![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
De ce oare tu m-ai cunoscut ca sa fim pretene (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) neata girlies albi fix aseara ma gandeam la tine cu testul si azi veneam glontz sa intreb. E bine ca nu e nici o modificare insa monitorizeaza regulat sa nu fie suprize pupati scorpi mic si din partea mea daca n-am ajuns prea tarziu. szi foarte frumos parcul din Craiova |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ci m-as faci ieu far' di bulina? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
stati asa ca sa ma scap de niste gheonoaie si revin (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Mai, acuma asa o fi! Daca doctoru' zice ca is bine, inseamna ca asa o fi! Nu ma stresez!
|
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ai plecat si m-ai lasat plangand,
Eu de-atuncea nu te mai ascult. Ai plecat si m-ai lasat pe veci, Pe la poarta mea sa nu mai treci. Kalua, mai mult habar nu am si mi se amesteca in cap cu cea a Ilenei Sararoiu: De ce oare eu te-am cunoscut? Mi-e cam foame si mai am de rabdat o ora jumatate pana la pranz (am terminat proviziile din sertar). Grea viata asta... |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
albina doamne feri sa vreau sa te stresez, ma bucur pt tine, pare-mi rau c-ai inteles altceva. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
mie-mi place: ciobanas cu 3 sute de oi ... io am mancat banane si-acum ma gandesc la pilaful cu aripioare ce m-asteapta in frigider, mergea si-o salata de castraveti |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Aaa nu Cleo, ca nu am inteles altceva! Multam de grija (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Am zis doar ca daca doctoru care e el doctor a zis ca e in regula si ca negul dispare prin ardere, si ca daca e scos repede e de bine, eu nu imi mai fac probleme. Nu mai am chef demunca nici daca ma tai cu lama! E asa de frumos afaraa (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
cu dedicatie pt Kalua si Bulina:
De ce oare tu m-ai cunoscut De ce oare tu m-ai cunoscut Si de ce pe brate m-ai tinut Gura tu de ce mi-o sarutai Daca-i vrut uitarii sa ma dai. Du-te tu amor nefericit Du-te pentru tine n-am trait Tainica-ntacerea noptii plang Caci la pieptul meu nu te mai strang. Ai plecat si m-ai lasat plangand Eu de-atuncea nu te mai ascult Ai plecat si m-ai lasat pe veci Pe la poarta mea sa nu mai treci. Drept sa-ti spun acum te-am si uitat Totul intre noi s-a destramat Tu mi-ai spus , adio draga mea Inima mea mult va regreta. |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Si eu toata ziua sunt prin parc. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Ce ziceti de Chisinau? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 683 Joined: 14-October 08 From: Nice Member No.: 5,113 ![]() |
Albi bine ca esti bine! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
azi am fost la o mini plimbare, de fapt am fost la un client care are casa intr-o padurice in "inima" naturii, iata ce am adus pentru voi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:http://i433.photobucket.com/albums/qq57/blekytza/primavara%202009/DSC04923.jpg) (IMG:http://i433.photobucket.com/albums/qq57/blekytza/primavara%202009/DSC04919.jpg) (IMG:http://i433.photobucket.com/albums/qq57/blekytza/primavara%202009/DSC04917.jpg) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 06:47 AM |
|