IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

137 Pages V  « < 94 95 96 97 98 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXVI, Discutii diverse : Muzica, bautura, barfe, conversatie
Cleo
post Apr 8 2009, 04:45 PM
Post #951

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

kalua in gluma: ii luam la bataie (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif) (IMG:style_emoticons/default/diespam.gif)
la modul serios: sincer acum sint in impas, sper din suflet sa fie desteapta sa-si aleaga un baiat care s-o vada asa dulce cum e (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ma intelegi tu

doctoressa asa-i, la fel si 3a si pesca, insa de orice parte a baricadei sintem ne facem griji (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Coafeza mea are un baiat de 19-20 pe picioarele lui, are afacere, sta la casa lui (cu chirie) si se tot procopseste cu fete care de la ''buna ziua'' se si muta la el. Parintii fetei unde sint? Unde s-au dus zilele in care baietii curtau fetele, le plimbau, se straduiau sa le cucereasca, noi ne lasam cucerite ... au ba. Am un liceu urias in drum spre metrou si de-asta vad zilnic o multime de tineri, in proportie de 75-80% primeaza delasarea si-o expresie de nimic in privire, de plictis major. Scary!!!

Puneti-ma si pe mine la fan Pilates. Ador pilates si sper sa ajung si eu la genul ala de miscari luungi, stabile, gratioase ... deocamdata sint la intermediari.
Go to the top of the page

+Quote Post
scumpic
post Apr 8 2009, 05:26 PM
Post #952

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 2,663

Cleo si eu ma uit la American Idol si pur si si simplu m-a inebunit baiatul ala, Adam. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

This post has been edited by scumpic: Apr 8 2009, 05:27 PM

+Quote Post
albinuza
post Apr 8 2009, 05:37 PM
Post #953

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

Trebuie schimbat planul halei si ghiciti cine se ocupa de asta (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Asta inseamna ca tre sa ma pun sa iau la masurat toata hala (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
Jo
post Apr 8 2009, 06:46 PM
Post #954

Musafir

No Cleo... lasa ca si eu m-am mutat la al meu din prima zi, si eu sunt fata faina (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Szimcsi
post Apr 8 2009, 07:42 PM
Post #955

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Eu tocmai am primit un parfum Fahrenheit de la Dior din partea cumnatei mele.

+Quote Post
kary_pink
post Apr 8 2009, 07:44 PM
Post #956

Musafir

Vreau si eu o cumnata (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

Szi' sa te parfumezi cu placere (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

Lacusta rules (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Szimcsi
post Apr 8 2009, 07:48 PM
Post #957

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Multumesc. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Are miros de parfum barbatesc, ceea ce ma incanta (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
Roxana_
post Apr 8 2009, 08:01 PM
Post #958

Musafir

Interesanta lacusta.
Szi, e unul dintre parfumurile mele preferate pentru barbati. Tata il avea (eu i-l facusem cadou). Stiu ca in ultima zi din viata, cand am urcat cu el in lift, am simtit miros de Farenheit.
Cred ca ti-ar placea si L'eau blue d'Issey. E in acelasi ton.

Am impresia c-abia asteapta fetele din Timi s-o vada pe Bulina. Cleo, ai idee, daca trece si prin Buc? Ca eu as vrea s-o vad. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
scorpirescu
post Apr 8 2009, 08:08 PM
Post #959

Musafir

Yellow!!

(IMG:http://i300.photobucket.com/albums/nn17/scorpirescu/image005-1.jpg)

+Quote Post
albinuza
post Apr 8 2009, 08:09 PM
Post #960

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

Si mie imi plac tot parfumurile barbatesti mai mult! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Da faceau galbejitii aia acolo tot felul de insecte! Da am zis ca o lacusta imi ajunge pe moment (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post

137 Pages V  « < 94 95 96 97 98 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th May 2025 - 07:13 PM