IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

137 Pages V  « < 125 126 127 128 129 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXVI, Discutii diverse : Muzica, bautura, barfe, conversatie
Master of Norule...
post Apr 15 2009, 10:02 AM
Post #1261

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Dap si eu la americani am vazut ca e traditia cu ouale. Da' si prietena mea din Canada anul trecut cand a venit de Pasti tot asa mi-a zis ca e si la ei.

Chinte bine ai facut, probabil ca o sa vina si ziua aia cand o sa puteti sta de vorba linistiti, dar s-ar putea sa nu mai ai nevoie de asta, pt. ca o sa fi cu altcineva si altcineva-ul isi face el loc in sufletul tau si il uiti pe mister. Anw si mie mi se pare ca intr-o prietenie daca nu te poti baza pe cineva atunci mai bine fara el.
Am avut si eu un prieten pe care l-am uitat extrem de greu pt. ca l-am iubit la maxim, cateodata ma intreb ce s-ar fi intamplat daca am fi ramas impreuna, dar eu am fost stupid in momentul cand am vrut sa ne despartim si ne-am despartit fara sa ne certam si apoi si mai departe de multe ori cand mi-a fost greu mi-a fost alaturi desi nu mai eram impreuna, pana a aparut mr. Mon. Tare mult il respect pe omul asta.

Asa-i cum zice Cleo cu sfaturile si mie mi se pare ca intru cateodata prea mult, da' fara rea vointa asa ca cateodata ma opresc.

Pesca spor la invatat, acum constietizezi mult mai bine importanta scolii probabil de aia esti asa sarguincioasa.

Poti Rozy, dar cu nuca zi zahar iese crusta mai crocanta.
Suna tare haios Albi ce facurati voi cu pastele alea.

Ieri am bagat treaba grupa mare, cam am terminat in mare cu curatenia, mai am in baie, mai am bagajele ca nu le-am facut, azi mai tre' sa mergem si la shoppingarit. Iar o sa am o zi d-aia plina.
Tre' sa ma apuc sa dezghet frigiderul si sa spal aragazul si n-am nici un chef.

Spor la treburi dragelor.

This post has been edited by Master of Norules: Apr 15 2009, 11:19 AM
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Apr 15 2009, 10:27 AM
Post #1262

Musafir

La noi in casa exista dintotdeauna traditia cautatului de oua colorate (ma rog, mai mult a micilor cadouri pe care le aduce iepurasul si le ascunde). Nemtii fac si ei asa, dar mai mult cu dulciuri si oua, umple un cosulet si-l ascund prin gradina.

Neata!

+Quote Post
lotte
post Apr 15 2009, 10:50 AM
Post #1263

Incurabil

Group: Obsedat
From: Ro Mania
Member No.: 324

Neata.
Si la americani e asa, cu ouale.
Am fost la o gradinita, si dupa ce au terminat orele, am plecat cu copii sa cautam oua in gradina, si sa le punem in cos.Foarte mult mi-a placut, mai ales surpriza copiilor, chiar parea real.

Eu am visat azi noapte o pisica albastra, de care eram atasata foarte mult.Ce-o fi insemnand?
Mie nu-mi plac pisicile.

Pup.

+Quote Post
kalua
post Apr 15 2009, 11:17 AM
Post #1264

Musafir

Eu nu le am cu traducerea viselor, dar pisica inseamna de obicei cineva perfid. Te-ai atasat poate de asa cineva in ultima perioada? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Sau ti-e frica sa te apropii prea mult de cineva si asta s-a transformat in visul asta? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
kary_pink
post Apr 15 2009, 11:24 AM
Post #1265

Musafir

Ziua buna

Ce bine e la mama acasa (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

Lasati visele pentru noapte ca nu au nimic ascuns in ele. Ete si eu am visat pisica si ce o draganeam mai mai. Dar stiu si de unde se trage, zilele trecute ma inmuiasem toata dupa o pisi abandonata pe care am vazut'o adusa la un targ de o asociatie care se ocupa de salvarea animalelor. Probabil ramasese undeva in creierul meu parerea de rau ca nu am putut sa o infiez. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Imi amintesc ca o profesoara din liceu ne spunea ca visele au legatura cu imagini din trecutul nostru nicidecum cu viitorul...

+Quote Post
Master of Norule...
post Apr 15 2009, 11:35 AM
Post #1266

V.I.P.

