IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

100 Pages V  « < 6 7 8 9 10 > »   
Closed TopicStart new topic
> Shopping: Ce ati mai cumparat?, Cosmetice, haine, pantofi, accesorii, Partea a IV-a
kary_pink
post May 11 2009, 09:22 AM
Post #71

Musafir

Jo mi-ai facut ziua (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Go to the top of the page

+Quote Post
walpurgik
post May 11 2009, 09:24 AM
Post #72

Musafir

Dottoressa, poate nici eu nu-mi dau seama cum asimilez atatea chestii din astea, uneori realizez cand mai vorbesc cu unele colege la scoala, le explic si se uita la mine (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)
Paradoxal, dupa ce mi-am achizitionat si trusa cu 88 de culori care mai de care, stilul meu de machiaj din ultima vreme ramane natural/neutru, pentru ca am senzatia ca nu mi se mai potrivesc culorile tari, intense.

+Quote Post
angeldust
post May 11 2009, 09:24 AM
Post #73

Musafir

Ieri m-am certat o ora cu Jo pe mess pe tema asta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ca eu nu pot sa concep asa ceva, ca nici eu nu am ce sa push up si de aia tot am gasit metode (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Dar Jo nu si nu (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Pana la urma poate aveti dreptate, arata mai elegant asa fara balcoane accentuate, dar ar arata mai sexy cu nitele curburi pe la balcon (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
Jo
post May 11 2009, 10:26 AM
Post #74

Musafir

Da angel... cand le pui pe tata ta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Da` acuma nu pot sa-mi iau doua sutiene (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )

+Quote Post
claudia_electra
post May 11 2009, 11:37 AM
Post #75

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Tara Minunilor
Member No.: 80

Nu am incercat niciodata sutienele astea care se lipesc, dar dupa cum arata par ca acopera sanul si atat, nu il ridica. Am mai zis eu pe undeva pe aici ce firma de sutien buretos "capabil" gasisem eu in Bucuresti, poti incerca. Dar nu e musai, iti sta exceptional rochia aia si asa.

+Quote Post
Jo
post May 11 2009, 12:16 PM
Post #76

Musafir

Acopera si adauga vreo 2 cm, ceea ce-i tare bine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Altheea
post May 11 2009, 01:45 PM
Post #77

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Constanta
Member No.: 1,203

Jo, am vrut sa-ti spun de cand am vazut pozele pe grup ca ai un corp frumos, nu trebuie sa-ti faci probleme ca esti slabuta. Iti sta bine, nu s-a speriat nimeni pe aici, dimpotriva! Cred ca mr. Jo are dreptate (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Aa, si foarte faina tinuta!

Walpu, am citit ca multe tipe folosesc paintul Bare Canvas ca baza pentru machiaj. Sa ne spui neaparat la topicul de MAC cum ti se pare. Nici eu nu stiu ce am in ultima vreme, numai farduri naturale/neutre mi-am luat. Zilele astea imi trimite prietena mea fardurile si pensulele de la Bucuresti. Le astept cu limba scoasa desi nu m-am mai machiat de un secol!

+Quote Post
Cindy
post May 11 2009, 01:45 PM
Post #78

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Jo, foarte classy rochia! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

QUOTE(angeldust @ May 10 2009, 02:51 PM) *
Iti vand un pont, care va face ca rochita de pe tine sa iti vina si mai bine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sutien cu muult push-up fara bretele. La mine face minuni de fiecare data (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

Eu nu inteleg cum vine asta...Am incercat sutien simplu fara bretele dar pur si simplu nu statea pe mine, cadea, nu sustinea deloc. Dar sa mai push up si sa faca minuni?! (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)

QUOTE(walpurgik @ May 10 2009, 05:22 PM) *
Dar poti rezista oare unui portbagaj plin de sticlute colorate cu pancarta- numai 5 lei? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Foarte tare! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
angeldust
post May 11 2009, 04:12 PM
Post #79

Musafir

Sweet, depinde f mult si ce iei peste el, o rochita stramta cum e a lui Jo il sustine f bine, eu il iau asa si la maieuri mai stramte si chiar nu pica deloc de pe mine. In fine, se pare ca sunt singura care a descoperit minunea de pe lume, acuma io ce sa zic....veniti la Timisoara sa va fac o demonstratie (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Daca am timp o sa fac niste poze cu un maieu la care port mega pushup din asta fara bretele. Sa vedeti diferenta.

+Quote Post
Lexie
post May 11 2009, 04:25 PM
Post #80

Musafir

Eun-am incercat pana acum sutien cu push-up insa sunt convinsa ca nu ar sta pe mine, vorba lui Jo, n-are de ce sa se agate. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

In alta ordine de idei, mi-am luat o bluzita de vara, cu alb, roz, rosu, lila, galben, e foarte vesela, m-am imbracat azi cu ea. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post

100 Pages V  « < 6 7 8 9 10 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th May 2025 - 12:20 PM