![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Glumesti nu-i asa? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Eu nu glumesc. Vorbesc foarte serios.
Doar sunt femeie serioasa. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Cheala dupa ce-mi voi vopsi parul verde. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Si eu vreau tatuaj si pierce in buric, ceva simplu si foarte finut. Ii spuneam si Biei ca am impresia ca trec printr-o criza de identitate. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Teoo (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Sigur te razgandesti pana atunci! Szi, ai in minte un model? |
|
|
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Zici tu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) dar eu nu cred (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Am planul asta de cand am implinit 20 ani. |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Eu pierce am, tatuaj n-am! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Si pe mine ma batea gandul cu pierce in buric, dar mi-e frica. Tatuaj insa, DA! Am in mine ceva. Ori un fluturas, ori un delfinas, ori un model abstract ceva....Ma mai uit pe modelele lor la salon.
Cu pierce-ul cum eu? Doare? Se vindeca repede? Mie gaurile in urechi mi s-au vindecat intr-un an (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Le-am facut pe la 20 de ani. |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Nu se vindeca repede. E complet vindecat in 6-12 luni, foarte rar in 6. Dupa 2 saptamani deja nu mai doare dar se vede in jurul gaurii o usoara aureola roz. Cand dispare e vindecat. Trebuie ingrijit timp de 2 saptamani de la interventie cu baneocin de 3 ori pe zi, zic ei, dar eu am aplicat de 2 ori ca daca-l spal de 3 ori pe zi cu apa si sapun se irita.
E vorba de cel din buric. |
|
|
![]()
|
|
Vroiam sa va spun ca va stau la dispozitie cu intrebari despre cercei, vindecare, ce si cum sa folositi. Am fost gaurita bine la viata mea! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Am fost gaurita bine la viata mea! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nebuno!! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
![]()
|
|
Cu cercei, ma, nu va ganditi la prostii! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 11:13 PM |
|