From: Flower power
Member No.: 1,880

Uite ca am uitat sa zic, azi la Jurnalul national a aparut Panza de paianjen de Cella Serghei, parca o cauta cineva da' nu mai stiu cine.
Copil nu-i de rau Albinuta, uite ca m-am uitat in cartea de vise ce scrie
"Visele cu copii ne ofera accesul la copilul din noi. Cu totii avem parti ale fiintei noastre care sunt curioase si copilaroase. Cand reusim sa stabilim o legatura cu aceasta latura a noastra, ne dam noua insine permisiunea de a explora un potential al unitatii, al desavarsirii, pe care pana atunci nu l-am recunoscut in noi insine.
La pisica zice "subliniaza legatura cu latura senzuala a fiintei umane, asociata de obicei prezentei feminine."
Acu' nus cat e de adevarata si interpretarea asta a viselor, da' asa ca idee.
La mine de exemplu cand sunt foarte stresata in legatura visele anticipeaza cumva ce se va intampla.
Am visat intra 12 ca am dat extemp la mate si am luat 2 si a 2-a zi am luat 2. Dar aveam un prof. oribil de mate ne stresa de ne inebunea si aveam f. multe ore ca ne era si dirig si mate aplicata si dirigentie tot mate faceam. Si mie mi-a placut enorm matematica, da' cu asta incepusem s-o urasc. Apoi mai tarziu vorbind cu cineva imi zicea, pai d-aia va stresa in asa hal sa faceti meditatii cu el. F..k, scuzati expresia da' n-as dori la nimeni asa un prof.
Ma apuc si eu de treburi ca-i musai, apoi ies in parc cu fetita mea.

This post has been edited by Master of Norules: Apr 15 2009, 11:54 AM

+Quote Post
albinuza
post Apr 15 2009, 12:28 PM
Post #1267

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

Mai am juma de ora si plec si eu sa mananc!
Am intrebat mamele ce inseamna visul. Mama a zis ca e in regula. Ca e posibil sa am o cumpana mica, da' terce, si maica-sa a zis ca e bine ca in momentul in care m-am trezit nu aveam copilul in brate! In vis vreau sa spun (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Daca reusesc sa plec azi mai devreme, ma pun si fac poze. Sa va arat ce am mai achizitionat eu in ultima perioada. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
V-am zis cumva ca nu am chef? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Da de fapt cred ca nici nu mai tre' sa zic. Eu nu am niciodata chef de munca,si totusi muncesc (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
chintesenta_raul...
post Apr 15 2009, 12:44 PM
Post #1268

Membru de Onoare

From: buricul pamantului
Member No.: 3,252

Multumesc mult de tot pentru suport (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Chiar ma simt din ce in ce mai bine, dupa tot ce s-a intamplat, chit ca mi se face teribil de dor. Chit ca ultimele zile nu au fost tocmai roze, pentru tot ce am avut in aproape 2 ani de zile nu vreau sa pierd un om chiar si ca amic (whatever se va dovedi ca inseamna asta in cazul nostru). Sper sa conteze chestiile astea pentru cel de sus cand mi-o face socoteala la sfarsitul zilelor (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Rox, pentru tine va urma cea mai interesant perioada, daca deja incepe sa gangureasca (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mi-am adus aminte de o colega de serviciu care atunci cand fetita ei a gangurit un "da diii" tatal a inceput entuziasmat sa strige prin casa ca a spus "tati" in engleza (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
lotte
post Apr 15 2009, 12:53 PM
Post #1269

Incurabil

Group: Obsedat
From: Ro Mania
Member No.: 324

Kalua, da, incerc sa fug de cineva, si pana la urma tot la el ajung.Si are geaca albastra.Oare de asta era pisica albastra? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

E o zi superba, astazi.

Va pup!

+Quote Post
Roxana_
post Apr 15 2009, 01:09 PM
Post #1270

Musafir

Chinte, ma bucur ca esti mai bine.
Kary, vezi ca daca ajungi prin Bucuresti, nu trebuie s-o ratezi pe Sara (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .

Si ca tot veni vorba de ea, inca de dimineata doarme dusa. Astept cumintica sa se trezeasca, sa-i dau sa manance si sa iesim afara ca-i o vreme super. Dar ea, doarme.....se pare ca asta e o reactie normala de la vaccin.
Chinte, a inceput sa scoata diverse sunete si ne place.

+Quote Post

137 Pages V  « < 125 126 127 128 129 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15th May 2025 - 06:22 PM