![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 49 Joined: 10-January 07 Member No.: 1,013 ![]() |
Nu-i mai zi ca iesi cu o prietena, zi-i ca iesi si gata. Treaba ta cu cine. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) m-a sunat sa vada ce fac si ca vrea sa iesim, iar eu i-am zis ca nu stiu ca ies cu o prietena. m-a sunat sa vada ce fac si ca vrea sa iesim, iar eu i-am zis ca nu stiu ca ies cu o prietena. si a ramas ca ma suna mai tarziu... |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
... cind cel mai bine ar fi sa te gaseasca eextreeem de ocupata. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 49 Joined: 10-January 07 Member No.: 1,013 ![]() |
... cind cel mai bine ar fi sa te gaseasca eextreeem de ocupata. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Cred ca aveti dreptate.offffffff....sper sa nu cad prada tentatiei...(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
Ce tentaţie, care tentaţie?! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Aminteşte-ţi că te-a lăsat baltă de revelion ... (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) deci eşti exagerat de ocupată azi! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai gandacel , treaba e f simpla....atata timp cat tu esti mereu disponibila atunci cand el are nevoie de tine nu te va aprecia in veci. Asa ca eu in locul tau m-as da disparuta o vreme. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Mai gandacel , treaba e f simpla....atata timp cat tu esti mereu disponibila atunci cand el are nevoie de tine nu te va aprecia in veci. Asa ca eu in locul tau m-as da disparuta o vreme. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) mda....am terminat ziua asta tot in cearta. eu am iesit cu fetele...el a vrut sa ne vdm...m-am dat ocupata. pe seara s-a oferit sa vina sa ma duca acasa.am zis bine...hai sa o vdm si pe asta. bineinteles ca a avut treaba omul si nu a mai venit sa ma ia. bai nene, ce nu suport eu sa nu aiba cineva cuvant in fata mea. nu e vorba numai de el...ma scot din sarite oamenii fara cuvant. bineinteles ca m-am enervat si m-am certat cu el |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
gandacel, noi iti spunem aici sa nici nu-l mai bagi in seama, iar tu iti dai intalnire cu el (chiar daca numai sa te duca-aduca), ba mai si pierzi timpul certandu-te cu el. In fond treaba ta, se pare ca-ti place sa-si bata joc de tine. Atitudinea lui nu se va schimba cat tu ramai asa, bleaga.
|
|
|
![]()
|
|
gandacel, noi iti spunem aici sa nici nu-l mai bagi in seama, iar tu iti dai intalnire cu el (chiar daca numai sa te duca-aduca), ba mai si pierzi timpul certandu-te cu el. In fond treaba ta, se pare ca-ti place sa-si bata joc de tine. Atitudinea lui nu se va schimba cat tu ramai asa, bleaga. Bai sunt proasta rau de tot... Bai sunt proasta rau de tot... cand vine vorba de el ma prostesc rau de tot. oi fi bolnava????? cred ca am prostie cronica |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Gindacel, ti-a zis-o kalua, dar are dreptate. Ar fi trebuit sa iti dai seama; probabil la ora asta se da destept "am dus-o si de data asta" iar tu te perpelesti. Ori te aduni, ori ai sa o duci tot asa. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Si auto-compatimirea si/sau autoflagelarea nu duc la nimic bun. |
|
|
![]()
|
|
Gindacel, ti-a zis-o kalua, dar are dreptate. Ar fi trebuit sa iti dai seama; probabil la ora asta se da destept "am dus-o si de data asta" iar tu te perpelesti. Ori te aduni, ori ai sa o duci tot asa. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Si auto-compatimirea si/sau autoflagelarea nu duc la nimic bun. Cred ca ar fi mai bine sa-mi vad de treaba mea. Iar de cate ori ma tin tare si nu-l caut, il resping ma cauta el si ma inmoaie. dar cred ca a intrecut orice masura Cred ca ar fi mai bine sa-mi vad de treaba mea. Iar de cate ori ma tin tare si nu-l caut, il resping ma cauta el si ma inmoaie. dar cred ca a intrecut orice masura nu ma supar, ba chiar din contra ma bucur ca imi dati atatea sfaturi. toate imi spuneti la fel....sa ma desprind, sa renunt la relatia asta, daca o mai pot numi relatie. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 07:49 AM |
|