![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ne-au venit tigarile azi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Trag din ea chiar acum. Si pare sa fie ok. Sper ca incet-incet sa ma las de obiceiul asta pacatos, imputit, nesanatos si pagubos!
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Am tigara electronica de azi. E fain. Nu pute. Nu tusesc (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Da` partea proasta e ca tot imi vine sa o aprind cu bricheta! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
![]()
|
|
spamer ![]() Group: User Banat Posts: 1 Joined: 15-January 12 Member No.: 10,907 ![]() |
si la cat timp trebuie sa o reincarci ? am vrut sa-mi cumpar si eu dar parca trebuie sa-ti cumperi rezerve destul de des
|
|
|
![]()
|
|
In nici doua zile, ambele tigari nu mai merg. Li s-a stricat atomizorul. Misto, nu?!
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Ai garantie la ele?
|
|
|
![]()
|
|
Dap, ii sun acuma sa imi schimbe atomizoarele. Cica au 10 zile garantie. Culmea e ca un vecin cu acelasi tip de tigara, nu a avut nici un fel de problema. Ciudata maimuta.
|
|
|
![]()
|
|
Am sunat azi la cei de la care am cumparat tigarile electronice si azi imi trimit atomizoare noi la schimb, pentru ca sint in garantie. As fuma o tigara normala ... imi vine sa ma urc pe pereti!
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 12 Joined: 11-May 11 From: Bucuresti Member No.: 10,188 ![]() |
Sa imi spuneti si mie daca merge intr-adevar metoda aceasta. sunt tare interesata si curioasa. bine, cu vointa de fier probabil merge orice insa sora mea este fumatoare inraita si a incercat sa se lase cu tot, plasturi, tigari medicinale, etc... nimic nu a mers
|
|
|
![]()
|
|
Nu merge. La tigari e ori te lasi, ori nu...
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 4 Joined: 4-May 12 Member No.: 11,187 ![]() |
Sa imi spuneti si mie daca merge intr-adevar metoda aceasta. sunt tare interesata si curioasa. bine, cu vointa de fier probabil merge orice insa sora mea este fumatoare inraita si a incercat sa se lase cu tot, plasturi, tigari medicinale, etc... nimic nu a mers am un prieten care a incercat cu tigara electronica normala si nu a reusit. acum a luat alta mai scumpa, de vreo 2 milioane, care se pare ca e mult mai tare si n-a mai fumat o tigara normala de vreo 5 luni. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th May 2025 - 07:22 PM |
|