![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
elenusha,draga,tu stii foarte bine c atrebuie sa te desparti,dar vrei o confirmare;o ai si din partea mea;nu e bine nici daca te impaci nici daca te desparti,dar linistea ce-o vei avea este de o mie de ori mai valoroasa decat incertitudinea in care traiesti acum!
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 2 Joined: 14-February 14 Member No.: 12,312 ![]() |
Buna, imi cer scuze ca postez la acest topic dar nu am permisiunea de a deschide un topic nou. Am o mica problema. Am facut de cateva ori dragoste dar de fiecare data am folosit prezervativ si niciodata nu a ejaculat in mine. Sunt totusi foarte panicata daca exista vreun de a ramane insarcinata..
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 24-February 14 Member No.: 12,321 ![]() |
elenusha,draga,tu stii foarte bine c atrebuie sa te desparti,dar vrei o confirmare;o ai si din partea mea;nu e bine nici daca te impaci nici daca te desparti,dar linistea ce-o vei avea este de o mie de ori mai valoroasa decat incertitudinea in care traiesti acum! nu e bine sa iti zica altcineva ce sa faci...iti trebuie o perere obiectiva pt ca fiecare e cu experienta lui de viata. si eu am patit la fel cand mi-am ascultat prietenele. mai bine mergi la psiholog. dai 50 ron dar stii ca n-o s-o mai patesti macar |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 256 Joined: 5-February 12 Member No.: 10,960 ![]() |
Catalinatoma, ai dreptate, e o solutie si psihologul....si inima oarecum...dar mai ales gandirea!! Da, asa e, de preferat e sa nu asculti ce spun altii...dar eu merg pe principiul ca e bine sa asculti ce zic...dar doar ascultat! Ca de pus in practica tu trebuie sa decizi....nu altii pt tine...si-apoi dragoste cu forta nu se poate...iar daca Elenusha are "antecedente" si in sinea ei stie care ar fi rezolvarea, doar ca n-are destul curaj sa o faca....si nici vointa...e alta problema. Depinde si de caracter...eu sunt genul de femeie care poate lasa totul in urma daca respectivul i-a gresit de multe ori - greseli ireparabile, desi inima m-ar durea, si totodata pot ierta la fel de usor....dar nu la fiecare caz. Si-apoi, cu dragostea nu rezolvi totul....il iubesti, dar daca el nu te iubeste? Daca iti promite marea cu sarea si apoi nu stiu ce face? Deci ceea ce vreau sa zic este ca ea are deja semne clare ca ar trebui sa-l lase...ca vorba aia, cum am zis si mai sus, lupul il schimba parul dar naravul ba....
Oricum e viata ei si deciziile tot ea le ia..eu mi-as dori sa intre si sa ne spuna ce a hotarat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Catalinatoma are strinse legaturi cu cu psihologia si promovarea ei, Fluturas, a venit aici pentru PR. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Si eu sint un fin psiholog si sesizez tot (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Iar cu "cu o mai patesti..." Un psiholog ar trebui sa stie ca in general sintem atrase de acelasi tip de mascul, chiar daca pe afara nu se vede. Nu e asa, Madalina? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 256 Joined: 5-February 12 Member No.: 10,960 ![]() |
Mai, mai, bine de stiut, Diana...dar vad ca spiritul tau psihologic nu te inseala nicidecum...si eu aveam oarece suspiciuni gandindu-ma ca vine asa, din senin cu psihologia...da' ziceam ca vrea si ea sa dea un sfat din experienta ei sau ma rog...
Elenusha, mai zi-ne ce ai facut! |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 14 Joined: 21-May 15 Member No.: 12,858 ![]() |
Pentru elenusha
Mie imi place tipul, cred ca trebuie sa-l pastrezi. E plin de calitati. Joaca la ruleta deci e un spirit ludic. Nu-ti da prea multa atentie sa te simti sufocata. Te insala din cand in cand , ceea ce dovedeste ca are succes la femei. Isi stapaneste emotiile cand afla ca va fi tata, nu se bucura peste masura, e un om calm, retinut si echilibrat. Pentru binele copilului doreste sa avortezi, vorba aia mai buna o nefiinta fericita decat o fiintare nefericita intr-un cuplu aflat in pragul despartirii. Se pricepe la afaceri, incheie contracte reciproc avantajoase cu femei in varsta, cu timpul o sa aduca multi bani in casa. Altfel risti sa devii o fosta si cand devii o fosta, nu mai esti actuala, iar actualele de obicei nu sunt nici de viitor pentru iubitii care le-au adorat inainte de logodna si s-au plictisit de ele dupa logodna. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Bla, bla. bla... Fanica, un asemenea tip merita un simgur tratament: un sut in fund. Indiferent cit de sarmant ar fi, un afemeiat nu are leac.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 14 Joined: 21-May 15 Member No.: 12,858 ![]() |
Iubesti gratie sufletului tau urias toate femeile si drept rasplata primesti un sut in fund. Egosimul femeilor- al meu, al meu , doar pentru mine ! - n-are pereche pe lumea asta.
Mare greseala va fi facand elenusha, dar ce gand bun sa aiba alaturi si s-o insoteasca ? Nu renunta la el, draga, te insala din iubire... |
|
|
![]()
|
|
Am cautat leac si am gasit , tocmai m-am intors dupa o convesratiune cu un amic intelept . El mi-a zis ca "afemeierea" este incurabila, dar de tratat de trateaza, se trateaza cu muuuulte, cu fooooarte multe femei. E de preferat sa tina cura toata viata, orice intrerupere a programului dauneaza grav sanatatii.
Pare usor paradoxal, dar pentru a-l pastra, elenusha trebuie sa-l trateze cu multe femei. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 05:10 PM |
|