![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
kalua in gluma: ii luam la bataie (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif) (IMG:style_emoticons/default/diespam.gif)
la modul serios: sincer acum sint in impas, sper din suflet sa fie desteapta sa-si aleaga un baiat care s-o vada asa dulce cum e (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ma intelegi tu doctoressa asa-i, la fel si 3a si pesca, insa de orice parte a baricadei sintem ne facem griji (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Coafeza mea are un baiat de 19-20 pe picioarele lui, are afacere, sta la casa lui (cu chirie) si se tot procopseste cu fete care de la ''buna ziua'' se si muta la el. Parintii fetei unde sint? Unde s-au dus zilele in care baietii curtau fetele, le plimbau, se straduiau sa le cucereasca, noi ne lasam cucerite ... au ba. Am un liceu urias in drum spre metrou si de-asta vad zilnic o multime de tineri, in proportie de 75-80% primeaza delasarea si-o expresie de nimic in privire, de plictis major. Scary!!! Puneti-ma si pe mine la fan Pilates. Ador pilates si sper sa ajung si eu la genul ala de miscari luungi, stabile, gratioase ... deocamdata sint la intermediari. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
Cleo si eu ma uit la American Idol si pur si si simplu m-a inebunit baiatul ala, Adam. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
This post has been edited by scumpic: Apr 8 2009, 05:27 PM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Trebuie schimbat planul halei si ghiciti cine se ocupa de asta (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Asta inseamna ca tre sa ma pun sa iau la masurat toata hala (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
No Cleo... lasa ca si eu m-am mutat la al meu din prima zi, si eu sunt fata faina (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Eu tocmai am primit un parfum Fahrenheit de la Dior din partea cumnatei mele.
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Vreau si eu o cumnata (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Szi' sa te parfumezi cu placere (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Lacusta rules (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Multumesc. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Are miros de parfum barbatesc, ceea ce ma incanta (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Interesanta lacusta.
Szi, e unul dintre parfumurile mele preferate pentru barbati. Tata il avea (eu i-l facusem cadou). Stiu ca in ultima zi din viata, cand am urcat cu el in lift, am simtit miros de Farenheit. Cred ca ti-ar placea si L'eau blue d'Issey. E in acelasi ton. Am impresia c-abia asteapta fetele din Timi s-o vada pe Bulina. Cleo, ai idee, daca trece si prin Buc? Ca eu as vrea s-o vad. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Si mie imi plac tot parfumurile barbatesti mai mult! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Da faceau galbejitii aia acolo tot felul de insecte! Da am zis ca o lacusta imi ajunge pe moment (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 07:13 PM |
|