai pe nimeni acasa sa apese botonu' de power?
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna dimineata!
Si eu am curatenie in programul zilei. Vreau sa curatam parchetul, luna sa-l facem, plus toate ferestrele. Ma bate gandul sa cumpar 4 jardiniere si sa pun cate una la fiecare fereastra, cu petunii d-alea, in cascada. Acum imi beau cafeaua si incerc sa pregatesc un CV si-o scrisoare de intentie. Ma bate gandul sa le depun la agentiile de plasarea fortei de munca de aici, cine stie, poate rasare ceva. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata!
Nici eu nu suport ca omu' meu sa dispara in ceata. Nu trebuie sa tin mereu contact cu el sau sa stiu unde e si ce face in orice secunda, nu-s nici pe departe posesiva (ci mai degraba la extrema cealalta), dar pur si simplu imi fac griji. Am avut si noi o faza de-asta acum vreo 10 ani (sau mai mult) si am facut ca trenu'. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Si i-am spus sa-mi zica dracului ca se duce sa se impuste si lipseste o zi, doua, sapte, noua, dar nu asa, sa plece si pur si simplu sa nu mai vina si sa n-am cum sa dau de el. Ma seaca chestiile astea si nu mi se par normale intr-o relatie. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Si eu ar trebui sa spal geamurile, da' inca nu mi-a trecut de tot raceala, azi noapte am tusit o gramada, asa ca cred ca ma duc cu fiica-mea in parc, poate jucam si ceva tenis.
Sunt cam obosita si n-am prea mare chef de nimic. Uite ca am uitat Diana, ziceai tu ca ai fost o data la tuns la un tip si te-a tuns tare fain, du-te la el sa te aranjeze poate o sa-ti placa cum te aranjeaza parul si apoi ti-l faci la fel. O masina tre' sa mai pun si eu la spalat. Vinerea viitoare m-am programat si eu la tuns la celebrul Costel. Il iubesc la figurat pt. felul cum ma tunde. Un wee fain sa aveti ladies. Si eu sunt cu adevarul drept in fata si uneori provoc asa niste reactii de cazut fata, da' nus eu nu pot sa zic ca imi place ceva daca nu-mi place. Pesca suntem pe aceeasi lungime de unda cu facutul mancarii. Uffffffffffffff. This post has been edited by Master of Norules: Apr 4 2009, 11:32 AM |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu fac crize la faze dintr-astea. Lucky for me, al meu nu mi-a facut niciodata o faza dintr-asta. Si chiar daca i se descarca bateria, ma suna si imi zice. Tare cumintel e el (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Mon, cred ca tanarul cu pricina a tuns-o si acum. N-as crede ca mai vrea sa-l vada, decat poate doar sa-i suceasca gatul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) This post has been edited by Jo: Apr 4 2009, 11:34 AM |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai la Bucuresti, sa te scoatem si la un cico (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
amailhik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da, da vino la Bucuresti! Gasim noi unul bun p-aici. Si ne si vedem! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am gasit un site misto (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Unde iti faci un test, legat de cum te vezi tu pe tine si apoi inviti alti oameni sa te ghiceasca si afli cum te vad ei (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Daca aveti chef sa "ma ghiciti" linkul catre profilul meu e asta : http://www.youjustgetme.com/angeldust (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (este o bara maro unde scrie "guess angeldust" si acolo click pe open si se deschide testul) Scrie ca nu tre sa va faceti cont ca sa ghiciti pe cineva, dar tre sa va faceti cont daca vreti sa fiti "ghicit". |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Diana, eu te invit sa vii si la omul meu la care ma duc sa-mi taie parul, e un salon la tara (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) care a castigat de nenumarate ori concursul de cel mai bun salon in tarile vorbitoare de nemteasca (Austria, Germania, Elvetia), iar specialitatea maestro-ului e tunsul scurt. Chestia nasoala e ca trebuie facut appointmentul cu luni inainte. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Puuuh, la noi a fost action azi, masina de spalat rufe, care s-a stricat prin toamna, dar a reparat-o Mr. kalua, si-a dat obstescul sfarsit, a trebuit scoasa de la locul ei (era integrata in mobila), dusa la "gradina" de gunoi special si comandata alta. Si de spalat tot ce era in ea la mana. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Cel tarziu miercuri trebuie sa ajunga cea noua. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd May 2025 - 01:44 PM |
|