![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Pai.. uggs is uggs... Asa arata si ale mele
(IMG:http://www.formyboot.com/images/products/uggseries/1010201.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 344 Joined: 11-March 07 Member No.: 1,329 ![]() |
De unde ? Si cat ?
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Ce-mi plac!
Si la rochitele tricotate? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Pai le-am luat de ceva vreme... Nici nu mai stiu care sint. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Pai de la Real, 100 de lei fara ceva. Aveau pe albastru, doua natii de bej si una de maro. Dar le-am laut acum citeva zile . Faza e ca mai am tot de acolo o pereche identica la care tot port din 2007... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Fides, UGG de la Real la 100 fara ceva?? 100 de euro sau lei? Sau vorbeai de altceva si am inteles eu prost?(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
100 de lei noi fara ceva. Nu erau insa uggs trade mark. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Ugg reprezinta stilul ala de incaltaminte, marca cea mai cunoscuta e UGG AUSTRALIA si cel mai sigur nu sunt UGG-si de-aia dar exista multe imitatii.
Eu pana anul asta am avut Bearpaw, o alta firma care imita UGG Australia dar avand in vedere ca le port 6 luni si le arunc anul asta vreau Ugg originali (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) La bani tot pe acolo ajung. Sa le porti cu placere Diana, sunt preferatele mele pt anotimul rece. |
|
|
![]()
|
|
Saru` mina, Maria!
Daca stiti voi mai bine cum se cheama ce nu e ugg, dar arata ca ugg, sa imi spuneti si mie cum ii ok. Ca nici toti adidasii nu sint marca Adidas, nici toate xeroxurile nu sint toate marca Xerox, nici toate jeepurile nu sint de fapt Jeep, insa tot asa li se spune... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Uggs originali nu am vazut pe la Craiova, insa nu cred ca mi-as lua pentru ca mai am vreo 4 perechi... Am la cizme de sa incalt toata scara blocului... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Eu vreau o haina buna de blana naturala, ceva finut insa, nu orice... si nu prea se gaseste. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 7 Joined: 2-July 09 Member No.: 6,761 ![]() |
Am aflat recent de firma de lenjerie intima Charlott. Am vazut la cineva un set de la ei si mi-a placut mult, asa ca am zis ca vreau si eu. Am inteles ca Charlott merge pe shoppingul "la domiciliu": mai inviti cateva prietene la tine, vine si consultanta, prezinta modelele, le probezi... As incerca si eu, dar ma duce cu gandul la petrecerile alea in pijama, din filmele americane. Voi ce ziceti? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
MLM? Nu dau doi bani pe ei. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 12:35 AM |
|